Omluvy

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Akruo

Příspěvek od Akruo »

Omlouvám se, že ve hře nejsem k zastižení a už asi pořádně ani nebudu. Začíná mi v Praze studium a nemůžu si dovolit na začátku kvůli hraní zaspat. Takže si dávám pauzu na dobu neurčitou. Na foru jsem jakžtakž aktivní, takže jsem schopný odpovídat na PMka a tak jednou za týden lognout na chvilku (kdyby někdo chtěl moji postavu k zahraní něčeho). Pokud usoudím, že mne hraní během studia nebude zatěžovat a krást důležitý čas, rád se vrátím. Papa! (Moje postavy ani neumřely, ani nikterak neutekly z Desky, pořád tam někde jsou... takže k doptání viz. již zmiňované PM)
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Eltharion

Příspěvek od Eltharion »

Omlouvám se tímto za svou časovou nespolehlivost v poslední době všem, kterých se dotýká, hlavně Braenn a hlídkám. Mám teď trochu krizové osobní období, někdy nemám na hru ani moc náladu a častěji plánuju věci na poslední chvíli a nestíhám. Doufám, že to zas bude brzo v pohodě.
Účet "Kocourmodroocko"

Eldir Alcaseä - elf ze zlata
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

Sorry, no.. se mi nezdálo, že je zaseklej... ale dojít mi to mohlo. :/
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Erik Brandlgod
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Brandlgod »

Omlouvám se všem za moji dočasnou neaktivitu. Navalila se mi práce a do toho stěhování, takže nestíhám. Příští týden už by to mělo být v pohodě :smile:
- Charakter postavy je jako noční obloha, roste, rozpíná se, tmavne a nad ránem prostupuje světlem, nejde ohraničit ani přesně definovat

- Orin Ruthrakkar - muž na stezce poznání
Acc: Smajdalf.cz
xondik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xondik »

Tak přátelé. Momentálně mám dost dobrej nával práce a na privátě žádnej net, takže moje bude velice velice sporadická.
barely playing

Kdokoli mi napíše v čem má moje hra nedostatky a v čem dělám chybu, má u mě malé bezvýznamné plus, který se mu bude fakt moc hodit!
herní ACC javanesjanes
Onyx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Onyx »

Omlouvám se všem na dnešní velké hlídce. Nějak jsem přecenil vaše síly a podcenil sílu svých potvor. Ale po tom, co jste bez problémů a škrábnutí rozmetali 4 jedce jsem si myslel, že to zvládnete.
Pipi_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipi_CZ »

Naopak - řekl bych, že to byla reálná ukázka oddílů opravdové armády. Já dávám palec.
zdech

Příspěvek od zdech »

Tak, tak. Naprosto profesionálně jsme se na rozkaz "držte se pohromadě" roztahali na přibližně půlmíli cesty. To vpodstatě nemohlo dopadnout jinak.
To já se omlouvám za pár hodně hluchých míst, měl jsem několik perných mimoherních vsuvek k řešení.
Serbitar Draga - Služebník Říše 1124 - 1199
Torwald Seveřan - cestu hledající
Mini

Příspěvek od Mini »

Onyx píše:Omlouvám se všem na dnešní velké hlídce. Nějak jsem přecenil vaše síly a podcenil sílu svých potvor. Ale po tom, co jste bez problémů a škrábnutí rozmetali 4 jedce jsem si myslel, že to zvládnete.
Já naopak děkuji... bylo to dobrá hra...:good:
Život neni jen o výhrách. Sklidili co zasloužili, řekla bych.
Mad Lay
Laura Boo
Rozy
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

Jasně, bylo to fajn (i když to se mi to mluví, když se jí podařilo utéct do bezpečí s posledníma 23 životama :))

Zároveň se omluvám za Alkaranino vytuhnutí po návratu, ale nevytuhla Alkaran, nýbrž já O:) Naštěstí po měn nikdo nic nechtěl a Nico nevykrvácel a Aris nechcípla vyčerpáním, tak je vše snad OK. :)
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
mottlis

Příspěvek od mottlis »

Taky si myslím že to bylo dobrý mělo to něco do sebe a jak se říká vše se nemusí vyhrát takže skvělá akce.

Jinak promiňtě ale taky jsem byl unavený proto jsem hnedka zdrhnul
Brelekír Der-Tyen
-----------------------------------------------------------------------
Eldrer de Tarill - "Axor cotumolmavar ilcuvar anaressë"
Roland Der-Tyen - "Na slovíčko..."
Andell Der-Tyen - "Proč ne..."
Rado Gerpin - Velice znalý, moudrý, inteligentní,milý a starý gnóm (odešel zpět do Gnorrisu)
Niko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Niko »

Omlouvám se, ale celý prodloužený víkend budu mimo EQ.
Pipi_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipi_CZ »

Odešel mi notebook a jelikož se pohybuji okolo stolního PC jen doma a tedy o víkendech, tak mi nezbývá, než oznámit, že budu ve hře jen velice zřídkakdy. Omlouvám se všem, se kterými je toho spousta rozehraná, zejména Balrogovi, Olymarovi, Hawk.… no prostě oni vědí. Pokusím se to co nejdříve napravit, do té doby ve hře budu jen pro nutné záležitosti.
zdech

Příspěvek od zdech »

Nějaký smolný den pro výpočetní techniku. Mně pro změnu kleklo stolní PC a je nás teď moc na jediný notebook.
Serbitar Draga - Služebník Říše 1124 - 1199
Torwald Seveřan - cestu hledající
Selvagion

Příspěvek od Selvagion »

Omlouvám se, ale mám tenhle týden samé odpolední, takže k odjezdu do Amfiberai se Selvagion nemůže dostavit.
Niko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Niko »

Omlouvám se Alquistovi, ale dnešní domluvený čas nezvládám. :no:
Lassair

Příspěvek od Lassair »

Omlouvám se hráčům v bardském domě za kvalitu hry, ale měla jsem tu malou vzteklou "harpyji"
Béééé...
Olymar

Příspěvek od Olymar »

Omlouvám se hráčům i DM, ale už třetí den ležím s horečkami, takže nemám na hru ani pomyšlení.
Mithirwen Celeavaeil
Onyx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Onyx »

Olymar píše:Omlouvám se hráčům i DM, ale už třetí den ležím s horečkami, takže nemám na hru ani pomyšlení.
V tom případě přeji brzké uzdravení.
Alfray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfray »

Omlouvám se, že nejsem poslední týden k dispozici, jak jsem chtěl a doufal, že budu. Ve škole se rozpoměli, že nám taky chtějí dávat nějaké úkoly. A nejlépe vše najednou:D. Věřím, že se to zlepší. Díky
acc.:skarbi
postavy: Luthor Waldenn
Odpovědět