Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Taky se chci připojit :) bylo to v pohodě :) halvně se mi libila hra Kat a Hyrdana
PS: Nemá najmutí něco společného s platem?
PS: Nemá najmutí něco společného s platem?
Grombald Sveřepý: Jeden hrozně sekernaty,věčně nasraný trpaslík, kterého se sám někdy bojím.
Rumbard Tarkaren:"To je tak, když dosi sére Grombálda"
Corvien:Jedna kouzelná kouzelnice.
Rumbard Tarkaren:"To je tak, když dosi sére Grombálda"
Corvien:Jedna kouzelná kouzelnice.
Wyvern
Taktéž dík za výpravu všem zůčastněným, jsem počítal s tím, že to bude na několik hodin, ale nebylo, no, co se dá dělat, tak někdy příště,někde, někdy...
Jinak je utrpení to číst, když tam píše 10 lidí
Jinak je utrpení to číst, když tam píše 10 lidí

-
- Kontaktovat uživatele:
To se už někde řešilo: Doporučilo se častěji používat šepot .)
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
No vyprava byla trochu chaoticka ale popravde je to to co vznikne vzdycky kdyz jde nekam takhle velky pocet hracu zvlast kdyz u toho jeste neni DM takze mne jeste docela prekvapilo ze nas tam pulka nezarvala, takze minimalne za to dik.
Krome drobnyho rozladeni dnes rano tak jinak byla hra fajn, oslavu narozenim jsem si uzila perfektne diky vsem zucastnenym.
Krome drobnyho rozladeni dnes rano tak jinak byla hra fajn, oslavu narozenim jsem si uzila perfektne diky vsem zucastnenym.
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
no ta vyprava byla fakt peklo kor když člověk má pomalejší PC :) jiank nikdy sem nebyl na takové velké výpravě a popravdě už nepůjdu, kor s takovou bandou hrdlořezů co zabijou co potkaj dokonce zvěř která je už uklidněná a nikdo do ní nebouchl aby utočila i když je modrá :) ne ale hlavně mi vadil ten chaos mám radši komornější záležitosti, prostě do počtu co jde vidět na obrazovce bez scrollbaru
Podpis
Pro tvou informaci, ten klan je Mamonínskej 

Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Bude to vypadat že se opakuju, ale... Díky za poslední týden a jeho noblesní zakončení, které Wendigo s ostatními slavícími spaktovala (jen počkej na svoje narozeniny, Zelgadisi.. schválně si vezmu dovolenou a nepustím tě spát :D), neskutečně mi zvedla náladu před dnešním shonem s nedodělaným přiznáním daní (celej já :D) a totálně mě tím odrovnala dneska v práci.… 2:40 spánek, 6:15 budík.…
Pod tohle bych se mohl podepsat :) Už do sebe liju druhou dávku smrtící koncentrace.Akira píše:a teď za IR kafe. Hooodně kafe.
Don't Dream It - Be It <i>Dr. Frank-N-Furter</i>
Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Re: Podpis
Teď mi to došlo jdu to opravitkokosak píše:Pro tvou informaci, ten klan je Mamonínskej
16? Tak to je v pohodě
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Díky za dnešní skoro výpravu
ty děti teda dávaj zabrat
a zároveň se omlouvám, že jsem výpravu nedokončil, protože směsicí OOC vlivů jsem musel od PC (únava, škola, nádobí čekající ve dřezu
)

ty děti teda dávaj zabrat

a zároveň se omlouvám, že jsem výpravu nedokončil, protože směsicí OOC vlivů jsem musel od PC (únava, škola, nádobí čekající ve dřezu

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
*postaví klícku s motýlky na zem*
Noo..já musím poděkovat strejdovi Largimu, že mě vzal na medvídky..ale pak mi utekl *smutně protáhne obličej* , ale teta Ryta mě tam vezme!
A strejda Jeremy udělal,že jsem nebyla vidět *zachichotá se* kuju
a kuju všem strejdům a tetičkám co mě vzali na výlet! ale bráškovi to neřeknem *mrkne*
Noo..já musím poděkovat strejdovi Largimu, že mě vzal na medvídky..ale pak mi utekl *smutně protáhne obličej* , ale teta Ryta mě tam vezme!
A strejda Jeremy udělal,že jsem nebyla vidět *zachichotá se* kuju
a kuju všem strejdům a tetičkám co mě vzali na výlet! ale bráškovi to neřeknem *mrkne*
16? Tak to je v pohodě
Chtel bych moc podekovat dvojici Zelgadis, Ameliie plus Adalbertovi a obzvlaste Akire. Diky vam pro me EQ neni za posledni dobu jen hezkou hrou,
kde vidim par slozenych pixelu a cisel, ale je necim co me kazdy vecer naprosto pohlti a ja jen s napetim sleduji co se v tom filmu, ktery predemnou
bezi, bude odehravat dal :) Pak bych jeste chtel moc podekovat Piti za to co vsechno ted ve hre tvori, nechava konecne zase server zit a ukazuje,
tak jak ona dobre umi, ze to neni svet bez dm. At uz je to obycejny snih, padli strom pres cestu, ci slavnost v Amfiberai.

kde vidim par slozenych pixelu a cisel, ale je necim co me kazdy vecer naprosto pohlti a ja jen s napetim sleduji co se v tom filmu, ktery predemnou
bezi, bude odehravat dal :) Pak bych jeste chtel moc podekovat Piti za to co vsechno ted ve hre tvori, nechava konecne zase server zit a ukazuje,
tak jak ona dobre umi, ze to neni svet bez dm. At uz je to obycejny snih, padli strom pres cestu, ci slavnost v Amfiberai.

Kde čert nic nezmůže, tam nastčí krávu … nebo dvě kozy.
no já bych chtěl poděkovat moc všem s kterýma se setkám jako Ryta ve hře za moc prima hru, je to tu moc prima a většina, což mě mrzí ale musím to tak napsat je fakt super a moc se s nimi dobře hraje, ty malé děti jsou úžasné moc se mi to líbí když si jako Ryta s nima mohu hrát
jo a taky Alimu že jsem díky němu se vlastně zapojil s Rytou do dění ve světě a našel se tu
a ještě jednou Labirovi za to že mě nenechal ten BAN co jsem dostal permanentní a dal mi šanci poznat o čem vlastně ta hra opravdu je a jsem unešen to co jste dokázaly vytvořit, nejen WB a DM ale i hráči je fakt nádherný živý svět a jediné jak mohu poděkovat že se budu snažit hrát jak nejlépe umím
díky díky díky jsem unešen
jo a taky Alimu že jsem díky němu se vlastně zapojil s Rytou do dění ve světě a našel se tu
a ještě jednou Labirovi za to že mě nenechal ten BAN co jsem dostal permanentní a dal mi šanci poznat o čem vlastně ta hra opravdu je a jsem unešen to co jste dokázaly vytvořit, nejen WB a DM ale i hráči je fakt nádherný živý svět a jediné jak mohu poděkovat že se budu snažit hrát jak nejlépe umím
díky díky díky jsem unešen
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Tak se taky, i když opožděně, musím připojit k poděkování za tu cestu za medvídky a zpět. Poděkování všem, ale obzvláště těm dvěma našim malým slečnám
Pokaždé když je potkám, jako bych se vracel do dětství
Velký dík všem!

Pokaždé když je potkám, jako bych se vracel do dětství

Velký dík všem!
Jeremy Danten - kde se ten bard zase toulá?!
Samuel Bonnett - u všech ďasů! co je tohle za čubčí vostrov!
Argo Urebrill - hraničář ve výslužbě, nyní spokojený tatínek
Samuel Bonnett - u všech ďasů! co je tohle za čubčí vostrov!
Argo Urebrill - hraničář ve výslužbě, nyní spokojený tatínek