já bych se styděla spíš za to přiznané abstinováníkokosak píše:*zastydí se za přehlédnutého Kolju*

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
a když se to nebude dat pit, tak at se to dá aspon upíctsciorp píše:Zubr?? to je takový to bejku pdobný zvíře co je děsně chlupatý? jestli jo tak to se pít celkem dá
Braenn píše:já bych se styděla spíš za to přiznané abstinováníkokosak píše:*zastydí se za přehlédnutého Kolju*![]()
*pokrčí rameny* Se klidně stydět můžeš, dyš ti to udělá dobře *zazubí se*…. jinak, nerad bych mluvil za jiné, ale myslim že aspoň jeden další člověk ze seznamu nebude mít na spotřebu pivka zásadní vliv.Braenn píše:já bych se styděla spíš za to přiznané abstinování![]()
Tak autem jede a bečku veze Aki (tímto to dostává oficielně za úkol). Co to ostatní vybavení? *rozhlédne se*Wendigo píše:No becku zaridit neni problem spis dejte dohromady kdo pojede autem a veme ji a kdo kma moznost pujcit si pipu a chlazeni.
Byla jemná hra se slovy... možná moc jemná ;)Akira píše:tak jsem rád, že jsem dostal pověření....sice nechápu, kde se objevil ten šum, že vezu bečku z brna..jediné co jsem mluvil o brnu je, že můžu vyzvednout Braen, případně další kusy...tak nechápu tu asociaci co měl Kokos...ale budiž![]()
Jemná hra se slovy, jo? Si taky zahraju jednu hru, bude se menovat Braenn má klíče od chaty a Kokosák spí v kůlněkokosak píše:Byla jemná hra se slovy... možná moc jemná ;)Akira píše:tak jsem rád, že jsem dostal pověření....sice nechápu, kde se objevil ten šum, že vezu bečku z brna..jediné co jsem mluvil o brnu je, že můžu vyzvednout Braen, případně další kusy...tak nechápu tu asociaci co měl Kokos...ale budiž![]()
Braenn píše:Jemná hra se slovy, jo? Si taky zahraju jednu hru, bude se menovat Braenn má klíče od chaty a Kokosák spí v kůlněkokosak píše:Byla jemná hra se slovy... možná moc jemná ;)Akira píše:tak jsem rád, že jsem dostal pověření....sice nechápu, kde se objevil ten šum, že vezu bečku z brna..jediné co jsem mluvil o brnu je, že můžu vyzvednout Braen, případně další kusy...tak nechápu tu asociaci co měl Kokos...ale budiž![]()
V mé kůlně? Nikdy!Akira píše:Braenn píše:Jemná hra se slovy, jo? Si taky zahraju jednu hru, bude se menovat Braenn má klíče od chaty a Kokosák spí v kůlněkokosak píše: Byla jemná hra se slovy... možná moc jemná ;)
a já mužu spát vevnitř..že