RŮZNÉ OČI, STEJNÁ MÍSTA
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Sice je to jen narychlo splacané, sice to není kresba ani žádný umění
, ale presto to sem loupnu kdyz uz je to udělaný. Vzhledem k nedostatku času se nešlo věnovat moc detailům. Z důvodu zakrytí nedostatků, se tedy změnil název z původní verze "prosluněný Derhan" na "Derhan v raní mlze" takže moc tam toho k vidění není
Takze asi takhle nějak podobně vnímám Derhan ja svejma očima když tam postavička prochází.

Takze asi takhle nějak podobně vnímám Derhan ja svejma očima když tam postavička prochází.

Kde čert nic nezmůže, tam nastčí krávu … nebo dvě kozy.
tak se i já připojím s troškou do mlýna...kvalita pofidérní, páčto jsem to dělal během chvíle co jsem měl dnes na svačinu..takže jsem se spíš snažil o nepobryndání kávou.…
mám ještě jeden obrázek, ale ten je neveřejný a je jen na vyžádání do PM, pro vyhnutí se flamu
mám ještě jeden obrázek, ale ten je neveřejný a je jen na vyžádání do PM, pro vyhnutí se flamu
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Braenn píše:Ha, fotka s teriérem, s pumou, teď už jen fotku s jezevcem a obraz Drehanského života je kompletní:)
Moc pěkné...
Oky
http://img89.imageshack.us/img89/9071/1 … sp7qd9.jpg
Neutral Good Dungeon Master 
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Drehan - (první příspěvek)
Tak jste mě tady docela nadchli a řikam si, když už se za ty dva roky na foru skoro nijak nevyjadřuji, aspoň se přidam k tomuhle kreativnímu topicu, páč zrovna Drehan je fajn místo ^_^
Takhle nějak si ho zhruba představuji (vzhledem k tomu, že jsem tam snad přes den ani nikdy nebyl, je příhodné, namalovat ho v noci) :

(Už se mi to ke konci nechtělo dodělávat, tak se moc nekoukejte na kmeny stromů a kořeny, protože to mě už zkrátka opravdu nebavilo vypiplávat)
čas tak 4hod , program : photoshop
(BTW. když jsem to dokreslil, tak mi došlo, že v Drehanu je ta boudička s věží zrcadlově (obráceně) :D :D :D ...mno...snad oceníte aspoň myšlenku).
EDIT: dělal jsem to MYŠÍ! …
Takhle nějak si ho zhruba představuji (vzhledem k tomu, že jsem tam snad přes den ani nikdy nebyl, je příhodné, namalovat ho v noci) :

(Už se mi to ke konci nechtělo dodělávat, tak se moc nekoukejte na kmeny stromů a kořeny, protože to mě už zkrátka opravdu nebavilo vypiplávat)
čas tak 4hod , program : photoshop
(BTW. když jsem to dokreslil, tak mi došlo, že v Drehanu je ta boudička s věží zrcadlově (obráceně) :D :D :D ...mno...snad oceníte aspoň myšlenku).
EDIT: dělal jsem to MYŠÍ! …