Chlébské jaro 2010 aneb johoho, piráti!

Akce co již proběly ale je škoda přijít o informace. Jak ty v realitě tak ty ingame.

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Ixtremist píše:Ahoj ahoj... nechce se mi pročitat cely topic, ale přemýšlím že bych se rád přidal. Kde by se ten sraz měl konat? (Kytaru klidne vezmu) :clover:
připíšu tě, takže předběžně s tebou počítáme:) Pěkně se nám to množí..

Co se týče tématu, za týden uzavřeme anketu, máte poslední šanci změnit téma (a budoucí kostým) na sraz.

AD doprava
: pomaličku budu přidávat auta s dopravou na první stránku... Pokud někdo vlastním autem chcete jet, uvedte prosím sem nebo mě do PM, odkud jedete, kdy, a kolik míst máte případně na obsazení.

A pokud někdo hledá odvoz, tak taktéž - kdy a odkud.
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

A zároveň vás poprosím, než začnu projednávat smlouvu s majitelem, jestli je tu ještě někdo, kdo by chtěl jet ve čtvrtek a nemá toto napsáno u svého jména v prvním příspěvku, ať se ozve sem a doplním to:)
Paklic

Příspěvek od Paklic »

do Boskovic a pak na Chlébské bych se klidně svezl
Aefar

Příspěvek od Aefar »

Čtvrtek, i dojezd... (Kdyby se něco potentilo, dám vědět)

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

hm... když tak koukam na tu vyrovnanost v hlasování... co takhle pirátskej pohřeb?
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Naylun

Příspěvek od Naylun »

Pravděpodobně pojedu autem z Prahy v pátek spíše později než dříve a zpět do Prahy někdy v neděli podle situace. Tam i zpět zatím 2 (méně pohodlně až 3) volná místa, cena benzínu se dělí mezi všechny stejně.
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

kokosak píše:hm... když tak koukam na tu vyrovnanost v hlasování... co takhle pirátskej pohřeb?
nepřekombinovat :bigwink:
NiamCK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NiamCK »

mě by se teda kostým na něco mrtvě nemrtvo pohřebního dělal lépe než pirát *krčí nosík a kouká zle po Braenn s dvěma nn*
Smrt je jen začátek druhého dějství.
merlik

Příspěvek od merlik »

Teda ne že by nějaké nemrtvé služebnice nebyly dobré, ale s pirátama si spojuju děvky a podobné kladné charaktery, takže... Při hlasování volte dobře :)
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

Hmmm, nemrtvé děvky.
.
.
.
.
Asi na tom nepřekombinovávání něco bude :biggrin:
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Morgie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Morgie »

koukám, že na tomto Chlébském to bude přesně rok, co jsem se registrovala na forum EQ :biggrin:

"Tinve"
Soví pírko
Morgie †

Tilia Cordata
Aefar

Příspěvek od Aefar »

Jen doufám, že to nedopadne jako posledně s divokým západem... *pořád uvažuje, jestli se má s kostýmem snažit*

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
merlik

Příspěvek od merlik »

Já totiž ještě z nějaké firemní párty kostým piráta mám, tak že bych ho recykloval, pokud ho ještě najdu :)
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Já naštěstí pirátskej kostým taky mám, jen přemýšlím jak se otočit v brně pro třírohý klobouk, hm hm.. Samozřejmě nečekám, že by měl každý dokonalý kostým, ale každá maličkost se cení :D
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

MorganaLeFay píše:koukám, že na tomto Chlébském to bude přesně rok, co jsem se registrovala na forum EQ :biggrin:
Vidíš? Důvody proč se napít a oslavovat se vždycky najdou :D
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Já se tedy taky předběžně hlásím, aby se na mne nezapomnělo. :bigwink:
V cestování se přizpůsobím.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Technické info:

Cena ubytování je jako loni - 110kč na noc a osobu, tzn za víkend 220 nebo 330 pro ty, co jsou tam na tři dny.
Cena pro ty do 18 let (máme někoho takového??) je 70kč noc, možná bude aplikovatelná na studenty, ale nic neslibuju.

Prosím případné studenty, at se mi ohlásí a já jim to dopíšu ke kádrovému posudku na první straně. Taktéž pivaře, aby se nahlásili jako ti, co se budou skládat na pivko.

Pro zopakování z loňska, nebo pro ty, co jedou poprvé, pár informací o Chlébském:

1) Na místě jsou dvě chatky, jedna klubovna, kuchyň (plně vybavená sporákem, mikrovlnkou, ledničkou, rychlovarkou), venkovní altánek, a toalety + sprcha.

2) po osvědčeném loňském způsobu: chatka, která je nevzdálenější od kuchyně, tzn ta nejblíže k silnici je Slušnácká. V Slušnácké chatce se:
1) nekouří
2) nebordelaří
3) nedělají se tam noční přepady
4) nechodí se tam bavit opilí lidé a nenutí nocležníky ke společenským hrám o půlnoci
5) sídlí tam především abstinenti a ti, co chodí dříve spát

Kdo se ubytuje ve slušňácké chatce, musí bejt taky slušnák, jinak m´může být osazenstevem beztrestně defenestrován.

3) Druhá chatka je Chatka pařanská. Ubytováním v této chatce souhlasíte s tím, že jste si vědomi rizik, jako je vynucená účast na různých hrách (jako jsou "vzbudme spáče", "pojd chlastat" a "nespi"), že ve spodním patře bude do raních hodin živá zábava, že jste blíž k hudbě z kuchyně a že si nemůžete stěžovat.

4) Kde se kouří? Kouří se venku, ideálně jen a jen venku, v pařanské chatce jen vespod a spíše z okna kdyby někdo nemohl vydržet.

Důležité upozornění: Vajgly se hází do popelníků, pro ten účel dovezených lahví, petek, krabiček.. nikam !!! jinam!!!! Když si dovezete něco vlastního, tím líp. Vajgly, co se ocitnou na zemi (a že vždy ocitnou) si kuřáci sami vysbírávají na konci.

5) Nádobí si po sobě umývejte pokud možno ihned. Jinak se hromadí, hromadí a ti chudáci na které to pak padne jsou zuřiví. Umývejte si po sobě i různé nehody /díky bohu byla zatím největší rozlitá skvrna mléka/ a vůbec, udržujte průběžný pořádek.

6) Dovezte si sebou vlastní (tvrdý) alkohol. Neztratí se :smile: Taktéž si dovezte vlastní jídlo, vlastní pití.

Doporučené je taktéž maso nebo klobásky na grilování (grilujeme na venkovním ohništi). Nejbližší hospoda není tak daleko, ale obchod je až několik kilometrů ve městě a o víkendu zavírá v dobu, kdy většina z nás ještě vyspává kocovinu.
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Jo a co výlet? Při hezkém počasí, půjdem někam v sobotu?
Aefar

Příspěvek od Aefar »

Tak mě napadá... jak je to s bečkou?

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
merlik

Příspěvek od merlik »

Rád bych si opět rezervoval svou oblíbenou manželskou postel ve slušňácké chatce a to tu nahoře vlevo u okna :) S winonne. Na pivo se nejspíš taky složím, i když skoro nic nevypiju. A výlety? Pokud bude hezky, udělám si opět svoje vlastní výlety :)

No a student do 18 nejsem...
Odpovědět