No, já s Alexem na sebe vezmeme nelehký úkol mačkat se se slečnami na letišti, zatímco přítel nebude na telefonu, ale bude využívat luxusní přistýlku pro jednu osobu. A to máme prosím ještě místo na zemi!Braenn píše:Hele, na to že je pokojík trojmístný, se tam ty, alex, maliarda a blondýna s přítelem budete celkem mačkatAčkoli to je asi účel, co
Sedmé Chlébské aneb … ? 20-22. květen
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Tak ono by to chtělo, spíše celou chladící pípu, už nebude zrovna zima. Taky někoho, kdo když slíbí, že ji doveze, ji vážně bude mít a doveze (pokud to bude od čtvrtka tak už ve čtvrtek).Braenn píše:P.S. jak to vypadá s narážečkou na Bernarda a Svijany? Máme, nemáme, budem pít Ježka?
Koncovka bez celé pípy je nám celkem na nic. Já mohu nabídnout pouze udělátko bez chlazení a jen na „Plzní“ narážení.
Seržant Tiriánské Stráže Tonny Signerr
Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit
Sláva Tirianu
Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit
Sláva Tirianu
jo a pro účastníky buso vlako buso pěškotury
já to vidím na odjezd v pátek tak kolem 17
možná krapet dřív, ale v pátek 20.5 mám od 10 do 13:30 certifikaci na AKAT (investice do akciových fondů)
z toho plyne nějak se dohodnout jak to bude probíhat.
bo od půl druhé se musím stihnout domu převlíct atakdále asi to bude možná dřív než v 5 z práglu
já to vidím na odjezd v pátek tak kolem 17
možná krapet dřív, ale v pátek 20.5 mám od 10 do 13:30 certifikaci na AKAT (investice do akciových fondů)
z toho plyne nějak se dohodnout jak to bude probíhat.
bo od půl druhé se musím stihnout domu převlíct atakdále asi to bude možná dřív než v 5 z práglu
PODPIS
Hm hm, no my bychom, když půjde vše dobře, chtěli jet už ve čtvrtek večer. Aspoň já, přebrat klíče, pokývat Knoflíčkovi na klasické rady a přednášku co kdy kde on před padesáti roky. Tak to asi ještě nějak doladíme těsně před, Librouš říká že by kdyžtak jel s tebou v pátek a já se ve čtvrtek nebo tak někdy vecpu kohenovi do auta *koukne na Kohena*. To.. nějak doladíme.
A terminus, ščorpy, je přímo v názvu topicu:) 20-22.květen.
A terminus, ščorpy, je přímo v názvu topicu:) 20-22.květen.
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
No zarýpu do Olíků a Michallů, kteří do mě ryli, že bysme mohli jet a teď mlčí.… ale bohužel moc dopředu nemůžu říct, jestli už od čtvrtka bo ne... ale rád bych
abych pak mohl říct, že vás mám pokrk na dalšího půlroku 

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
no..akirákovi nejde icq...takže na něj nepísnete...
sázet na chla´dák u mě až na poslední možnost
víte jak jsem nespolehlivej...navelí mě do opatření a ste nemydlení
sázet na chla´dák u mě až na poslední možnost

Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Nějak mi to nebere heslo...nevím pročBraenn píše:Ahaaa a já si říkala, že už mě nemáš rád, když se mnou nemluvíšAkira píše:no..akirákovi nejde icq...takže na něj nepísnete...
sázet na chla´dák u mě až na poslední možnostvíte jak jsem nespolehlivej...navelí mě do opatření a ste nemydlení
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Což mě přivádí k tomu, že než budu řešit se skauty počet lidí, docela by se mi hodilo potvrzení (hlavně) od těch, kteří tak nějak nepotvrzují průběžně, jestli jedou.
Pivo, respektive propriety k němu, jsme už asi vyřešili *kouká na Sama* ale o tom potom.
Takže, nějaké změny? Hlavně ti, které neznám a jsou přihlášení a někdy si ani nejsem jistá, zda ještě hrají. A vy, co jet chcete, ale nejste v seznamu... a vy co jste v seznamu, ale jet nechcete. A tak.
I "ještě nevím" potěší. To samé pivaři!
Pivo, respektive propriety k němu, jsme už asi vyřešili *kouká na Sama* ale o tom potom.
Takže, nějaké změny? Hlavně ti, které neznám a jsou přihlášení a někdy si ani nejsem jistá, zda ještě hrají. A vy, co jet chcete, ale nejste v seznamu... a vy co jste v seznamu, ale jet nechcete. A tak.
I "ještě nevím" potěší. To samé pivaři!
Budu, ale patrně odjedu o něco dřív..
Roma Spouštěč pro Equilibrii 2.0 NWN Camera mod Listování v PM
Get the ability to choose: (.Y.) (oYo) (.)(.) (*)(*) (o)(0)
Get the ability to choose: (.Y.) (oYo) (.)(.) (*)(*) (o)(0)
Já tu někde kdysi zminoval, že bych se možná,snad, na pár procent ukázal, ale tímto to definitivně ruším. O tom víkendu půjdu do Prčic - doslova a do písmene :)
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Tak a je to napytel... z největší pravděpodobností nedorazím. Původně to vypadalo jakžtakž nadějně, ale co už no.
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor