Co vás ve hře dostalo
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
No .. tak jeden dumajici na deset odmněnářů? :P
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
- Deadlymoon
Představa, jak trpaslík předvádí hrabonora 

Nephtys - Podezřele svítící elfka
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
Doufal jsem, že to Bolthorm pořádně rozjede a všechny tam ožere. Škoda, že to tak nedopadlo, ale i tak byla sranda.. :))
Tvou šlechetnost poznají tví nepřátelé dříve, než se s nimi utkáš.
Gwynn Mediviere - Navrácen ze ztracena.
Nový portrét - http://www.ulozto.cz/10301739/gwyn-rar
Gwynn Mediviere - Navrácen ze ztracena.
Nový portrét - http://www.ulozto.cz/10301739/gwyn-rar
Jo, ta představa hrabonora jak máchal těma rukama mě rozsekala. S tou kořalou Bolthorm věděl, že to nesmí přehnat, že je potřeba udržovat vselou hladinku. A to se povedlo. Chlastat se musí umět. Ještě pár oslav a on vás to naučí, muhehehe... ještě budete zpívat trpasličí písně a předvádět při tom hrabonory 

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
*oklepe se při představě zpěvu trpasličí písně na téma kování kladiva*Aefar píše:Jo, ta představa hrabonora jak máchal těma rukama mě rozsekala. S tou kořalou Bolthorm věděl, že to nesmí přehnat, že je potřeba udržovat vselou hladinku. A to se povedlo. Chlastat se musí umět. Ještě pár oslav a on vás to naučí, muhehehe... ještě budete zpívat trpasličí písně a předvádět při tom hrabonory
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Alkaran týrající svým pohledem skleničku
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Koukající scéna...kouká jak koukají..olizuje si oči od koukání...jezevec:kouká...jelen:kouká.. :D kouká jak všichni koukají :DD
Lothias Cys'variana
Fred a Nico... :-D To prostě nešlo!
Ty smajlíky !

Ty smajlíky !

"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Včera mne neustále dostávala Nephtys :D … Byla asi právě nějak v kondici, protože ač jsem ji potkal ráno, v poledne, nebo večer, pořád neuvěřitelně hlásila :))
*ostražitá hlídka v noci v banditím lesíku, kdy jsme se rozdělily a prohlédáváme les po stopách krve a přepadení*
Nephtys: ááh! *zamáchá rukama*
*Alkaran se k ní ihned rozeběhne, přeskakuje křovíčko, tasí rapír a hledá, co tak příšerného Nepht objevila*
Nephtys: pavučina.. pff *zaprská* já tak nemám ráda když se zamotám do pavučiny..
*ostražitá hlídka v noci v banditím lesíku, kdy jsme se rozdělily a prohlédáváme les po stopách krve a přepadení*
Nephtys: ááh! *zamáchá rukama*
*Alkaran se k ní ihned rozeběhne, přeskakuje křovíčko, tasí rapír a hledá, co tak příšerného Nepht objevila*
Nephtys: pavučina.. pff *zaprská* já tak nemám ráda když se zamotám do pavučiny..
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Proměna v gorgoylu mezi gorgoylami... tolikrát jsem na ní klikal, že ji zabiju v tom zmatku. Kdyby nebyla modrá, byla by mrtvá stokrát. Příště si ten odpor nastavím 
Jo, a taky má štěstí, že mají imku na srážení, jinak by jí nepomohlo ani to, že je modrá.

Jo, a taky má štěstí, že mají imku na srážení, jinak by jí nepomohlo ani to, že je modrá.
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Chi, to mi připomnělo nedávnou procházku s Gwynnem v Podhůří:Aefar píše:Proměna v gorgoylu mezi gorgoylami... tolikrát jsem na ní klikal, že ji zabiju v tom zmatku. Kdyby nebyla modrá, byla by mrtvá stokrát. Příště si ten odpor nastavím
Alkaran: Ah.. vlk, pozor! *tasí*
*Alkaran i s Gwynnem se pustí do vlka*
Gwynn Medievere zkouší sražení na Alkaran aep Ellena: úspěch
.
.
.
Někdy jsou ti zachránci s odstrkáváním obětí do bezpečí trochu moc aktivní :)
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Tak když je trpaslík línej sledovat svůj cíl výš než nad kolena...domácí Gargojlík byl poctivě značený. S tím jak kolem svištěly šípy bychom sebou jinak hodně rychle vláčeli ťuholy.Aefar píše:Proměna v gorgoylu mezi gorgoylami... tolikrát jsem na ní klikal, že ji zabiju v tom zmatku. Kdyby nebyla modrá, byla by mrtvá stokrát. Příště si ten odpor nastavím
Mě ale dostala zkamenělá kamenná oživlá socha, to bylo roztomilé.
Serbitar Draga - Služebník Říše 1124 - 1199
Torwald Seveřan - cestu hledající
Torwald Seveřan - cestu hledající