Omlouvám se, ale poslední dobou je pro mne obtížné, dostat se v rozumných časech do hry kvůli práci. Nějakou dobu to asi ještě potrvá, kontaktujte mne bez ostychu přes PM na foru.
Bohužel sem teď v práci do 26. prakticky každý den na celodenní směny takže se do hry asi nedostanu, všem co něco chtějí od Boendala napište pm a něco domluvíme ….
Boendal Biderbo, spoluzakladatel a pokladník Západoříšské obchodní společnosti, hrdý sekernik a mapokreslič Hag Hargol jmenován samotným Vojvodou.
Albus Tuřínobijec. Cože? Tuřín? Tuřín! TO JE MŮJ TUŘÍN!
And now...i'm one with the force.
někdo už to ví, někdo třeba ne... 22.8. hned ráno odlétám pryč a vracím se 6.9., budu zcela offline a nebudu sledovat ani fórum.
Pro Placku platí to samý.
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz Bonus:Knihovna v Amfiberai
Brelekír Der-Tyen
-----------------------------------------------------------------------
Eldrer de Tarill - "Axor cotumolmavar ilcuvar anaressë"
Roland Der-Tyen - "Na slovíčko..."
Andell Der-Tyen - "Proč ne..."
Rado Gerpin - Velice znalý, moudrý, inteligentní,milý a starý gnóm (odešel zpět do Gnorrisu)
Vzhledem k nynější IR situaci a dalším věcem omezuji aktivitu - snad už konečně.
Na vyžádání po PM, telefon či forum.
Jestli mám s někým něco rozehranýho napiště a lognu.
Nic nového nezačínám minimálně tenhle a následující týden.
Omlouvám se za předchozí neaktivitu, čas byl proti mne a byl mým úhlavním nepřítelem číslo jedna. V aktuální době je již snad konečně vše v normě, Calp má mimochodem nový portrét takže se kdyžtak nelekejte že nic nevidíte, je aktuálně ke stažení mezi portréty
No ty pičo vy jste ten server fakt zabili no já se z vás poseru.
Omlouvám se za neaktivitu a rovnou prosím o trpělivost u rozehraných věcí. Mám toho teď v reálu opravdu hodně, nakupilo se to a nic nestíhám.
Během září, prosím, neočekávejte žádné zázraky, rozhodně chci dokončit všechny rozběhnuté akce a domluvené hry, jen to chvíli potrvá.
Díky za pochopení.
Na PM jsem stále aktivní, takže pište, kdykoliv bude něco třeba.
Omlouvám se těm co něco semnou chtejí podnikat či máme přepřipraveného. až bude lepší doba tak to třeba i donočime pokdu to bude aktulaní.
90% elfů jsou rasisté.
Zbraň není předmět ale stav mysli válečníka.
Term jediný elfí čaroděj v plné plátové zbroji.
Istar blia vesela bardka
Adria rudokabatnice
Omlouvám se DX, za chvilkový výpadek netu... zrovna v nejméně potřebné chvíli (i když být to o chvíli dřív, mohlo být hůř).
I tak za zpestření hlídky díky...
Omlouvám se za neaktivitu poslední týdny ale už mě začal ten univerzitní kolotoč a práce taky dává zabrat...takže se ve hře ukážu nejdříve v pondělí.
Boendal Biderbo, spoluzakladatel a pokladník Západoříšské obchodní společnosti, hrdý sekernik a mapokreslič Hag Hargol jmenován samotným Vojvodou.
Albus Tuřínobijec. Cože? Tuřín? Tuřín! TO JE MŮJ TUŘÍN!
And now...i'm one with the force.