Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
brachům
Takže já musim poděkovat brachům za celej včerejšek, dobře to začalo a dobře to skončilo! Ale večerní taktika neměla vůbec chybu! A taky díky cybermisovi za doplnění celýho příběhu. A Hangárovi, jsem z něj ze začátku vůbec nemohl, jsem se chlámal u počítače, že sem nestíhal raeagovat. (doufám, že budeš hrát častěji!) A na ty pády bych kašlal, pokud jste schopný se do minuty nalogovat, ja to vždycky ignoruju a jakmile je dotyčnej zpátky ve hře, tak se zas hraje! 

Také se připojím k poděkování - hlavně za ten dobrý konec, protože abych řekl pravdu, v průběhu jsem v něj moc nevěřil. Čaroděj (ten skřetí) byl luxusní a slušně nám zatápěl (doslova).
magnumik: Nedůvěra byla zasloužená, za to první kouzlo, který zranilo celou kompanii :D Ale jinak souhlas s Grimem, Hangárovi hlášky byly super :D
magnumik: Nedůvěra byla zasloužená, za to první kouzlo, který zranilo celou kompanii :D Ale jinak souhlas s Grimem, Hangárovi hlášky byly super :D
Sarkan, syn Sarga (zabit)
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
taky diky
Budu se holt opakovat, ale nejde to jinak. Musím taky poděkovat všem včetně DM za perfektní atmosféru původně zamýšleného treningu, napětí a adrenalin, ty pády se dali hezky uhrát s tim jak jsme se dávali do kupy po výpadech takže nebyly vůbec rušivé. *klaním se celé kompanii a tomu kdo z hůry dohlížel* a těším se na další zážitky. Díky!
Rumbard Tarkaren
Lepší pomalu přežívat než rychle umírat!
Uvidíte-li mě utíkat, snažte se mě předběhnout!
Lepší pomalu přežívat než rychle umírat!
Uvidíte-li mě utíkat, snažte se mě předběhnout!
-
-
- Kontaktovat uživatele:
tak sem zažil tak úžasnej quest, plnej vtipu, zážitků a se skvělou pointou, že se o něj musim s váma podělit, neznámej DM je opravdu člověk na svým místě, no uznejte sami:
dvě postavy, kouzelník a nekouzelník si povídaj u ohně
zdá se, že je to docela baví, povídaj si už několik hodin
*začátek questu*
začne pršet
kouzelník: kouzlí nastol pěkné počasí
přestane pršet
začne pršet
přestane pršet
začne pršet
přestane pršet
začne pršet
přestane pršet
začne pršet
přestane pršet
začne pršet
kouzelník už nemá další kouzlo
nekouzelník dostane rýmu
*konec questu*
díííky, skvělý, bravo, jen tak dál, smekám
dvě postavy, kouzelník a nekouzelník si povídaj u ohně
zdá se, že je to docela baví, povídaj si už několik hodin
*začátek questu*
začne pršet
přestane pršet
začne pršet
přestane pršet
začne pršet
přestane pršet
začne pršet
přestane pršet
začne pršet
přestane pršet
začne pršet
kouzelník už nemá další kouzlo
nekouzelník dostane rýmu
*konec questu*
díííky, skvělý, bravo, jen tak dál, smekám
Kvuli questu jsem upravoval pocasi na destive v nekolika lokacich v Risi v okoli hrbitova a Zeleznych vodopadu, pac prisla bourka z hor. Nastaveni pocasi v jedne lokaci nejak nahodne ovlivnuje i lokace sousedni . Divil jsem se, proc se mi u vodopadu dest dvakrat sam od sebe vypnul, tak jsem jej zapnul znova. Ze nekdo nekde ovlivnuje pocasi jsem si neoveroval, jelikoz to byla bourka takove velikosti, na niz stejne jednoduche kouzlo rozhodne nestaci.photter píše:…
Tu rymu jsem dal Asar ja pote, co si tam sedela nekolik hodin v noci na desti ve spodnim pradle - asi se ji porouchal jeji teplomer a delalo ji dobre na plet blaticko, ve kterem sedela.
Uznavam, z pohledu phottera to vypada ponekud divne az komicky, *pokrci rameny* ale popravde je mi to uplne fuk, zamer to nebyl, pac vic casu, nez zabere nakliknuti nemoci, bych jeho postave rozhodne nikdy ani venovat nechtel.
Krom toho technicka poznamka pro phottera, v tomto topicu jsi s timto prispevkem OT. Mas k dispozici Co vas ve hre dostalo, Pro zasmani atd nebo si zaloz treba Stiznosti na DM …
Naposledy upravil(a) cybermisa dne 14. 6. 2008 11.08, celkem upraveno 1 x.
-
- Kontaktovat uživatele:
Nejdřív poděkuji jedné nekouzelnici
- už dlouho si kouzelnice
nepopovídala s někým "sobě rovným"
a ještě na takhle ožehavá témata... Nejen postavičku
to donutilo se podívat na některé probírané témata z nového úhlu.
Pak dodám k CB a rýmě jiný pohled na bouřku - to posílám do PM (jako námět k zamyšlení pro CM ne jako námět na flame
pro ostatní. Lepší prevence
než...
a krom toho - nejde o život, jde o prd) neb to byla má postavička kdo (neúspěšně) 3x Nastol pěkné počasí použil.
Cybermisa: Dekuji za reakci po PM. Tato zalezitost je nyni resena/vyresena touto cestou. Chtel bych vsechny poprosit, a obzvlaste ty, kterych se to netyka, aby jiz v tomto topiku neprispivali dalsimi OT komentari.

Pak dodám k CB a rýmě jiný pohled na bouřku - to posílám do PM (jako námět k zamyšlení pro CM ne jako námět na flame

Cybermisa: Dekuji za reakci po PM. Tato zalezitost je nyni resena/vyresena touto cestou. Chtel bych vsechny poprosit, a obzvlaste ty, kterych se to netyka, aby jiz v tomto topiku neprispivali dalsimi OT komentari.

-
- Kontaktovat uživatele:
thx
Fem fi falil jafyk
*zašišlal ez* kokosaku .. kam na ty nápady chodíš 

EQ screeny: http://vugi.xf.cz/
Nebuď skromný, sem viděl jak si t tou holí látal.magnumik píše:Ale prt, nebyt vás, tak to stojí za houbyjá taky děkuju, na 3.lvl tama projít téměř bez zaváhání
to je fakt štěstí, ale hlavně je to díky vám a super ikkieho taktice
Grombald Sveřepý: Jeden hrozně sekernaty,věčně nasraný trpaslík, kterého se sám někdy bojím.
Rumbard Tarkaren:"To je tak, když dosi sére Grombálda"
Corvien:Jedna kouzelná kouzelnice.
Rumbard Tarkaren:"To je tak, když dosi sére Grombálda"
Corvien:Jedna kouzelná kouzelnice.