Nevím rpoč, ale jaks to napsal, tak mě pojalo zlovolné nutkání namalovat tu alkaran nahatou :DThe_Balrog píše:naznačenej zadeček? :) Dycky kreslim postavicky nejdriv "nahaty", na prvnim nacrtku ma i naznacena prsa, i kdyz to neni temer videt. A kdyz mam postavicky plus minus nakresleny, tak je az potom oblikam.
A zadecek je zrovna dost dulezitej kvuli oblasti panve, kycli a napojeni nohou, takze ten nezanedbavam O:)
Balrogovy obrazy
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Smrt je jen začátek druhého dějství.
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
o-ou, to jsi neměla říkat, za chvíli budeš mít plnej mailbox zpráv, kde tě bude spousta lidí přesvědčovat, abys to fakt udelala :)NiamCK píše:Nevím rpoč, ale jaks to napsal, tak mě pojalo zlovolné nutkání namalovat tu alkaran nahatou :DThe_Balrog píše:naznačenej zadeček? :) Dycky kreslim postavicky nejdriv "nahaty", na prvnim nacrtku ma i naznacena prsa, i kdyz to neni temer videt. A kdyz mam postavicky plus minus nakresleny, tak je az potom oblikam.
A zadecek je zrovna dost dulezitej kvuli oblasti panve, kycli a napojeni nohou, takze ten nezanedbavam O:)
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Všechno máme ! Všechno bude! Vyhodíme do vzduchu!dave píše:Neměla bys podobný tutorialy jako na prsty na rukou (odkazy někde výše) taky na nohy (od kotníku dolu :), ruce docela zvládám, ale chodidla to je utrpení :)NiamCK píše:Pěkné :) Líbí se mi jak má alky všude naznašenej zadeček (sukně nesukně :D) A stejně si rejpnu..nohy taky nejsou ploutve![]()
Prsty neprsty se mi to líbí :) Taky bych se chtěla uěmt dokopat udělat jen skicu, kterýá vypadá dobře i bez upravy.
Jedny pěkné ruce a oči navíc:
http://fc00.deviantart.com/fs11/f/2006/ … shands.png
Ruce a nohy:
http://fc03.deviantart.com/fs21/f/2007/ … 218fe5.png
Pozice dámských nohou (mangoidní, ale lepší než drátem do oka):
http://fc05.deviantart.com/fs17/f/2007/ … secret.png
Už se tak dějeThe_Balrog píše:o-ou, to jsi neměla říkat, za chvíli budeš mít plnej mailbox zpráv, kde tě bude spousta lidí přesvědčovat, abys to fakt udelala :)NiamCK píše:Nevím rpoč, ale jaks to napsal, tak mě pojalo zlovolné nutkání namalovat tu alkaran nahatou :DThe_Balrog píše:naznačenej zadeček? :) Dycky kreslim postavicky nejdriv "nahaty", na prvnim nacrtku ma i naznacena prsa, i kdyz to neni temer videt. A kdyz mam postavicky plus minus nakresleny, tak je az potom oblikam.

- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k tomu, že je nahá... dám se jen cenzurovanou verzi :DStreet_cz píše:bude to někde veřejně nebo jen na požádání?NiamCK píše:[Nevím rpoč, ale jaks to napsal, tak mě pojalo zlovolné nutkání namalovat tu alkaran nahatou :D
Alky
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
takže očekávám necenzurovanou verzi v PM :PNiamCK píše:Vzhledem k tomu, že je nahá... dám se jen cenzurovanou verzi :DStreet_cz píše:bude to někde veřejně nebo jen na požádání?NiamCK píše:[Nevím rpoč, ale jaks to napsal, tak mě pojalo zlovolné nutkání namalovat tu alkaran nahatou :D
EDIT: jo zapoměl jsem.. prosíím

Safira Isil - 3.1.1121 popravena katovou sekyrou
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
bez meho notasku to momentalne nejde Q_QNiamCK píše:Předělej si to sám ne? Však jsi šikovnej chlape ;)The_Balrog píše:jak o tom tak premyslim, tak by se ji hodily trochu cerveny licka, protoze takhle by se chovala napita :D
Ale nenutim te to predelavat :))
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Ahááá .. to při těch barvách nějak nedojde jednomuNiamCK píše:Vy pitomci, vždyť má korzet XD

BTW: prosil bych i tu necenzurovanou verzi

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
To jsme klesli.. jedna nahata Alkaran a zaplácá se tím příspěvky celá stránka.. :)
Dva náčrtky a obrázky opět s tématem šermu:
Výpad
a další náčrtek
Výpad
a další náčrtek
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Alkaran, Lucien a Šupinka při pracech na odstraňování závalu na cestě do Amfiberai.
hezká perspektiva :) jen doporučuji příště při ripostě držet pravou nohu na zemi, těžiště níž a vytočit zápěstí, ale jinak se mi líbíThe_Balrog píše:To jsme klesli.. jedna nahata Alkaran a zaplácá se tím příspěvky celá stránka.. :)
Výpad
a další náčrtek
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!