Vtipné hlášky ze hry
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Další pravda o Dinovi - má skvělé smysly:
Athena : [Křik] *celý Mithallir a okolí se otřese, když se z hradeb ozve hromadná salva z děl*
Din Dagor: hmm.….
Din Dagor: bude bouřka...
Athena : [Křik] *celý Mithallir a okolí se otřese, když se z hradeb ozve hromadná salva z děl*
Din Dagor: hmm.….
Din Dagor: bude bouřka...
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Obžalovaný postupně vypovídá u soudu:
"… a pohltila me nenavist … chtel sem neco panu Altairovi udelat."
(…)
"Nez jsem ale stihl cokoliv udelat, obevila se za mnou ta sukubu …"
"… prebehla kolem me a napadla Altaira."
(…)
"… panu Altairovi jsem se pak snazil nekolikrat omluvit a vysvetlit, ze sem to nechtel udelat."
Vyslýchající: "Udělat co?"
Tohle mi zajistilo úsměv na tváři po zbytek dlouhého soudu
"… a pohltila me nenavist … chtel sem neco panu Altairovi udelat."
(…)
"Nez jsem ale stihl cokoliv udelat, obevila se za mnou ta sukubu …"
"… prebehla kolem me a napadla Altaira."
(…)
"… panu Altairovi jsem se pak snazil nekolikrat omluvit a vysvetlit, ze sem to nechtel udelat."
Vyslýchající: "Udělat co?"
Tohle mi zajistilo úsměv na tváři po zbytek dlouhého soudu

Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
Nebohý obyvatel se při své cestě po místnosti nepříjemně vklínil mezi trojici postav. Upřímně řečeno kolem slečen nechodil příliš daleko...vysloveně se k nim lepil.
A: Ehm..mohl by jste se laskavě vykýblovat? *nevrle vrčí*
Postava se konečně vyhákla a odchází.
Trojice stojícíh postav chudáka pozoruje s prostým konstatováním.(které přišlo téměř naráz)
B:Otrava
A: Úředník
C:Šmírák!
A: Ehm..mohl by jste se laskavě vykýblovat? *nevrle vrčí*
Postava se konečně vyhákla a odchází.
Trojice stojícíh postav chudáka pozoruje s prostým konstatováním.(které přišlo téměř naráz)
B:Otrava
A: Úředník
C:Šmírák!
Smrt je jen začátek druhého dějství.
No me dneska dostala nevyrcena hlaska.
V okamziku kdy Nargien prohlasil "Vy pane predstupte." jsem mela vazne strasnou chut napsat "Ehm pane, to jsem ja, ten modry co pro vas tri roky pracuje a kaze rano vam nosi caj a hlaseni."
[ano je to upravena hlaska z jednoho filmu: "A vy jste kdo" "Vas sluha, ten s knirem, pracuji pro vas tricet let a kazde rano vam nosim kavu a susenky."]
V okamziku kdy Nargien prohlasil "Vy pane predstupte." jsem mela vazne strasnou chut napsat "Ehm pane, to jsem ja, ten modry co pro vas tri roky pracuje a kaze rano vam nosi caj a hlaseni."

-
Jj to byla perla, něco jako: "Toho budeš litovat do konce života... obě dvě vteřiny."Jon píše:Po tý hodině předtim je deset vteřin akorát, ne? :)) Každopádně takhle zní extrémně tvrďácky, jak od Tarantina :Dlabir píše:Mě dostala hláška která měla smysl ale samotná vytržená z kontextu zní legračně:
Jsem trpělivej člověk soude, dal jsem mu 10 vteřin.

Mě se jinak líbilo ještě jak ke konci už poručík měl docela dost (a já nespat skoro celý den a muset ráno do práce, bych taky měl)…
Poručík Nargien: Tak prosím stručně
…
Poručík Nargien: Tak prosím velmi stručně
…
Poručík Nargien: Stačí pouze ten původ...prosím velmi stručně
…
Poručík Nargien: jen několik slov
…
.
.
.
.
A ti svědkové pořádchtěli něco doplňovat a upřesňovat.

Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
The cup is full.
Postava padne hluboko mezi nepřáteli stižena kouzly bytostí nejhorších, je oživena, léčí se a v průběhu léčení se objeví ve výpisu: "To tě baví dělat pořád dokola to samé?" No, popravdě, vzhledem k výši spamu na téma: Serinek a umírání.. nebaví.. 

-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
o vyvolávání bytostí
Alkaran: A ještě něco. Myslíte, že když by třeba někdo... v jiné sféře... se zamyslel a chtěl by vykouzlit krásnou černovlasou elfku...
*koukne trochu zděšeně*
že by mne mohl jako.. to?
Naylun: Teoreticky ano, ale vyvolat tak inteligentní bytost - to by byl velmi složitý úkol
Alkaran: A ještě něco. Myslíte, že když by třeba někdo... v jiné sféře... se zamyslel a chtěl by vykouzlit krásnou černovlasou elfku...
*koukne trochu zděšeně*
že by mne mohl jako.. to?
Naylun: Teoreticky ano, ale vyvolat tak inteligentní bytost - to by byl velmi složitý úkol
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“