no je holka talentovaná ! xDWendigo píše:Uvedomujete si ze az tomu bude dvacet budou to jedny z nejsilnejsich postav na desce
EQ 3
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
ano ano Luelle má další geniálně blondatý nápad :))
jsem si říkala..ti přítelíčci... já jsem taková na zvířátka a tak chci aby moje postavičky nějaké příteličky měli... ono se s tím dá dost vyblbnout a já to prostě mám ráda...
a tak si říkám,že každá postavy by měla mít tu možnost.. nic divokého.. přece každý at je jakéhokoliv povolání si může pořídit psa, kočku, papouška..já třeba s Cathy micku nechtěla, ale teriér nebyl ve výběru, přijde mi to škoda. Protože si myslím,že je hodně reálné, aby si kdokoliv mohl koupit psa, kočku, papouška, fretku... spešl povolání by pochopitelně měli ten výběr pestří o to své specifikum... nemyslíte?
ano jistě argument,že by z desky za chvíli byl zvěřinec někdo nadnést může, ale dost o tom pochybuji, ne každý si toho přítelíčka pořídí.
jsem si říkala..ti přítelíčci... já jsem taková na zvířátka a tak chci aby moje postavičky nějaké příteličky měli... ono se s tím dá dost vyblbnout a já to prostě mám ráda...
a tak si říkám,že každá postavy by měla mít tu možnost.. nic divokého.. přece každý at je jakéhokoliv povolání si může pořídit psa, kočku, papouška..já třeba s Cathy micku nechtěla, ale teriér nebyl ve výběru, přijde mi to škoda. Protože si myslím,že je hodně reálné, aby si kdokoliv mohl koupit psa, kočku, papouška, fretku... spešl povolání by pochopitelně měli ten výběr pestří o to své specifikum... nemyslíte?
ano jistě argument,že by z desky za chvíli byl zvěřinec někdo nadnést může, ale dost o tom pochybuji, ne každý si toho přítelíčka pořídí.
16? Tak to je v pohodě
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
thx už je to přeci jen přez rok co jsem tohleto pročítalThe_Balrog píše:http://www.equilibrie.cz/vylepseni_deta … podpora_03
PODPIS
ale to je právě ono.. proto aby sis mohl koupit psa musíš otravovat DM, což mi nepřijde moc dobré
navíc mi pes/kočka/papoušek/fretka/potkan nepřijde takový bonus aby si ho zasloužili jen ti nejlepší hráči, naopak přítomnost zvířete může průměrným (omg to zní hrozně kdo jako určuje kdo je dobrý hráč a kdo není? někdo, kdo někomu může připadat jako naprosto příšerný hráč může jiného bavit hodně dlouho) hráčům poskytnou docela dobrý cvik.
Já sama jsem kdysi při hraní DrD měla postavu, která měla psa a pj, který byl zatíženýna RP hru psa a dost mi to hráčsky pomohlo.
navíc mi pes/kočka/papoušek/fretka/potkan nepřijde takový bonus aby si ho zasloužili jen ti nejlepší hráči, naopak přítomnost zvířete může průměrným (omg to zní hrozně kdo jako určuje kdo je dobrý hráč a kdo není? někdo, kdo někomu může připadat jako naprosto příšerný hráč může jiného bavit hodně dlouho) hráčům poskytnou docela dobrý cvik.
Já sama jsem kdysi při hraní DrD měla postavu, která měla psa a pj, který byl zatíženýna RP hru psa a dost mi to hráčsky pomohlo.
16? Tak to je v pohodě
Omlouvam se jestli to tu uz padlo ale planuji se do EQ3 nove objekty pronajmuti nebo koupi? Napriklad domy ke koupi v pripade ze se stanete obcanem kralovstvi, domky k pronajmu a vic bytu... vsude je ted beznadejne plno a sehnat neco vetsiho je uz vubec nemozne. Jak v Mithu tak v Tiru je pekna bytova krize a v Mamonine sice jsou domky ale kdo by tam chtel bydlet...
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
Já jsem se zase chtěl zeptat, jestli by bylo možno vytvořit jakési "pokladničky" (v podstatě na podobném principu jako bankovní účty, akorát bez úroků a daní), do kterých by mohli mít přístup všichni členové nějakého uskupení. Příklad: kasička dolobrany, kde každý člen může dávat nějaký příspěvek a každý člen si z ní taky může libovolnou částku vybrat. Nebo účet nějakého řádu, obchodní společnosti, atp.
Už jsem narazil za dvě různé postavy ve dvou různých uskupení na tuhle záležitost "společných financí", imho by to bylo k užitku i plus pro rozvoj hry.
Narážím na to také proto, že peníze není zrovna ideální dávat do trezoru ze systémového důvodu (i když u nás v dolobraně to v podstatě funguje a ZATÍM nejsou problémy.. ale mohou nastat, jak jsem vyčetl z labirova příspěvku).
Už jsem narazil za dvě různé postavy ve dvou různých uskupení na tuhle záležitost "společných financí", imho by to bylo k užitku i plus pro rozvoj hry.
Narážím na to také proto, že peníze není zrovna ideální dávat do trezoru ze systémového důvodu (i když u nás v dolobraně to v podstatě funguje a ZATÍM nejsou problémy.. ale mohou nastat, jak jsem vyčetl z labirova příspěvku).
-
- Kontaktovat uživatele:
To bude asi tím že některé postavy si vydržují více než jeden byt. Pak by to mohlo být také tím, že prostě hrají jednou za čas a ten byt si pořád drží. Mno víc mne nenapadá.Wendigo píše:Omlouvam se jestli to tu uz padlo ale planuji se do EQ3 nove objekty pronajmuti nebo koupi? Napriklad domy ke koupi v pripade ze se stanete obcanem kralovstvi, domky k pronajmu a vic bytu... vsude je ted beznadejne plno a sehnat neco vetsiho je uz vubec nemozne. Jak v Mithu tak v Tiru je pekna bytova krize a v Mamonine sice jsou domky ale kdo by tam chtel bydlet...
Ano je to tim, vetsina ze starsich postav ma byt v Tiru i Mithu a oba si drzi, navic velkych bytu je vubec malo a moznost pronajmout si/koupit dum take schazi, zacina se nam to na EQ strasne parit a prece nebudou mlade rodinky bydlet v krcalku 10 na 20 sahu.
---
---
A proč ne? Nemusí si všichni hrát na milionáře co mají na to aby měli byty za xx tisíc. Trocha skromnosti ve hře také není od věciWendigo píše:Ano je to tim, vetsina ze starsich postav ma byt v Tiru i Mithu a oba si drzi, navic velkych bytu je vubec malo a moznost pronajmout si/koupit dum take schazi, zacina se nam to na EQ strasne parit a prece nebudou mlade rodinky bydlet v krcalku 10 na 20 sahu.

Jasne vsichni budem zit jak cikani, cela rodina v jedny mistnosti a vsichni se*ou do jednoho lavoru
Ne vazne melo by se s tim neco delat, nikdo nechce zamky jako milionari viz anurin, stacilo by par vetsich pokoju a nejake mensi domky 2-3 pokoje a zahradka na petrzel... takovej prumer po dobrodruha v duchodu.

Ne vazne melo by se s tim neco delat, nikdo nechce zamky jako milionari viz anurin, stacilo by par vetsich pokoju a nejake mensi domky 2-3 pokoje a zahradka na petrzel... takovej prumer po dobrodruha v duchodu.
---
---
říká někdo kdo vlastnil celý dům :Danurin píše:A proč ne? Nemusí si všichni hrát na milionáře co mají na to aby měli byty za xx tisíc. Trocha skromnosti ve hře také není od věciWendigo píše:Ano je to tim, vetsina ze starsich postav ma byt v Tiru i Mithu a oba si drzi, navic velkych bytu je vubec malo a moznost pronajmout si/koupit dum take schazi, zacina se nam to na EQ strasne parit a prece nebudou mlade rodinky bydlet v krcalku 10 na 20 sahu.
16? Tak to je v pohodě
no tohle je celkem dobrý nápad ale napadá mě tak nevyřeší se tuten problém s převodem peněz na ITEM pak by neměli s databází, resp degradováním, trezorů kolidovat. prosím někoho zasvěceného aby mě to vyvrátil do kodování nevidím. Ale co jsem pochopil byl hlavní problém penízeXdatabáze trezoru, špatné detekování zlatáků jako systémové věci. a proto logicky by s měnovou reformou měl ten problém odpadnout, protože peníze už nebudou item-neitem ale předmět který bude zabýrat váhu i místo v Invu. Je to takIkkie píše:………
PODPIS