Nudíš se? Kup si medvídka mývala. A vůbec, nejsi ty náhodou v práci? :D Málo tě zatěžujou. (Já vím, potrefená husa…)sciorp píše:neblbněte já chci reakce na moje bláboly jinak je to nuda nuda nuda nuda nuda nuda
Kecaci odpadni, nesouvisly a s EQ nesouvisejici spam topic
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Až mám dojem že nejede server.. ale ouha on jede 

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
-
- Kontaktovat uživatele:
Hej dyt' su filozof, my sme sjetí furt něčimOneHeart píše:ty hele, ráz tvých posledních příspěvků se podstatně změnil.magnumik píše:he?Darthirii píše:Děkuji za zpestření rybaření.tak to teda ne!
TÍMTO BYCH CHTĚL PODĚKOVAT OneHeartovi ZA TENHLE PŘÍSPĚVEK:OneHeart píše:No tohle je teda nejmrtvější fórum ze všech,
který dneska z nudy sjíždím v práci.
koukejte psát, holomci!A NENAPÍŠU TO DO "PODĚKOVÁNÍ" A NE A NE!
Čím ses sjel, přiznej se, občane!

No to si pišKapik píše:měj se užij si tomagnumik píše:
EDIT: sakra musim do škole... TÍMTO UKONČUJI DNEŠNÍ SCHŮZI NAŠÍ VELECTĚNÉ SNĚMOVNYÁMEN

No tak nikdo to nechtěl a kdo první příde ten první žere ne?OneHeart píše:a pobavilo mě, jak se magnumík samovolně prohlásil předsedou sněmovny

JAKEJ ZÁSTUPCE?! Máte DŮTKU předsedy sněmovny! ÁMENsciorp píše:žádný takový stačí snad i zástupce předsedy né? ?

No šak to mám rozšířenou funkciOneHeart píše:a taky dvorní šašeksciorp píše:žádný takový stačí snad i zástupce předsedy né? ?

4Kapik píše:na to že ráno jich tu bylo kolik? 5? 6?Firefox_ píše:Taky sem přispěju třeba vážně předhoníme Poděkování už jsme na 10. straně![]()

to nesmíš dávat do jednoho přispevku ale do 4 od ceho se to jmenuje : Kecaci odpadni, nesouvisly a s EQ nesouvisejici spam topicmagnumik píše:…

Raistlin-Popis
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo hele, magnumíku. Pěknej avatar na fóru 

Naposledy upravil(a) OneHeart dne 6. 10. 2008 21.03, celkem upraveno 1 x.
"Kdyby brány vnímání byly průzračné, každá věc by se člověku jevila taková, jaká je, neskonalá."
(William Blake)
(William Blake)
já nepracuji,já chodím do školyOneHeart píše:ty pracuješ zadarmo?Kapik píše:nestěžuj si,ty z toho máš aspoň prachyOneHeart píše:achjo, já nechci bejt v práci.
("achjo" je jen taková plyšová obdoba slova KU*VA :))

Střízlivý nás nedostanou.
A vožralí se nedáme!
Elen - Mladá elfí lučištnice, vítězka turnaje tirínského r.1119 p.v.d.
A vožralí se nedáme!
Elen - Mladá elfí lučištnice, vítězka turnaje tirínského r.1119 p.v.d.
Tu Lt. 35 z ameriky? Tu bych také rád viděl, docela haluz. Američani ji krásně plně restaurovali a teď ji věnovali nám. Ale za radar jej tedy nevyměnímJo a v sobotu jsem viděl tank!
-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
-
- Kontaktovat uživatele:
ty hele, tohle vypadalo na "okupační" T-54. Asi si zase nějakej vykutálenej chytrák řekl, že natočí nějakej srdceryvnej film o '68, který bude ještě více neobjektivní a tendenční, než ohnivé projevy politikůJája CZE píše:Tu Lt. 35 z ameriky? Tu bych také rád viděl, docela haluz. Američani ji krásně plně restaurovali a teď ji věnovali nám. Ale za radar jej tedy nevyměnímJo a v sobotu jsem viděl tank!

mwah, dobré ráno
"Kdyby brány vnímání byly průzračné, každá věc by se člověku jevila taková, jaká je, neskonalá."
(William Blake)
(William Blake)
Si ho udělejsciorp píše:dobré ráno otroci
dal bych si vejce na slanině pomerančovej fresh a možná jeden lehce opečenej toast

Raistlin-Popis