Podzimní sraz v divočině ala Divoký západ, 23. - 25. 10.
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Ja sem pro, k podobnym prilezitostem od prirody nepotrebuji kostym 

Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
dobře já mám za 10 dní vílet do starého kolína laděný jakože mexiko za doby zora mstitele, takže já si beru sombrero pončo nábojovej pás a jedem
a uz se těšim na to ranní kafe z půllitrovýho hrnku a potom ten ranní půllitr
*mlask*
a nebo jak říká Kohen ne jako na na dušičky nebo jako tykev ale jako tykev na dušičky = vydlabaný
ba ne klidně něco dohodněte a pak by to jako tak nějak pošefil
i když v rámci úspory energie a nápadu se tak nenápadně hlásim pro mexiko
a uz se těšim na to ranní kafe z půllitrovýho hrnku a potom ten ranní půllitr
*mlask*
a nebo jak říká Kohen ne jako na na dušičky nebo jako tykev ale jako tykev na dušičky = vydlabaný
ba ne klidně něco dohodněte a pak by to jako tak nějak pošefil
i když v rámci úspory energie a nápadu se tak nenápadně hlásim pro mexiko
PODPIS
Já bych vymýšlela ráda rychle, ale musíte pomoct:) Bohůmžel ještě nevládne tak dokonalý politický systém, aby stačilo říct říct "jedem za mexiko, kdo nepřiveze kostým dostane zápis do knížky a jeho děti se nikdy nedostanou na vysokou!" (*otře slzu*). Tak očekávám návrhy nebo aspon přiklonění k nějakému z nich.
To s dušičkama a helloweenem je recht, a pro sciorpovo potěšení to můžem klidně zkombinovat s wild wild west či co já vím, ostatně žebrání o cukroví s tykví v šest ráno bude přesně to, co některé zaujme
Takže se zeptám jen : Takže? :)
Když to do konce týdne rozhodnem, zbývá na přípravu dost času. Jak se ujasní pár návrhů, můžem to hodit do ankety.
Zatím tu máme:
Helloween/Dušičky
Mexiko/Divoký západ
Sjezd KSČ
To s dušičkama a helloweenem je recht, a pro sciorpovo potěšení to můžem klidně zkombinovat s wild wild west či co já vím, ostatně žebrání o cukroví s tykví v šest ráno bude přesně to, co některé zaujme

Takže se zeptám jen : Takže? :)
Když to do konce týdne rozhodnem, zbývá na přípravu dost času. Jak se ujasní pár návrhů, můžem to hodit do ankety.
Zatím tu máme:
Helloween/Dušičky
Mexiko/Divoký západ
Sjezd KSČ
No, uniformu mám stejně už moderní... takže na sjezd KSČ by se nehodila, na divoký západ taky ne... ale tam by se dalo něco vymyslet.
No - na Helloween a na dušičky nejsem.
Ta recese se sjezdem by ale mohla být legrace - dobře se mi dělá sranda z něčeho, co bytostně nemám rád, soudruzi a soudružky.
Ale divokému západu se nějak přizpůsobím.
No - na Helloween a na dušičky nejsem.
Ta recese se sjezdem by ale mohla být legrace - dobře se mi dělá sranda z něčeho, co bytostně nemám rád, soudruzi a soudružky.
Ale divokému západu se nějak přizpůsobím.
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Tak ja prispeju take na oboji, prece jen bez litru mlika dene zit nemuzu... bez piva taky ne
Jinak... kdo teda bere auto a kdo ma misto?

Jinak... kdo teda bere auto a kdo ma misto?
Na docasne dovolene od EQ
---
---
No koukám, že už tu začínáte řešit auta a odvoz.. Tak se k tomu vyjádřím z mého pohledu a pohledu Juráška…
Budu zřejmě vyrážet dopoledne 23, jenže ještě je na mě moc brzo napsat odkud…(podle toho kde zrovna v ČR budu).
Zpět bych asi viděl neděli a také jde o to kam…
Takže zatím nikomu moc nepomohu…Víc asi budu vědět tak 14dni-týden předem.
Budu zřejmě vyrážet dopoledne 23, jenže ještě je na mě moc brzo napsat odkud…(podle toho kde zrovna v ČR budu).
Zpět bych asi viděl neděli a také jde o to kam…
Takže zatím nikomu moc nepomohu…Víc asi budu vědět tak 14dni-týden předem.
Seržant Tiriánské Stráže Tonny Signerr
Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit
Sláva Tirianu
Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit
Sláva Tirianu
Závazně jsem rezervovala celou základnu, prozatím pro 25 lidí, s možností doplatit zbytek na místě, jako loni.
Bohůmžel, letos nejsou studentské slevy, protože je změnili na mládež do 18 let. Pokud do této kategorie někdo spadáte, dejte vědět, jinak je cena za celý víkend i s topením 240,- na osobu.
Do 23. září je nutné abych uhradila 1/2 celkové ceny za oněch 25 lidí, tzn 3000,-.
Pokud už někdo víte, že na 100% pojedete a jste ochotni mi do tohoto termínu přispět, budu velice vděčná a číslo účtu pošlu do PM.
Samozřejmě, pokud by jste nakonec nejeli nebo se cokoli změnilo, peníze pošlu obratem po Chlébském zpět.
Příspěvky na pivo a mléko se vypočítají až nějak blíž před akcí, stejně jako asi auta, ale pokud nějaké máte a v něm volné místo, napiště to sem a já budu postupně aktualizovat první příspěvek, ve kterém najdete všechny potřebné informace.
Bohůmžel, letos nejsou studentské slevy, protože je změnili na mládež do 18 let. Pokud do této kategorie někdo spadáte, dejte vědět, jinak je cena za celý víkend i s topením 240,- na osobu.
Do 23. září je nutné abych uhradila 1/2 celkové ceny za oněch 25 lidí, tzn 3000,-.
Pokud už někdo víte, že na 100% pojedete a jste ochotni mi do tohoto termínu přispět, budu velice vděčná a číslo účtu pošlu do PM.
Samozřejmě, pokud by jste nakonec nejeli nebo se cokoli změnilo, peníze pošlu obratem po Chlébském zpět.
Příspěvky na pivo a mléko se vypočítají až nějak blíž před akcí, stejně jako asi auta, ale pokud nějaké máte a v něm volné místo, napiště to sem a já budu postupně aktualizovat první příspěvek, ve kterém najdete všechny potřebné informace.