Obrázková příloha zpěvníku
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Díky, měla jsem s kreslením mužských hlav vždycky problémy...Braenn píše:Corletha pamatuji, sice ne vzhledově, zato charakterově, mužské obličeje ti velice jdou!
(A teď už schází jen naprosto nepostradatelná a přínosná poznámka o tom, že k dokonalosti chybí několik šňůrek ovázaných kolem kotníků nebo nártu, jinak že by se mu tam ty krpce plácaly jak žába na útěku :)
Tohle byl zároveň pokus, jestli mi půjde někdo nahoře bez a nasvalený :P
Ještě vychytat ta chodidla v botách, jdou mi jen bosí, hehe.
A jooo, já na ty šňůrky dole zapomněla

"Tinve"
Soví pírko
Morgie †
Tilia Cordata
Jo, Corletha taky pamatuji a upřímně nevadí, že nemá v ruce tu sekeru, takhle to vypadá více poeticky s tím kopím... jak se tak zasněně kouká. Představte si, že by tam máchal obouručkou :-D
Moc pěkné! ;-)
Moc pěkné! ;-)
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Pěkná cikánečka :)
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Správně, Wolfe. 

Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
We do what we must because we can.
O papoušcích…
Jo, jo. To je moje představa :)
Vaše vám neberu, nakreslete si svoje a pak to porovnáme
A dneska jsem se nechala inspirovat tím obrázkem pohodového poležení na trávě, ale moc jsem si nepamatovala tu polohu:travní leháro
Vaše vám neberu, nakreslete si svoje a pak to porovnáme

A dneska jsem se nechala inspirovat tím obrázkem pohodového poležení na trávě, ale moc jsem si nepamatovala tu polohu:travní leháro
"Tinve"
Soví pírko
Morgie †
Tilia Cordata