Nepravidelné Pražské EQ srazy 2011
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Abychom pak mohli kamenovat, tak dorazí v už téměř klasické sestavě:Fryn píše:Dort a kremrole necháme těm kterých se to týkáa pro jistotu tu vše ještě upřesním.
Takže, zítra v pátek U Kroužků, rezervace ja od 17 hodiny, s těmi co kývli se už najisto počítá.
Fryn, Anade, Myrpa, Drake127, Roma, Kokos, Alex, Sam, Braenn a trošku později Maliarda a Ghost.
Ale nemusí se stydět dorazit ani další pražáci :) Jsme hodní, nekoušeme a .. nekvokáme

Naposledy upravil(a) Braenn dne 18. 3. 2011 10.28, celkem upraveno 1 x.
Jeden Pražák by dorazil, ale bohužel nebude tentokrát vůbec v PrazeBraenn píše:Abychom pak mohli kamenovat, tak dorazí v už téměř klasické sestavě:Fryn píše:Dort a kremrole necháme těm kterých se to týkáa pro jistotu tu vše ještě upřesním.
Takže, zítra v pátek U Kroužků, rezervace ja od 17 hodiny, s těmi co kývli se už najisto počítá.
Fryn, Anade, Myrpa, Drake127, Roma, Kokos?, Alex, Sam, Braenn a trošku později Maliarda a Ghost.
Ale nemusí se stydět dorazit ani další pražáci :) Jsme hodní, nekoušeme a .. nekvokáme

Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
Díky za oslavu/sraz všem obvyklým i méně obvyklým tvářím co se ukázaly. Speciální dík pak Rině za svatební dar.
Doufám, že až budu příští týden slavit ve svém rodném městě, tak mě nepostihne stejná únava jako po tomto pátku (i když věřím, že za to z velké části může nájezd na nějakou ošklivou nemoc - kdo vůbec dostal ten pitomý nápad, aby se při prohře v oku dotýčný trestal tím, že si pochutná na kouscích ledu ?).
P.S. Abych nezapomněl, nejen já jsem z celé akce došel k jednomu důležitému poučení. Pokud u vašeho stolu sedí jistá osoba a vy si dostatečně nehlídáte svou sklenici, docela dobře se vám může stát, že se stanete obětí její zvrhlé záliby dochutit vám pití vhozením nějakého drobného předmětu, který při její podnapilosti náhodou našla válet se na stole (k dobru její pověsti je třeba poznamenat, že se naštěstí nejednalo o nic příliš hygienicky závadného).
Doufám, že až budu příští týden slavit ve svém rodném městě, tak mě nepostihne stejná únava jako po tomto pátku (i když věřím, že za to z velké části může nájezd na nějakou ošklivou nemoc - kdo vůbec dostal ten pitomý nápad, aby se při prohře v oku dotýčný trestal tím, že si pochutná na kouscích ledu ?).
P.S. Abych nezapomněl, nejen já jsem z celé akce došel k jednomu důležitému poučení. Pokud u vašeho stolu sedí jistá osoba a vy si dostatečně nehlídáte svou sklenici, docela dobře se vám může stát, že se stanete obětí její zvrhlé záliby dochutit vám pití vhozením nějakého drobného předmětu, který při její podnapilosti náhodou našla válet se na stole (k dobru její pověsti je třeba poznamenat, že se naštěstí nejednalo o nic příliš hygienicky závadného).
"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher
Hej! Ten předmět byl tvůj narozeninový dárek, tak si nestěžuj, a nebyl to můj nápad
A s chřoupáním ledu se obrať na jistého Romu, který to sice nevymyslel, ale ani se nepokoušel skrývat, že fixluje nejen při rozdávání:)

A s chřoupáním ledu se obrať na jistého Romu, který to sice nevymyslel, ale ani se nepokoušel skrývat, že fixluje nejen při rozdávání:)
Naposledy upravil(a) Braenn dne 20. 3. 2011 11.55, celkem upraveno 1 x.
Navíc se vymlouvá na ostatní a nemá žádnou úctu k dárkům … *připisuje si*Braenn píše:Hej! Ten předmět byl tvůj narozeninový dárek, tak si nestěžuj, a nebyl to můj nápad![]()
"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher
K tomu můžu jen říct, že o žádném fixlování nevím. Jen jsem nechtěl aby se podvádělo a tak jsem vám to počítal dopředu... Nemůžu za to, že jsem shodou náhod vyhrával.Braenn píše:… A s chřoupáním ledu se obrať na jistého Romu, který to sice nevymyslel, ale ani se nepokoušel skrývat, že fixluje nejen při rozdávání:)
Jo! :)allekoo píše:Komu môžete verit ked nie Rome ?
Roma Spouštěč pro Equilibrii 2.0 NWN Camera mod Listování v PM
Get the ability to choose: (.Y.) (oYo) (.)(.) (*)(*) (o)(0)
Get the ability to choose: (.Y.) (oYo) (.)(.) (*)(*) (o)(0)