Sedmé Chlébské aneb … ? 20-22. květen

Vše ohledně plánovaných akcí, srazů a srázků.

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Samuel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samuel »

tak chladak je mozny, vypada to, ze nebude stat nic, coz by bylo prima, ale chtelo by to vzit alespon jeden sud od nich, at neberem jen chladak.

nabidka zde http://www.eshop.maneo.cz/pivo-pivo-sud … VAT_OD=108

dat vedet musim nejpozdeji 14 dni pred akci, tak se rozhodnemez (ja bych byl za Bernarda, nebo jinou dobrotu - takovy Primator... a nebo Svijansky Kvasnicak.)

a samo musime nejak doresit transport z Brna
The Almighty says this must be a fashionable fight. It's drawn the finest people.

Bartoloměj, syn Dumův
kohen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kohen »

Pro mě ideální, bude pro mě i lepší, že to zařídí někdo jiný. Takže klidně objednat sudy dva přímo od nich. Alespoň to nemusím vozit z Práglu takovou dálku. Paráda :drinks_cheers:
Jen bych nerad, aby to na poslední chvilku ztroskotalo, to by nebylo fajn. :nono2:
Naposledy upravil(a) kohen dne 11. 4. 2011 20.09, celkem upraveno 1 x.
Seržant Tiriánské Stráže Tonny Signerr

Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit

Sláva Tirianu
Samuel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Samuel »

kohen píše:Pro mě ideální, bude pro mě i lepší, že to zařídí někdo jiný. Takže klidně objednat sudy dva přímo od nich. Alespoň to nemusím vozit z Práglu takovou dálku. Paráda :drinks_cheers:
Jen bych nerad aby to na poslední chvilku ztroskotalo, to by nebylo fajn. :nono2:
sím budu se snažit, jen to potřebuju včas vědět. a musí být nějaký ten odvoz.
The Almighty says this must be a fashionable fight. It's drawn the finest people.

Bartoloměj, syn Dumův
kohen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kohen »

Samuel píše: sím budu se snažit, jen to potřebuju včas vědět. a musí být nějaký ten odvoz.
Mohu nabídnout (není to sice při cestě, ale pokud se nikdo nepřihlásí…), že bych to vyzvednul (pokud budou sudy a pípa zaplacené a připravené k přepravě), ale pouze ve čtvrtek před 16h v Brně… (Myrpa by snad jel se mnou a pomohl…?) Každopádně si tu cestu naúčtuji. :biggrin: Zpáteční odvoz sudů a pípy, sloužit určitě nemohu. :drinks:

Sláva Tirianu
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

No, a co to spíš dohodnout tak, že bychom Kohene jeden sud vzali my, a jeden by se vzal v Brně? Protože to vidím spíš že poprosíme Serina, nebo nějakého Slezana/Moraváka, aby to vzal přes to Brno i zpět, a jeden sud se vejde snáz než dva, mají li jet i nějaké lidi..

+ na seznam připisuji Jitku a Martina TohosKytarou, přičemž doufám že nepřijede MartinTenBezKytary :biggrin:
Myrpa

Příspěvek od Myrpa »

Jóó, Martin TenSKytarou!!!
Ať už to vymyslíte jakkoliv, Myrpa rozhodně se sudem pomůže :)
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Myrpa píše:Jóó, Martin TenSKytarou!!!
Ať už to vymyslíte jakkoliv, Myrpa rozhodně se sudem pomůže :)
V Brně máme takovou jednu pověst, o koláři, co se vsadil že (krom výroby) dokoulí kolo z Lednice do Brna...
Co to obrátit? Myslím že bečka by se ti koulela o něco lépe, ale nezávidím ti ten finální kopeček :bleh:
A pak ten chlaďák teda.
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Tak to zatím vypadá, že kvůli práci budu moct jet až v pátek :dry: Ještě to zkusím, ale pokud by někdo měl zájem o jedno místo v autě Kohena...

Jinak tedy, ještě někdo by jel v ten čtvrtek? Jestli vůbec má cenu tu základnu zamlouvat o den dýl, samozřejmě pokud si kluci budou chtít popít ve třech čtyřech, myslím že s tím nebude problém!
kohen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kohen »

Braenn píše:No, a co to spíš dohodnout tak, že bychom Kohene jeden sud vzali my, a jeden by se vzal v Brně? Protože to vidím spíš že poprosíme Serina, nebo nějakého Slezana/Moraváka, aby to vzal přes to Brno i zpět, a jeden sud se vejde snáz než dva, mají li jet i nějaké lidi..
Nemyslím, že tímto způsobem by to bylo ekonomické… jelikož já také nemám velkoobchod hned u baráku, ale cca 20km tam a 20km zpět, půjčovat a vracet jeden (no ono i dva) sud-y se tak nevyplatí vůbec, dělal jsem to proto, že se nikdo jiný v minulých letech (krom Akiráka) nepřihlásil. Takže je li možnost koupit rovnou dva a současně zajistit chlazení, tak to udělejte.
Budu jedině radši, když s tím tentokrát nebudu mít starost, a alespoň si někdo jiný vyzkouší jaké to doopravdy je.[/quote]
Braenn píše:Tak to zatím vypadá, že kvůli práci budu moct jet až v pátek :dry: Ještě to zkusím, ale pokud by někdo měl zájem o jedno místo v autě Kohena...

Jinak tedy, ještě někdo by jel v ten čtvrtek? Jestli vůbec má cenu tu základnu zamlouvat o den dýl, samozřejmě pokud si kluci budou chtít popít ve třech čtyřech, myslím že s tím nebude problém!
Není třeba mít plné auto, otázka spíš je, zda tam někdo od čtvrtka bude a za kolik by to Svačinka (Knoflíček) nechal…[/quote]

Sláva Tirianu
Naylun

Příspěvek od Naylun »

Omlouvám se, ale rušim svou účast, na 90% nebude čas :dry:
Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
Aefar

Příspěvek od Aefar »

Já se musím přidat. Ze soukromých důvodů, které si nepřeji sdělovat, nepřijedu na žádný sraz až do odvolání. Soukromé důvody jsou soukromé a s EQ ani hráči na ní nikterak nesouvisí.

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Stále platí 90% (víc fakt nedám) a musím vymlátit z Olíka, jestli jo bo ne... :biggrin:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Přidávám Drona a Olika do seznamu.

A poprosila bych Mourissona a Chriana, které jediné neznám, aby potvrdili účast ještě jednou, nebo ji vyvrátili. Včetně pivařství.
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Pivaře mám zatím tady, u zeleně vyznačených si myslím/vím/řekli že nepijí moc. Je možné že se pletu, tak se snad neurazíte. Ráda bych si ujasnila, jestli má cenu brát 2 bečky, nebo jednu se štěňátkem, protože tam budeme jen pá-ne.

enesek, serin, sciorp, akira, roma, myrpa, kohen, braenn, libra, magnumik, thildon, samuel, chrian, nalk, drake, pipi, fryn, jitka, olik, verya,

Pokud tam jste, nejste, chcete, nechcete být, napište prosím! Taktéž pokud vaše spotřeba piva nějak výrazně ovlivní průměr, jakýmkoli směrem :drinks_cheers:
Naposledy upravil(a) Braenn dne 15. 4. 2011 16.09, celkem upraveno 2 x.
LindacpAG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LindacpAG »

Raději mě zčerni, přinejhorším trochu přeplatím.
Thildon Mellvin
<i>"That's not a test! That's asbestos." </i>
Pipi_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipi_CZ »

*podívá se na Eneska, na Braenn a nesmyslně zakroutí hlavou*
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

LindacpAG píše:Raději mě zčerni, přinejhorším trochu přeplatím.
Bohužel zelená barva neznamená, že zaplatí dotyční méně. To bychom totiž mohli skončit u rozpočítávání čárek, což prostě nevidím jako cestu ani řešení. Jedná se čistě o množství piva, které přivezeme, protože nám pár pivařů odpadlo...
… jestli jsem tě jen špatně nepochopila a nepiješ prostě víc. :)

Pipi - odzeleňuji tedy eneska, nebo to mělo jiný význam?
Pipi_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipi_CZ »

Braenn píše:
LindacpAG píše:Raději mě zčerni, přinejhorším trochu přeplatím.
Bohužel zelená barva neznamená, že zaplatí dotyční méně. To bychom totiž mohli skončit u rozpočítávání čárek, což prostě nevidím jako cestu ani řešení. Jedná se čistě o množství piva, které přivezeme, protože nám pár pivařů odpadlo...
… jestli jsem tě jen špatně nepochopila a nepiješ prostě víc. :)

Pipi - odzeleňuji tedy eneska, nebo to mělo jiný význam?
No! Já taky. :biggrin:
Enesek

Příspěvek od Enesek »

Já sem byl zelenej?! :crazy:

Olíka dej do červený barvy ten pije až moc :yes:
Erika - Cikánské dítko
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

No toto... člověk tím ještě argumentoval, že moc nepije, a i přes všechno prznění mého dávného nicku mě nedá jako lehce pijícího. Olíka fakt nejvíc úplně natuty, ten jak najde kamaráda na pití, tak pochopíte, jak se ve Znojmě pije (doufám, že nebude i ukazovat, jak se ve Znojmě pije za jízdy :crazy: ).
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Odpovědět