To je taky tim na jakou obtiznost to hrajes ne? :)Vugi píše:Bojim Bojim, ono je na houby, že má Harad centrum průmyslu tak daleko na jihu …darmian píše:Sem si na tebe vymyslel takovou speciální strategii tak doufám, že zabere.Vugi píše:Počkej Počkej, jak Gondor vs Harad *na sucho polkne*Ale trénuji, trénuji .. ale fakt nechápu, že stále v autoresultu prohrávám, hodim spye na jejich armu, prostě jednotky stejně silné jako ty mé, akorád jich má 2k, já na něj pošlu 3 nej geny s 3x 2,5K armou a mam zdrcující porážku …
Total War
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Re: re
Victor Gall - 3x proklet, ...upálen 1121
člověk časem lituje všech svých hříchů, ale hlavně těch, které zapomněl spáchat.
člověk časem lituje všech svých hříchů, ale hlavně těch, které zapomněl spáchat.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tohle se mi děje jak na normal tak hard ..PAO_CZ píše:To je taky tim na jakou obtiznost to hrajes ne? :)Vugi píše:Bojim Bojim, ono je na houby, že má Harad centrum průmyslu tak daleko na jihu …darmian píše: Sem si na tebe vymyslel takovou speciální strategii tak doufám, že zabere.Ale trénuji, trénuji .. ale fakt nechápu, že stále v autoresultu prohrávám, hodim spye na jejich armu, prostě jednotky stejně silné jako ty mé, akorád jich má 2k, já na něj pošlu 3 nej geny s 3x 2,5K armou a mam zdrcující porážku …
EQ screeny: http://vugi.xf.cz/
-
- Kontaktovat uživatele:
Jen si přijďte, Vám ukážu Blitzkrieg !!!Dron píše:To je zastírací operace. Ve zkutečnosti to bude: všichni na Gondor, pak všichni na Rohan, pak Elfy a Trpaslíky na závěrVugi píše:Počkej Počkej, jak Gondor vs Harad *na sucho polkne*

On je Dron ale s tebouVugi píše:Jen si přijďte, Vám ukážu Blitzkrieg !!!Dron píše:To je zastírací operace. Ve zkutečnosti to bude: všichni na Gondor, pak všichni na Rohan, pak Elfy a Trpaslíky na závěrVugi píše:Počkej Počkej, jak Gondor vs Harad *na sucho polkne*

-
- Kontaktovat uživatele:
re

EDIT: Samozřejmě návrhům spojenectví se nebráním, hlavně co z toho kápne pro mě

-
- Kontaktovat uživatele:
re
V kolik je zítra cca začátek, jen abych byl doma, mam velice náruživou přítelkyni :D
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
To nebude slavnostní zahájení, ne?
To jen někdo začne hrát. Až se moderátor (dron bo darmian?) osmělí a vytvoří vlastní topic, tak by bylo fajn napsat tahy atd.

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Sakra.. jsem brzda... nenainstaloval jsem ještě Third Age (zítra zkouška, řešil jsem jiné věci o víkendu), jinak vše fachá (a opravdu chci hrát!)
Definitivně Silvan elfs
Definitivně Silvan elfs
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
-
- Kontaktovat uživatele:
re
Pokud budeš zdržovat, tak ti uříznu obě ***** tupým nožemNalk píše:Sakra.. jsem brzda... nenainstaloval jsem ještě Third Age (zítra zkouška, řešil jsem jiné věci o víkendu), jinak vše fachá (a opravdu chci hrát!)
Definitivně Silvan elfs

- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Doinstalováno, doupraveno, zahrál jsem si dva tahy za Silvany, takže hra by měla jet
takže jsem ready
Jen tři města! jen tři! Temný hvozd je velký jak kráva a tam je jen jedno město! To není fér
a a těšil jsem se na Galadriel a místo ní mám jen toho mizerného manžílka jejího

Jen tři města! jen tři! Temný hvozd je velký jak kráva a tam je jen jedno město! To není fér

- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
A to ještě nevíš, že celej Lórien bude muset totálně pomáhat Rohanu :DNalk píše:Doinstalováno, doupraveno, zahrál jsem si dva tahy za Silvany, takže hra by měla jettakže jsem ready
Jen tři města! jen tři! Temný hvozd je velký jak kráva a tam je jen jedno město! To není féra a těšil jsem se na Galadriel a místo ní mám jen toho mizerného manžílka jejího
![]()
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Si chtěl napsal Gondoru, ne? Já sem tam sám na dva, tak nebuď sobeckejThe_Balrog píše:A to ještě nevíš, že celej Lórien bude muset totálně pomáhat Rohanu :DNalk píše:Doinstalováno, doupraveno, zahrál jsem si dva tahy za Silvany, takže hra by měla jettakže jsem ready
Jen tři města! jen tři! Temný hvozd je velký jak kráva a tam je jen jedno město! To není féra a těšil jsem se na Galadriel a místo ní mám jen toho mizerného manžílka jejího
![]()