Olomoucý sraz
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Re: Olomoucý sraz
Pobavil mě způsob sdělení Paa o WooDooově přítomnosti :D
Ok Tak si zkuste prosím tedy všichni pozjišťovat jak na tom tedy budete a v pondělí dle toho objednám ubytko :)
Ok Tak si zkuste prosím tedy všichni pozjišťovat jak na tom tedy budete a v pondělí dle toho objednám ubytko :)
Tak zatím OK, pokud nenastane nějaká nepředvídaná událost, zúčastním se (teda s podmínkou, že si se mnou někdo něco zahraje
)

já zatím nejsem schopen říct, jestli budu moct, jelikož marodím a stejně by se moje dovolená řešila až v březnu.
Dron: Neboj se, zahrají si všichni :D
...Mám tedy vyřídit tu objednávku ubytování?
...Mám tedy vyřídit tu objednávku ubytování?
chtěl jsem říct že s nejvyšší pravděpodobností se přidám taky ale očividně jsi mě tam už napsala takže, díky?

No ty pičo vy jste ten server fakt zabili no já se z vás poseru.
Jop zapomněla jsem to napsat.…
Ubytování je objednáno! :D
Ubytování je objednáno! :D
Ten termín je Bitva na Libušíně, takže já ne.
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
We do what we must because we can.
O papoušcích…
Z těch co přijedou - kdo má originálku nwn a dokonce i ví, kde se dané CD nachází? (Že Pao?! :D )
Já bych to možná našel, k čemu to?
Potřebovala bych nainstalovat do nového ntb :)
Co jsme zkoušeli s několika lidma stahovat po různu po netu nějak selhalo - nefunkční nwn, rozbité textury, špatná instalačka etc. -> nebo pokuď víš o nějakém odkazu na stažení, který je osvědčený a rozhodně funkční..? :)
Co jsme zkoušeli s několika lidma stahovat po různu po netu nějak selhalo - nefunkční nwn, rozbité textury, špatná instalačka etc. -> nebo pokuď víš o nějakém odkazu na stažení, který je osvědčený a rozhodně funkční..? :)
Copak o odkazu vím, ale je to origo za cca 250,- Já tyhle věci kupuji. CD klidně vezmu s sebou.
To bych ti byla moc vděčná :) Než vyšlo NWO nebylo problém to někde stáhnout či tak, ale teď... A zjevně jinak než přes originálku to nepůjde. A jsem holt chudý student.. :)
Vemu sebou MTG, tak Pao ber taky.
Za´cho Detyr - Oběšen a upálen(21.Vodomrzen 1133 7:16)Zotročit a ničit!
Evana Ver Letha - Uvařena(25.Brzomráz 1146)
Drathir'Cryso Olath - Uzavřen v železné panně(26. Brzomráz 1152)
Aw´rixel Jednooký- Rozřezán (17. Obrozen 1154)
Victor Shawer - Odsouzen k utrpení (3. Vinobran 1161)
https://www.youtube.com/watch?v=jPU63WAnrSE
Je tažké byť debilom, pretože konkurencia je veliká.
Evana Ver Letha - Uvařena(25.Brzomráz 1146)
Drathir'Cryso Olath - Uzavřen v železné panně(26. Brzomráz 1152)
Aw´rixel Jednooký- Rozřezán (17. Obrozen 1154)
Victor Shawer - Odsouzen k utrpení (3. Vinobran 1161)
https://www.youtube.com/watch?v=jPU63WAnrSE
Je tažké byť debilom, pretože konkurencia je veliká.
Do kdy je nutné se závazně nahlásit?
*troll* A je tam mikrovlnka?
*troll* A je tam mikrovlnka?
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Není! Naposled sem jí hledal, a nebyla! xDxDxDxDxD
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Boha... Já nad ní dám neonovej nápis :D
Otevřete dveře do kuchyně -> Vejdete -> Rožnete světlo po pravé straně (umožňuje lepší orientaci po místnosti a rozlišování stran) -> Otočíte se směrem vlevo -> Zavřete dveře -> A to na co jste na LEVÉ straně čuměli, aneb "malá černá(?) bedna podobná televizi" je mikrovlnka! :D I George ji už myslím objevil! :D
Aneb... To na co si všichni s radostí pokládáte jídlo, je chytrá televizka, co umí to jídlo i ohřát :)
Aktuálně je do akce cca měsíc a půl, takže nevidím důvod nějak extra spěchat se závazným přihlašováním. To až ke konci měsíce :)
Otevřete dveře do kuchyně -> Vejdete -> Rožnete světlo po pravé straně (umožňuje lepší orientaci po místnosti a rozlišování stran) -> Otočíte se směrem vlevo -> Zavřete dveře -> A to na co jste na LEVÉ straně čuměli, aneb "malá černá(?) bedna podobná televizi" je mikrovlnka! :D I George ji už myslím objevil! :D
Aneb... To na co si všichni s radostí pokládáte jídlo, je chytrá televizka, co umí to jídlo i ohřát :)
Aktuálně je do akce cca měsíc a půl, takže nevidím důvod nějak extra spěchat se závazným přihlašováním. To až ke konci měsíce :)
- Mourisson1
- Kontaktovat uživatele:
Jo tak to byla mikrovlnka a ne polička :O kdo to má poznat. Super, ještě zvážím že bych jel, dám vědět xD
Lothias Cys'variana
Já bych jel plus jeden host jako můj osobní sluha, rádce a má temná stránka (ne, nemluvím o ženě).
Zatím tedy ne zcela jistě, ale přece tu je vysoká šance.
Zatím tedy ne zcela jistě, ale přece tu je vysoká šance.