Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Děkuju všem, se kterýma jsem se za posledních 7 dnů potkal. Největší dík patří Adalbertovi, protože je se mnou furt a samozřejmě také Artovi - ty vhledy do minulosti jsem ještě nikdy nezažil a neměly chybu.
Roma Spouštěč pro Equilibrii 2.0 NWN Camera mod Listování v PM
Get the ability to choose: (.Y.) (oYo) (.)(.) (*)(*) (o)(0)
Get the ability to choose: (.Y.) (oYo) (.)(.) (*)(*) (o)(0)
DM bohužel neděkuji příliš často, ale tentokrát bych moc rád poděkoval DM Artovi za vše, co poslední dny pro nás hráče dělá. Nemám ani tak na mysli quest samotný (za který Univerzita samozřejmě děkuje separátně), ale spíše tu naprosto příkladnou interakci světa, kdy tento opravdu reaguje a NPC nejsou jen "ti tamti". Až jsem si říkal, jestli Arto náhodou nedostal za trest být ve hře 24/7, protože kdykoliv jsme se pokusili o interakci s NPC, dostalo se nám odpovědi.
A protože se takto nestará jen o nás, tak věřím, že si poděkování rozhodně zaslouží. Po dlouhé době má člověk zase pocit, že DM je ve hře dostatek, i když je jen jedno.
A protože se takto nestará jen o nás, tak věřím, že si poděkování rozhodně zaslouží. Po dlouhé době má člověk zase pocit, že DM je ve hře dostatek, i když je jen jedno.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
-
- Kontaktovat uživatele:
re
Děkuji moc Artovi za quest
První quest po 6 měsících
Aspoň si jistej vork teď může řikat obrobijec

EQ screeny: http://vugi.xf.cz/
Chtel bych podekovat Orgojovi Asar Dinovi Bretovi za hru a samozrelme Labirovi a Cybermisovi skoda ze sem musel koncit....DIKY.… 

Erika - Cikánské dítko
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Díky za dnešní hru Artovi.. nebo Psancovi? nebo oboum.. ksakru.. no oni si to hoši přeberou
dál všem zúčastněným a následně Ayale za (IRL) noční debatu o všem možném .. možná i nemožném
PS: nakonec mi hra spadla, ale už jsem to bral stejně jako konec, tak jsem se nepřipojil.. doufám že v poho

PS: nakonec mi hra spadla, ale už jsem to bral stejně jako konec, tak jsem se nepřipojil.. doufám že v poho

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
-
Za dnešek velké díky.. Špičková výprava a super atmosféra, já málem rozmačkal myš a Serinek luk. A pak epizodka v Tirianu s jednou malou holčinou. Po tom stresu a napětí geniální uvolnění. 

-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Připojím se k děkovačce, výprava s démonem byla skvělá:) Dostala jsem se k tomu jak slepý k houslím a co z toho nakonec vzniklo... jen mě trošku mrzí že se Kat nakonec nemohla zachovat jak chtěla a měla, ještě by bylo veselo...
nicméně, docela pěkný střet přesvědčení, v jednu chvíli šlo na každého ukázat a říct "ten je tohle"
A taky díky malé Clair, velice příjemné překvapení

A taky díky malé Clair, velice příjemné překvapení
-
Taky díky za včerejšek, bylo to pěkně nabyté jako už dlouho ne. A ten závěr... čekal jsem že to dopadne o dost lépe (ne tolik mrtvých) a o dost hůře (Avataři). Byla to paráda... a rád bych řekl, že na to se nezapomíná.
A konečně ten satyr... ten satyr.…
Zkrátka díky všem.

A konečně ten satyr... ten satyr.…

Zkrátka díky všem.

Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
The cup is full.