cybermisa píše:Ja mam AMD Athlon XP 2000+ na 1.67GHz, takze moc nic Ale nwn behaji, jen to obcas cukne, kdyz se spawnuji NPC … A hodne PC s full boostem taky poskadli, obzvlaste v techto vedrech
No, tak sem poskladal novy zelezo a hned nainstalil NWNko musim rict ze z plnejch detailu sem uch***al jak stene na koberec. Jen tak pro porovnani: predtim celer 2,5Ghz, 1.5GBram a GF4 MX440 … procesor jel na plnej knedl, grafika ocesana co sla a stejne kralovskej palac byla jedna velka slideshow …. ted mam P4@Ghz,1GBram a NV6600GT - grafika na plny kule a procesor jede tak na pulku … a hra je NAPROSTO jina … asi pul hodku sem stal jenom u vody a kochal se sem rad ze to stalo za to
No máte pěkný čísilka. A co mám jako říkat já, kdo to hraje na noťasi? ^___^
Ovšem pokud nehraju na 1024*768, tak si taky můžu dovolit max detaily. Uff.. teda kromě třpytivé vody (ATI je ATI +.+).
Je pravda, že jsem se ještě neměl šanci zůčastnit nějakého velkého boje s několika hráči a potforami, ale nemyslím si, že se mi z toho stane obrázková knížka.. ^_^
Praetor píše:No, tak sem poskladal novy zelezo a hned nainstalil NWNko musim rict ze z plnejch detailu sem uch***al jak stene na koberec. Jen tak pro porovnani: predtim celer 2,5Ghz, 1.5GBram a GF4 MX440 … procesor jel na plnej knedl, grafika ocesana co sla a stejne kralovskej palac byla jedna velka slideshow …. ted mam P4@Ghz,1GBram a NV6600GT - grafika na plny kule a procesor jede tak na pulku … a hra je NAPROSTO jina … asi pul hodku sem stal jenom u vody a kochal se sem rad ze to stalo za to
A nezapomen dopsat jak na tom chodi kralovskej palac v Tirianu. Zajima me to kuli ty grafarne. A to, ze mam slideshow, kdyz DM do velky exterierovy lokace s 12 PC nahazi 50 ruznych priser k sobe a zacne se bojovat, tak to by mi myslim nove PC nezmenilo :)) A to ze mi to spadne kdyz do neceho podobneho prilitnul hellball, tak to by se asi taky nezmenilo :))
kolja píše:
A nezapomen dopsat jak na tom chodi kralovskej palac v Tirianu. Zajima me to kuli ty grafarne. A to, ze mam slideshow, kdyz DM do velky exterierovy lokace s 12 PC nahazi 50 ruznych priser k sobe a zacne se bojovat, tak to by mi myslim nove PC nezmenilo :)) A to ze mi to spadne kdyz do neceho podobneho prilitnul hellball, tak to by se asi taky nezmenilo :))
No jak chodi palac … jako po masle nato, ze predtim sem tam nemoh vlizt ani kdyz sem tam byl sam … ale sem zvedavej na to az tam bude vic lidu
edit: tim sem nechtel rict, ze bych mel zajem o setkani s padesati kousky nejaky haveti jen co vlezu nekam kousek do prirody, kdyz se pudu kochat vlnici se travou
Praetor píše:…
edit: tim sem nechtel rict, ze bych mel zajem o setkani s padesati kousky nejaky haveti jen co vlezu nekam kousek do prirody, kdyz se pudu kochat vlnici se travou
Né? To není problém zařídit.…
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.