Zmrazit postavy, páč...

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Hmm, to je blbý, ale možná to v hacích bude. Nedělal někdo ty lokace třeba ve starých hacích a tys to pak importoval do verze s novými haky?

K hakům jedna taková záludnost co by tohle mohla dělat - u 2da souborů téměř vůbec nezáleží na indexu jímž je řádek uveden (první sloupec), ale na absolutní řádce v souboru! Takže pokud máš číselnou řadu řádků třeba 200,201,202,210 a vložíš mezi 202 a 210 třeba 203 s tím že právě proto tam tu mezeru v číslování máš, tak je to omyl - ty indexy jsou irelevantní můžeš je změnit jak chceš. Důležitá je ta pozice vzhledem k počátku souboru a pokud tam něco vložíš tak zbytek linek posuneš o 1 a víc. Pokud by se tohle udělalo třeba u placeablového haku a pak se importovaly lokace ze staré verze tak by se snad zhroutil toolset při pokusu o vykreslení.

Ale to by pak mohlo vyřešit odmáznutí .are, .gic a .git souborů takových lokací z tempu...
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Kozuss
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kozuss »

Hmm,haky byly měněný,ale už dávno, v začátcích,když sem náhodou na něco narazil a chtěl to tam dát.
Každopádně dík za rady, ještě se na to podivam.
Ticho! Nevidím!

Na NWN jsem poslední dobou kašlal, kašlu a asi ještě nějakou dobu kašlat budu.

Fantasy Fictions
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Zatim nic. Vidim to černě :no: . Jak to tak vypadá tak se pudem domluvit, co dál, jestli to nepude rozchodit.
kolja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

To dejte nekam na stazeni, my uz bysme s tim neco udelali :smile:
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

To se ještě uvidí, ale mě každopádně strašně štve :mad: že to exlo, docela sem si s tím hrál. Hodiny práce jsou v hajzlu! :mad:
Kozuss
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kozuss »

Tak sme se konečně sešli a domluvili se.

Tak nakonec Ambar nebude, alespoň ne na platformě NWN 1, protože se to nedaří rozchodit, rapidně se blíží vydání NWN 2, nemáme na to poslední dobou moc času. Já jsem teď rád, když si k PC doma na chvíli můžu sednout :no: .
Postavy bych na svým účtě prosil nechat zmražený, nemám teď na hraní moc času.

To Kolja:přesto díky za návrh
Ticho! Nevidím!

Na NWN jsem poslední dobou kašlal, kašlu a asi ještě nějakou dobu kašlat budu.

Fantasy Fictions
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Škoda, kdybyste chtěli s tím problémem pomoct tak bych se na to někdy kouknul.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Zamčeno