Postih za časté nemoci

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

chlorofil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chlorofil »

dalsi moznost je, ze v chramu by akorat doplnili zivoty, ale nemoce by se museli lecit jen a jedine lekama a nebo za nejakej hodne mastnej poplatek v chramu nebo tak neco... Je to jako s kocovinou-vis ze ji budes mit, ale stejne chlastas protoze vis ze si rano vezmes brufen :) ..akorat ten brufen neco stoji :bigwink:
coirëa oialë
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Nad tím jsem uvažoval, ale znamenalo by to nemoc = likvidace. Je spousta postav co tu nemoc chytne jen jednou za rok, ale nemají na drahou léčbu.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Lump
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lump »

chlorofil píše:dalsi moznost je, ze v chramu by akorat doplnili zivoty, ale nemoce by se museli lecit jen a jedine lekama a nebo za nejakej hodne mastnej poplatek v chramu nebo tak neco... Je to jako s kocovinou-vis ze ji budes mit, ale stejne chlastas protoze vis ze si rano vezmes brufen :) ..akorat ten brufen neco stoji :bigwink:
:biggrin: ten příklad s kocovinou mě přived na jednu myšlenku
kocovina taky čase zaleze zpátky do klece, co kdyby to tak bylo i s nemocema?
že by si jí postava vodstonala a dyby měla štěstí, tak by to nemoc po ňákym čase vzdala.
Když já si nechci zkazit těch krásných 1000 příspěvků . Považujte mne za ducha :D
chlorofil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chlorofil »

Lump píše: :biggrin: ten příklad s kocovinou mě přived na jednu myšlenku
kocovina taky čase zaleze zpátky do klece, co kdyby to tak bylo i s nemocema?
že by si jí postava vodstonala a dyby měla štěstí, tak by to nemoc po ňákym čase vzdala.

a tys me ted privedl na myslenku zavest taky kocovinu :) Protoze muzes vypit soudek piva, zblijes pulku mesta, mlatis sebou o zem div si nevyklepes mozeg z hlavy, ale kdyz se vyspis, tak je vse ok.. Co kdyby po tech poradnejch kalbach byla taky kocovina? :megalol:
coirëa oialë
chlorofil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chlorofil »

labir píše:Nad tím jsem uvažoval, ale znamenalo by to nemoc = likvidace. Je spousta postav co tu nemoc chytne jen jednou za rok, ale nemají na drahou léčbu.
hmmhmm *bručí* ale chudy lidi umiraj na banalni nemoci do dneska :excl: a to i v nasem RL civilizovanym svete...
coirëa oialë
Kai Rivienta

No asi by to chtělo rozšířit pravidla

Příspěvek od Kai Rivienta »

Pokud léčení životů, nebo nemocí funguje, tak jak funguje, bude asi nutné doplnit do pravidel, že nikdo nemá nikam chodit, pokud odtamtud musel utéct, odejít, odplazit se, s nemocí, prokletím, před nepřítelem a stanovit minimální dobu, dokdy tam nesmí a třeba to i DM trestat, nebo se s tím prostě netrápit a zůstat u toho, že je to hra.

Fakt doporučuju se zamyslet nad tím, jestli se nejedná o budování nehratelnosti nemagických povolání. Ale jak to znám, pokud se tím bude někdo zabývat, tak se dozvím, že určitě ne - viz flame s magickou lobby.
Dobro zvítězí až nakonec. W
Ikkie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ikkie »

tak mě napadlo, jdou nějaké nemoci šířit z PC na PC? nakažení?
Tereza Smittová - RIP (portrait by NIAM)
Balkon, syn Daskův
Athriel
Lump
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lump »

Ikkie píše:tak mě napadlo, jdou nějaké nemoci šířit z PC na PC? nakažení?
jóó, na to by mohla být prestige Bacilonosič :biggrin:
Když já si nechci zkazit těch krásných 1000 příspěvků . Považujte mne za ducha :D
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Ne, šíření nemocí mezi PC není. Ovšem pokud ho chcete, tak ho není problém dopsat. Jinak kdyby se nemoci chovaly nějak divně tak mi to hned reportujte. Je to celé změněno od základů (skoro), takže se mohou objevit chyby.

O jedné věci vím a nejde s tím moc co dělat - pokud se postava odlogovala se starou nemocí (tj. před verzí 0.130.205) tak po nalogování do nové verze má najednou několik jiných nemocí. Pikantní je to u zablešení - transformuje se na třesavku v kombinaci s horkou nemocí.

*ignoruje Kai, protože odpovídat nemá význam*
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
kucik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kucik »

chlorofil píše: a tys me ted privedl na myslenku zavest taky kocovinu :) Protoze muzes vypit soudek piva, zblijes pulku mesta, mlatis sebou o zem div si nevyklepes mozeg z hlavy, ale kdyz se vyspis, tak je vse ok.. Co kdyby po tech poradnejch kalbach byla taky kocovina? :megalol:
Já ti nevim, ale když se hodně zleju, tak to nepřejde když se jenom vyspim.
Nejspíš by to mělo mít hodně podobný následky jako otrava jídlem.
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Heht...tak vy vážně chcete nemoc "Kocovina" ve kterou by přerostla opilost nad určitou hodnotu po vyspání se? :laugh:
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

a jako další stadium subrasa "alkoholik" ? :megalol: :megalol: :megalol: :megalol:
...terribilis ut castrorum acies ordinata...

"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj." Âsar
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Hele! Dobrý nápad!
chlorofil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chlorofil »

a kocovina by mohla bejt tim horší, čim víc by se kalilo...pak by si každej rozmyslel v noci chlastat, když chce jít ráno lovit (nebo nějak vydělávat) :)
coirëa oialë
Gran
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gran »

Hej, to se mi líbí, to bych dal =)
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
Ghost
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ghost »

:yes: jj, sem s tim, ať žije pařba! :punk:
Bratrstvo zabanovaných!
Lump
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lump »

jen tak mě napadlo, co takhle udělat, že mág (u osataních spellcasterů nevim :)) kdyby se opil trochu víc, tak by ztratil dočasně schopnost kouzlit .Nebo by jí měl hodně omezenou,třeba jen na kouzla 0. a 1. kruhu :smile:
kolja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

Lump píše:jen tak mě napadlo, co takhle udělat, že mág (u osataních spellcasterů nevim :)) kdyby se opil trochu víc, tak by ztratil dočasně schopnost kouzlit .Nebo by jí měl hodně omezenou,třeba jen na kouzla 0. a 1. kruhu :smile:
Proč ne, ale technická poznámka:
Ze stejnýhodůvodu můžu navrhnout, aby lučištníci nemohli koncetrovat na střelbu, případně by nic netrefili a bojovníkum z opilosti vypad z ruky meč.
Už vidim ty spousty práce jak by se tohle dělalo. Ke každýmu by se našlo něco.
A to všechno může hráč zahrát. Je to na něm a jeho svědomí, a je mi jasný že většina se na opilost v kritický situaci vykašle. Kdybys to chtěl v tom případě jako pravidlo, který by nahrazovalo nediscíplínu hráče, tak pro všechny povolání.
Lump
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lump »

to je pravda, muselo by se při tom zohlednim moc věci...
btw kdyby byl mág subrasa alkoholik, tak by vožralej mohl dostat třeba bonus k inteligenci a pár slotů bokem :biggrin:
kolja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

Lump píše:btw kdyby byl mág subrasa alkoholik, tak by vožralej mohl dostat třeba bonus k inteligenci a pár slotů bokem :biggrin:
dejte mu špičatý uši a budu to hrát :nuke: :megalol: :megalol: :megalol:
Zamčeno