Neustále pobíhání

Pokud vás napadlo jak něco zlepšit, nebo chcete něco naopak zkritizovat

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

infarkt ? dyk je to rychlý, kde je utrpení a bolest ? :evillaugh:
...terribilis ut castrorum acies ordinata...

"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj." Âsar
Onyx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Onyx »

Být tebou tak mlčím. Toje šípovitá a dýkovitá mrtvice taky nepatří k těm nejpomaleším. :elf_
Psanec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psanec »

No proto jsem navrhoval malou motlitbu za zdraví umírající postavy a dát jí požehnání … :megalol:

Je to rychlé a bezbolestné .. :shades:
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach

--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?

Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.

Špatně. Smrt je teprve začátek
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

Onyx píše:Být tebou tak mlčím. Toje šípovitá a dýkovitá mrtvice taky nepatří k těm nejpomaleším. :elf_
pač je svět přecpanej, všude někdo zevluje a věci se musej dělat rychle na úkor kvality - já bych si nějaký mučeníčko s chutí vychutnal ale copa se chci nechat přistihnout ?
teď mě napadá.….možná by pouhá redukce počtu obyvatel zvětšila prostor.…*zadumaně počítá šípy*

Onyx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Onyx »

To nemá smysl. Akorát by jsi docílil toho, že by byl na Druhé straně strašný nával. A pořádně našvaní Avataři...
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

ty tři můry mě stejně nikdy neměly rády...

steel_martin
Kontaktovat uživatele:

ŘEŠENÍ

Příspěvek od steel_martin »

Obrázek

Edit Labir: :megalol:
Game ID: Reverend_Malthas
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

:biggrin: :biggrin: :biggrin:

kucik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kucik »

Napadlo mě: Nemohl by s rozšířenim přibejt každý postavě ,,režim chůze"? Takovej ork a myslim že i trpaslík má režim aktivního hledání, v kterym když je, tak chodí pomalejc. Nešlo by udělat něco podobnýho pro všechny rasy? Tak aby jedinym výsledkem toho režimu byl právě ten pomalejší pohyb?
Pokud nemate co rozumneho rici, KRICTE!!!
KaTo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KaTo »

kucik píše:Napadlo mě: Nemohl by s rozšířenim přibejt každý postavě ,,režim chůze"? Takovej ork a myslim že i trpaslík má režim aktivního hledání, v kterym když je, tak chodí pomalejc. Nešlo by udělat něco podobnýho pro všechny rasy? Tak aby jedinym výsledkem toho režimu byl právě ten pomalejší pohyb?
Režim hledání má každá rasa. Jen Elf ho má aktivní i když běhá. Ale na co ti to je, když máš v družině povolání barbara nebo mnicha (na vyšším levelu) ti chodí standartně rychleji než zbytek (natož při běhu), takže bud pořád zastavují nebo je zbytek družiny dobíhá :biggrin: , aspoň co jsem zatím viděl.
Obrázek
Ghost
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ghost »

stačí si klávesu W v menu přiřadit na chůzi a běhat myší ;)
Bratrstvo zabanovaných!
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

kucik píše:Napadlo mě: Nemohl by s rozšířenim přibejt každý postavě ,,režim chůze"? Takovej ork a myslim že i trpaslík má režim aktivního hledání, v kterym když je, tak chodí pomalejc. Nešlo by udělat něco podobnýho pro všechny rasy? Tak aby jedinym výsledkem toho režimu byl právě ten pomalejší pohyb?
Technicky nemožné.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
kucik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kucik »

Skoda. Jde prave o tu krysu. Kdyz se klikne na neco aktivniho, tak postava beha at chci ci nechci

KaTo: Staci kdyz se barbar trosku mota a vsichni pak jdou stejne rychle.
Pokud nemate co rozumneho rici, KRICTE!!!
KaTo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KaTo »

kucik píše:Skoda. Jde prave o tu krysu. Kdyz se klikne na neco aktivniho, tak postava beha at chci ci nechci

KaTo: Staci kdyz se barbar trosku mota a vsichni pak jdou stejne rychle.
To by se dalo vysvětlit i IC - kdo kdy viděl střízlivýho barbara. Jen nevím, co "napasovat" na motajícího se mnicha :bigwink:
Obrázek
Kirros
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kirros »

No tahle hulka umi prepinat walk & run aspon co jsem zkousel...
Jacho Ering - Lektor Magické Univerzity v Tirianu
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Kirros píše:No tahle hulka umi prepinat walk & run aspon co jsem zkousel...
Jenže to je dělané přes efekt snížení rychlosti. To mi nepřijde příliš optimální. Nehledě k tomu, že zapínání přes dialog = smrt. Dialog nelze zapnout při napadení, takže ani se přepnout do "běhacího" režimu. V případě extra featu na zap/vyp by to zase nepříjemně interferovalo s jinými systémy (voda, koně, atd..).

Ale dík, několik věcí tam bylo zajímavých a něco z těch nápadů použiji, i kdyby jen pro DM ovládání.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
kolja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

labir píše:Ale dík, několik věcí tam bylo zajímavých a něco z těch nápadů použiji, i kdyby jen pro DM ovládání.
Koukam na to.. to walk run fakt ne, ale jinak tam je několik emots který neznam, hmm.… :smile:

Jinak co se chozeni s elfem tyce, tak za tu dobu uz sem si zvyknul, akorat obcas trocha boli prstik od shiftu... To ze se rozebehne se neda nic delat no, ale tak ho covek zase zastavi a je to :)
Praetor

Příspěvek od Praetor »

kolja píše:
labir píše:Ale dík, několik věcí tam bylo zajímavých a něco z těch nápadů použiji, i kdyby jen pro DM ovládání.
Koukam na to.. to walk run fakt ne, ale jinak tam je několik emots který neznam, hmm.… :smile:

Jinak co se chozeni s elfem tyce, tak za tu dobu uz sem si zvyknul, akorat obcas trocha boli prstik od shiftu... To ze se rozebehne se neda nic delat no, ale tak ho covek zase zastavi a je to :)
obcas trocha boli? co to je za vetu, dyk ja uz s tim malickem musim chodit na rehabilitace :biggrin:
Dives, qui sapiens est
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

Trochu se z toho vykousnu...pozor...zkuste to alespon trochu brat jako soucast rp...
uvedu priklad:byl jsem s jednou partou na louce,sel jsem se vylecit do chramu s tim ze se hned vratim,tak kdyz jsem se vylecil,bezel jsem zpet a potkal jsem hrace koukal na me jak na blba...
rekl bych ze mu to zkazilo hru,ale pritom to do ni patrilo...
chci tim naznacit ze pobihaci jsou blbi/y ,ale pokud to budete brat jako soucast,nebude vam to vadit :)
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
drake127

Příspěvek od drake127 »

Každý občas spěchá, o tom žádná (někteří i s Hastem), problém je ale taky v tom, že taková postava většinou proletí kolem vás tak rychle, že ani ona, ani vy nestačíte cokoliv říct, takže to vypadá trochu divně, když se znáte a normálně zdravíte. Ale to se nedá nic dělat - obchody zavírají na čas.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
Odpovědět