Labir píše:
Výzva pro Onyxe, asi vám tam něco udělá. A od cca 20:00 bude nová verze modulu s 4x nižším postihem za smrt.
Jinak ty voňavé kytky do místního chrámu mě dostaly. Tam by se hodil tak nanejvýš hnilobný puch aaronu

Nevim jak je to na vyssich levelech, ale na prvnim levelu se ztracelo 2k xp. Je pravda, ze to trosku zamrzi, ale presto si myslim, ze jestli to nema byt o mlaceni potvor a zvlast jako HCRP tak by postihy za smrt meli byt vysoky. Tim lip, jestli se daji snizit odnesenim tela do chramu, nebo oziveni klerikem na miste
Jeden se ma smrti bat .. ne zkouset, jestli si hodi 20 driv nez potvora a kdyz ne, tak pokrcit rameny a jit to zkusit znova.
Min. xp postihy sou na Kandelabrii. Jeden umre, projde tou nejhorsi moznou cestou zpatky, zabije si 10 potvurek a ma to zpatky. To je extrem, ale presto tam smrt nic neznamena.
Rikam, nevim, jak to je na vyssich levelech. Ale maximalne to upravit, ze treba do 5lvl ty postihy budou nizsi, ale i tak. Umrel sem 2x, vzdycky sem skoncil zpatky na 0xp, ale stejne si myslim, ze teda nesmim vystrkovat cumak z mesta nez ze by meli byt nizsi postihy *ale krci nejiste rameny*.
A tady pro vas mam takovy RP orisek. Moje postava je hrozne zvedava, kdyby to slo, tak nezabiji nikdy nic a hraje socialni/ekonomickou postavu (v NWN nehratelne). Jenze hrozne zvedave proliza novy veci. Takze si tak jednou vysla s doprovodem z elfiho mesta do magicke univerzity. Cestou bandita, jednou ranou ji zastrelil lucistnik. Dobre, prolezla zpatky na povrch, ani nevedela jak. Kdyz se trochu vzpamatovala, zase zacala lozit po meste. A kdyz lozila dost dlouho, tak zase zvedave vystrcila cenich na druhy strane mesta. Ejhle medved a nestihla utyct (zradny prechod pres lokaci), bac ji. Tak znova …
A ted by me zajimalo, jak to mam udelat, kdyz si nepamatuje co ji kde jak zabilo a nemuze o tom vypravet, aby tam nelezla porad znova a znova. Nebo kdyz ji to nekdo navrhne a tak. No proste ja-hrac ji nechci vodit do jiste smrti porad znovu a znovu, i kdyz ona sama by tam znovu a znovu lezla. Predstava "tak se RP na neco vymluv" mi prijde … prinejmensim ohavna :)