Jája CZE píše:NWN 2, naprosto šílená kamera, se kterou se mi prostě nedaří sžít. Mám pocit jakoby nějak nekontrolovatelně přeskakovala. Další věc je zvětšení postav, které jsou sice propracovanějí, ale díky tomu se opticky "zkracuje dohled" postav. Nová kouzla jsou graficky hezčí, ale souboje s magií vypadají jak výbuch v továrně na rachejtle a zvyšují nepřehlednost bojiště. Zkoušel jsem český projekt NWN2 serveru a nějk mně to nechytlo. ZAprvé nejsem ten poverbuidlový mlátič a zadruhé, nedalo se to skoro hrát, protože jsem nedokázal uhlídat kameru a podobně. Možná je to i slabým stroječkem.
Ten anglický server můžu ze zvědavosti zkusit, a procvičit english :o) Díky za Tip.
Hele, co se kamery tyce, taky mi vadilo standardni nastaveni, ale kdyz si zakliknes moznost free/volna kamera, tak si kameru ovaldas ty sam a neni vubec vazana na pohyb postavy. Normalne si ji pak muzes odzoomovat a sledovat to z pekne vysky a hrat jako RTS

Tak jsem to hral ja.
Na nwn2 me nadchly predevsim dva nove classy, ktere bych straaasne moc rad videl v nwn1, ale to se asi nestane

V nwn2 to byl warlock a v nwn2:mob pak spirit shaman, popr. spirit shaman/stormlord