(Drsnější by bylo kdyby se menoval Pepa Ampapa

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
těžko...neobcuju...sex je pro chudý, my co na to máme chlastámekokosak píše:Budeš ty ten co poruší staleté tradice rodu?
dik dikAkira píše:magnumík: gratulace..a s tou holkou no..my máme v přímé linii pouze mužské potomky prokazatelně od roku 1780...ani jedna holka...tak už jsem si zvykl (a to mám 4 synovce a pátej asi na ceste)
hej tyjo, obcovat...sem zapoměl, že takový slovo vůbec existuje...resp. sem díky tobě tet znovuobjevil jeho významAkira píše:těžko...neobcuju...sex je pro chudý, my co na to máme chlastáme
Guinnesovka v tahu, co? :/Akira píše:eh...je mi to skutečně trapné...nevím jak to vyjádřit...leč můj bývalý bratr se dopustil nejvetšího rodového hříchu v paměti našeho rodu a zplodil TO. Ani se mi to nechce vyslovit, ale dne 15.5.2008 opustilo TO matčino lůno a narušilo tak linii, na niž jsem byl tak hrd.![]()
![]()
![]()
![]()
*polkne a nekolikrát udeří hlavou do klávesnice rozbité o Kokosa*Darmonlor píše:Guinnesovka v tahu, co? :/Akira píše:eh...je mi to skutečně trapné...nevím jak to vyjádřit...leč můj bývalý bratr se dopustil nejvetšího rodového hříchu v paměti našeho rodu a zplodil TO. Ani se mi to nechce vyslovit, ale dne 15.5.2008 opustilo TO matčino lůno a narušilo tak linii, na niž jsem byl tak hrd.![]()
![]()
![]()
![]()
to je jako VTIP xD umíš si představit svatbu kde budou EQ ARAlidi ?magnumik píše:hehe :D lulík se asi vyjadřuje k akiřinýmu postu o přímé mužské linii od roku 1780a já jí přeju, ať jí to vyjde
![]()
a doufám že mě pozvete na svatbu
chtěl o by to nějakej SvatbaLARP
při konznultaci s anály bylo přehodnoceno...1883-2008 t.j. 125 let..od roku 1780 tam byla jedna nemanželská...magnumik píše:loltakže od 1780 do 2008 jo?
tak to sem hrdej, že sem se toho dožil ve svym životě
228 let...hmm
a pak, že nerostou