Labir píše:Tenhle návrh tu už byl, technicky to jde provést, ale je to výpočetně dooost náročné. A lagovat kvůli systému vyvážené stravy se mi nechce.
jen napad: tak jak kazde jidlo ma nutricni hodnoty, tak kdyby melo dalsich 8 vlastnosti na ruzne ziviny, tak by to vyresilo i lagy i nadmernou konzumaci chleba :) Ale na labirove miste bych se s tim teda samozrejme nedelal. Jen idea.
"Dokud kráčíme po své cestě je to neklamný znak, že svému cíli nerozumíme... nebo jsme ho dosud nedokázali přijmout. "
Cesta života, Serena White
Labir píše:Tenhle návrh tu už byl, technicky to jde provést, ale je to výpočetně dooost náročné. A lagovat kvůli systému vyvážené stravy se mi nechce.
jen napad: tak jak kazde jidlo ma nutricni hodnoty, tak kdyby melo dalsich 8 vlastnosti na ruzne ziviny, tak by to vyresilo i lagy i nadmernou konzumaci chleba :) Ale na labirove miste bych se s tim teda samozrejme nedelal. Jen idea.
Eh. Ne tak s tím se nebudu dělat - hromada práce a času co jde použít účelněji s minimálním efektem. Systém na všechno nebude. Něco stále musíte zahrát.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Taky bych se rad pochlubil, tim co jim.
Naopak, pokud bych uz mel jen napr. korinky ci cibuli … sel bych radeji stranou … jeste by si ze mne vsichni utahovali
Naposledy upravil(a) Talmarin dne 23. 3. 2006 19.04, celkem upraveno 1 x.