Jak to tak vypadá, příště půjdem za střelce pěkně v teple my dva, ať nám můžou ukázat jak se to děláAlfray píše:Někdo tam vepředu tu hnusnou práci dělat musel no

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Vzhledem k počtu vyslaných fireballtů to "v teple" získává úplně nový rozměrBraenn píše:Jak to tak vypadá, příště půjdem za střelce pěkně v teple my dva, ať nám můžou ukázat jak se to děláAlfray píše:Někdo tam vepředu tu hnusnou práci dělat musel no
Moje postava tam šla z několika důvodů: dostala poměrně přesný vzkaz, následně si na tom místě počínala velmi opatrně a strávila celkem dost času tim, že zkoumala situaci (s vědomím toho, že od doby kdy byl vzkaz uložen a vyzvednut uplynula značná doba). Po celou dobu nenarazila na nikoho a nic co by vypadalo nebo nasvědčovalo tomu, že se děje to co je napsáno na zemi - na rozdíl od vás, kteří jste se střetávali s tuhým odporem. Nehledě na to, že byla připravena kdykoliv okamžitě ustoupit (a měla k tomu připravené prostředky) jen kdyby měla pocit, že se něco semele. O dalších IC důvodech, které přispěli a přispívají k jejímu chování se tu rozšiřovat nebudu - to je součástí postavy a její historie a nebudu to vynášet.Braenn píše:nedá mi to nezeptat se, proč to neudělala tvá postava, která tam šla ke všemu sama?psin píše:Nějak mi nejde do hlavy, že když vás valná většina viděla jak je to "strašný" a "všechno špatně", "že tam všichni umřete", že jste se prostě nezastavili a neřekli: "Já dál nejdu! Je to proti zdravýmu rozumu, vracim se do Tirianu pro posily!" Nebo to někdo z vás řekl, udělal?
Celá naše výprava tam nebyla jen proto, že se náhodou setkala u průsmyku, slovo dalo slovo a jdem vymlátit bandity. Důvod tam byl, myslím že i víc než jeden (nějak se mi nechce věřit že mi tam šli všichni pro můj meč:) Šlo se s tím, že je jdeme porazit. A byla nás skutečně (malá) armáda - právě proto, že jsme tušili/věděli jak hrozné to tam je. Tedy žádný prvoplánový počin - kdo tam šel vědět s čím má počítat. Tak možná proto.
P.S. hnala bych se i víc, nemít místo hry sadu půlminutových diáčků
na to se těžko odpovídá, jednak jsi tam nebyl, druhak jsi nás nikdy neviděl v situaci kdy to co popisuješ nastává, prostě.. můžeme se tu hodinu hádat, ale jaksi nám chybí podklady. Spíš nechápu co těmi příspěvky sleduješ, kromě snahy (tak to chápu) naznačit že jaksi patříme (my kdo?) do fora "prohřešky - nulový pud sebezáchovy" *krčí rameny*psin píše:…
Braenn píše:na to se těžko odpovídá, jednak jsi tam nebyl, druhak jsi nás nikdy neviděl v situaci kdy to co popisuješ nastává, prostě.. můžeme se tu hodinu hádat, ale jaksi nám chybí podklady. Spíš nechápu co těmi příspěvky sleduješ, kromě snahy (tak to chápu) naznačit že jaksi patříme (my kdo?) do fora "prohřešky - nulový pud sebezáchovy" *krčí rameny*psin píše:…
A ad výprava, o které tu všichni píšete že byla strašná a jak mohlo být všechno jinak - nemohlo.
Obecné pravidlo: víc jak 7 postav, chaos. Víc jak deset postav, průšvih. I kdyby tam byli samí super sehraní maxirpící a nevím_jaká_ještě_superlativa hráči level 15+, nevypadalo by to jinak, ale ráda se nechám přesvědčit o opaku
Vugi píše: Ohledně toho.. mé postavě ani mě nejde dohlavy, jak může být více banditů neý obyvatel Tirianu a Amfi dohromady![]()
no jen čistě OT technická k tomuto: kdesi jsem četl, že ve městech na EQ žije asi tolik obyvatel, kolik odpovídá reálnému počtu domů (krát nějaký rozumný počet na dům, 5,10,20, co já vím). spočítek si kolik je v tirianu obytných domů. vynásob rozumným číslem. spočítej (aspoň odhadem zkušeného hráče podle spawnu ve známých oblastech) bandity.…Libra píše:Pouze OT technicka poznamka k tomuto.Vugi píše: Ohledně toho.. mé postavě ani mě nejde dohlavy, jak může být více banditů neý obyvatel Tirianu a Amfi dohromady..
At uz je to Tirian, Amfiberai nebral bych nikdy podle meho, pocty zijicich obyvatel, podle tech ktere se objevuji ve hre. Obyvatel je, aspon v me hlave, padesatkrat vic na ulicich nez vidite. Nezapomenout nikdy v tehle pripadech zapojit svou fantazii, protoze tech par je tam jen pro predstavu ;-) (zdali si to myslim spravne)
Dokazete si predstavit jak by vypadala plynulost hry uz jen pri 5* vetsim poctu.
.. a za chvíli ti vyjde, že dobrodruzi vyvraždili celý TirianDenGrasse píše:no jen čistě OT technická k tomuto: kdesi jsem četl, že ve městech na EQ žije asi tolik obyvatel, kolik odpovídá reálnému počtu domů (krát nějaký rozumný počet na dům, 5,10,20, co já vím). spočítek si kolik je v tirianu obytných domů. vynásob rozumným číslem. spočítej (aspoň odhadem zkušeného hráče podle spawnu ve známých oblastech) bandity.…Libra píše:Pouze OT technicka poznamka k tomuto.Vugi píše: Ohledně toho.. mé postavě ani mě nejde dohlavy, jak může být více banditů neý obyvatel Tirianu a Amfi dohromady..
At uz je to Tirian, Amfiberai nebral bych nikdy podle meho, pocty zijicich obyvatel, podle tech ktere se objevuji ve hre. Obyvatel je, aspon v me hlave, padesatkrat vic na ulicich nez vidite. Nezapomenout nikdy v tehle pripadech zapojit svou fantazii, protoze tech par je tam jen pro predstavu ;-) (zdali si to myslim spravne)
Dokazete si predstavit jak by vypadala plynulost hry uz jen pri 5* vetsim poctu.
no, mě to pořád udivujeJája CZE píše:Tedy, počty banditů a reálie tohoto směru prosím vynechme. Pokud by to bylo takhle, můžeme začít pochybovat, kde se bere tolik jelenů, jezevců, stromů, co dělá lukař v Amfiberai z tím dřevem!!! Zlatník s kamínky, mágové se svitky. Je to mikrosvět. Nebo probůh myslíte, že v době středověkého hospodaření by všechny ty osůbky uživilo těch pár plácků zorané země? A že Serinek u sebe vážně nosí dva tisíce šípů a tisíc vystřílí za jednu výpravu? (Už v Pánovi pstenů jsem přemýšlel, kde bral Legolas pořád šípy, a to mu stačil na jednoho skřeta jeden). A proč kácíme už dvacet let ten sám strom, který zase doroste. A že celou desku projdu bez problémů za jeden IC den od východu na západ.
No, treba ja bych se tam v tom pripade uz konecne mohl podivat! :Dcybermisa píše:Tak ono by se dalo udelat, ze respawn potvor a lootu bude mit treba cekaci dobu IRL tyden. Otazkou je, zda by vas na takto nastavenem svete bavilo hrat, pac byste chodili po prazdnych lokacich. Mne by zajimalo kolik postav by lezlo do sidla banditu nebo ke skretum, kdyz by tam zadni nebyli, vsechno mrtve a vykradene …
Ty uz jsi tam bylThe_Balrog píše:No, treba ja bych se tam v tom pripade uz konecne mohl podivat! :Dcybermisa píše:Tak ono by se dalo udelat, ze respawn potvor a lootu bude mit treba cekaci dobu IRL tyden. Otazkou je, zda by vas na takto nastavenem svete bavilo hrat, pac byste chodili po prazdnych lokacich. Mne by zajimalo kolik postav by lezlo do sidla banditu nebo ke skretum, kdyz by tam zadni nebyli, vsechno mrtve a vykradene …