NWN Platinum
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Na score psali že tam NWN bude. Pošlu sem odkaz.merlik píše:Ted jsem byl v trafice, pani mi ukazala dnesni skore (cislo 178) a o NWN ani slovo. Jsou tam sice 4 hry, nejake RPG, ale o NWN ani slovo. Kde se stala chyba?
Edit: Počkám na bratra at mi to vyhledá. Díval jsem se na toto číslo. Možná jsem si to špatně přečetl a nebo to byl joke od Adminů. Zjistím a napíšu. I když bratr se tvářil dost vážně když mi to ukazoval

Naposledy upravil(a) anurin dne 12. 12. 2008 12.10, celkem upraveno 1 x.
Koukal jsem na www.score.cz a to asi koresponduje s tema dvd/cd/nadpisama, co jsem na tom casopise videl :( Tedy ne ze bych nemel legalni NWN, kdysi me to stalo desny prachy, ale... Chtel jsem alespon pro Mili vlastni licenci, ne jen "prepustenou" od kamarada.
account: Tuxik
Elorfin Hanar
Elorfin Hanar
-
- Kontaktovat uživatele:
"Obsah čísla 178
Pravidelní čtenáři dobře vědí, že listopadové číslo SCORE přetéká kvalitními hrami víc než jakákoliv jiná. Právě v tomhle období vychází nejvíce špičkových her a potvrzuje to i SCORE 178 – obálce dominuje exkluzivní recenze Left 4 Dead"
to je ze stránek Score... hold pani prodavačka udělá cokoli aby se zbavila starýho nepotřebnýho zboží, když má co nevidět přijit nový
Pravidelní čtenáři dobře vědí, že listopadové číslo SCORE přetéká kvalitními hrami víc než jakákoliv jiná. Právě v tomhle období vychází nejvíce špičkových her a potvrzuje to i SCORE 178 – obálce dominuje exkluzivní recenze Left 4 Dead"
to je ze stránek Score... hold pani prodavačka udělá cokoli aby se zbavila starýho nepotřebnýho zboží, když má co nevidět přijit nový

Naposledy upravil(a) magnumik dne 12. 12. 2008 12.12, celkem upraveno 1 x.
Dle www.score.cz je cislo 178 listopadovy. Co ja vim, leta jsem ten casopis nevidel ;) A nikde neni receno, ze listopodovy cislo vychazi v prosinci :) Kdyz to muze byt naopak... No nic, zkusim jinou trafiku ;)
EDIT: Magnumik me predbehl ;)
Elorfin Hanar
Elorfin Hanar
Hlavně lidičky klid. Dnes má vycházet. Na stáncích může být až zítra. Jste jak dravá zvěř.merlik píše:Dle www.score.cz je cislo 178 listopadovy. Co ja vim, leta jsem ten casopis nevidel ;) A nikde neni receno, ze listopodovy cislo vychazi v prosinci :) Kdyz to muze byt naopak... No nic, zkusim jinou trafiku ;)

http://score.cz/index.php?w=4&kod=166
Sorry no, za to muze moje duvera v pani prodavacku a lenost hledat datum, kdy to vyslo... Pac tam (na obalu) je takovych pismenek a barvicek... :-Danurin píše:178 je listopadový? Podívám se, měl bych ho tu někde mít.
Edit: Lol, merliku viděsil si mě. 178 domá mám. Je to staré číslo. Ted bude 179.
Naposledy upravil(a) merlik dne 12. 12. 2008 12.17, celkem upraveno 1 x.
Elorfin Hanar
Elorfin Hanar
-
- Kontaktovat uživatele:
re
Nééé, já bydlím d pr...i kde SCORE o výkendu nekoupimBas píše:Prej zejtra

EQ screeny: http://vugi.xf.cz/