Kontrola lidstva

Vše co přímo nesouvisí s hrou na Equilibrii

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Akira

Příspěvek od Akira »

konspiračních teorií mám tak akorát..takových zkušenej a dostatečně paranoidní člověk vymyslí dvanáct do tuctu...

znovu zopakuju, že lidi jsou pakáž a nacpal bych jim do zadku čip...neplést s čípkem a necpat si tam satelit...a kontrolovat a kontrolovat
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Bas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bas »

Tomyn píše:...nebo navrhněte jiný svět který by se vám líbil žít v něm (mimo EQ...tam už aspoň já osobně žiji na 1/3 - 1/4)
Star Wars :bleh: :smile:
Govan syn Thora ("Oh fun and games!")

Adept Magnus - Jeho posledním kouskem je přístroj, který by měl údajně z jablek udělat mošt - a naopak.
Prý by to jednou mohlo fungovat i na chmel.

Kobold Kruul - Vyčistí i ten největší magický blivajz.
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

V zeitgeistu bylo řečeno, že čipování lidí již probíhá nyní. A představte si ten konec :smile: v čipu všechny informace o vaší existenci. Někdo ho vypne a vy v tu chvíli přestanete existovat. :bigwink:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

Darmonlor píše:
Tomyn píše:
Darmonlor píše:
nepochytil si jednu věc, že když mu tam převedou peníze tak hned ho o ně zkrouhne stát čili bude žít co mu lidi daj z materiálních věcí, prostě to bude muset dělat přes prostředníka

no možno by to chtělo trochu zveselit:

líbilo by se vám třeba jak je to v Starship Troopers? :)

nebo navrhněte jiný svět který by se vám líbil žít v něm (mimo EQ...tam už aspoň já osobně žiji na 1/3 - 1/4)
Pokud dluží státu, tak mu potřebnou částku zkrouhne. Musíš jen dvě věci - zemřít a platit daně.

Zřízení ve Starship Troopers je (Doufám že mluvíš o knize, film toho moc neřekl) v mnoha ohledech lepší než naše - právo volit je výsadou, ne základním právem. Pak nemůže dojít k takovým do očí bijícím ukázkám blbosti masy, jako volení kvůli třiceti korunám.
JENŽE PRŮSER JE CO MUSÍŠ UDĚLAT PROTO ABY JSI BYL VOLIČEM :no:

pane Akiro vy jste taky člověk
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Tomyn: možná už podruhé: definuj mi člověka :bleh:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Akira

Příspěvek od Akira »

tomyn: víš to jistě? hmmm....kdo ví co jsem...dneska si nemůžeš být jistej tím kdo je člověk a kdo jiná entita :blink:

a kdybych náhodou byl..tak by mi bylo putna, jestli mě nekdo sleduje :bleh:
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

člověk co je člověk, myslím pro mě bytost co jedná podle srdce, svobodné vůle a nechamtivě, samo s jistou dávkou egoismu pro sebe vlastní
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

Nalk píše:Tomyn: možná už podruhé: definuj mi člověka :bleh:
nemluvil jsem o člověku ale voliči
NiamCK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NiamCK »

Svět jednou stejně ovládnou gumový kačenky
Smrt je jen začátek druhého dějství.
Darmonlor

Příspěvek od Darmonlor »

Tomyn píše: JENŽE PRŮSER JE CO MUSÍŠ UDĚLAT PROTO ABY JSI BYL VOLIČEM :no:
Prodělat relativně náročný vojenský výcvik? Tohle je věc, která krásně roztřídí ty, kteří o to opravdu stojí. Je to celkem drsná podmínka, na stranu druhou, když vidím jak to funguje teď :)
Don't Dream It - Be It <i>Dr. Frank-N-Furter</i>

Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

Darmonlor píše:
Tomyn píše: JENŽE PRŮSER JE CO MUSÍŠ UDĚLAT PROTO ABY JSI BYL VOLIČEM :no:
Prodělat relativně náročný vojenský výcvik? Tohle je věc, která krásně roztřídí ty, kteří o to opravdu stojí. Je to celkem drsná podmínka, na stranu druhou, když vidím jak to funguje teď :)
no a o tom to je, nejde jen o vojenský výcvik ale může to dospět někam, že pokud budeš chtít změnit vládu a stát se voličem, TAK BUDEŠ MUSET I DĚLAT něco co bude proti tvýmu přesvědčení a tím vlastně podpoříš tak či tak stávající režim, jako je pravda že spousty voličů dnes vůbec neuvažuje a nechává se uplatit stupiditam, ale tohle by bylo moc, mohlo by se i stát že nebudeš volič jen kvůli tomu že jsi něco i omylem udělal nebo se tě někdo chce zbavit
OneHeart
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OneHeart »

Obrázek

sorry, to mi nedalo :biggrin:
"Kdyby brány vnímání byly průzračné, každá věc by se člověku jevila taková, jaká je, neskonalá."
(William Blake)
OneHeart
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OneHeart »

Darmonlor píše:...Pak nemůže dojít k takovým do očí bijícím ukázkám blbosti masy, jako volení kvůli třiceti korunám.
I když je to hnusnej populismus, tak můžou být lidé, pro které to je rozhodující jazýček na váhách v marastu české politické scény. Proč je jen proto odsuzovat z blbosti?
Z argumentů obou stran musí být normálnímu človíčkovi občas na blití, fakt... :ermm:
"Kdyby brány vnímání byly průzračné, každá věc by se člověku jevila taková, jaká je, neskonalá."
(William Blake)
Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

politici v čechách jsou na defenestraci je mi z toho na zvracení kam to dospělo a nikdo z nich si už z ničeho nic nedělá
OneHeart
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OneHeart »

Nalk píše:V zeitgeistu bylo řečeno, že čipování lidí již probíhá nyní. A představte si ten konec :smile: v čipu všechny informace o vaší existenci. Někdo ho vypne a vy v tu chvíli přestanete existovat. :bigwink:
V Zeitgeistu je spousta líbivých řečí. Dokonce jsem měl i hodinu po shlédnutí takový ten pocit "Nojo, vždyť to do sebe všechno krásně zapadá". Pak začne člověk uvažovat a zjišťovat si informace a zjístí, že to jsou sice hezké puzzle, ale nekompletní. Jen málo lží, zato však spousta informací neúplných a překroucených podle potřeby autora.
Zoufalá snaha přijít na kloub, jak vlastně ty věci fungují a kdo tahá za nitky je asi přirozenou potřebou přemýšlejícího člověka. Potom poselství jako Zeitgeist nabízí srozumitelné vysvětlení, skoro úlevu od toho břímě. Člověk by hned rád zahodil otázky, když má vlastně odpověď.
Ale je chyba něco přijmout bez uvažování. (A jak já dodávám, je i špatné zavrhovat bez přemýšlení :))
(William Blake)
OneHeart
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OneHeart »

Tomyn píše:politici v čechách jsou na defenestraci je mi z toho na zvracení kam to dospělo a nikdo z nich si už z ničeho nic nedělá
choď k volbám, pokud se ti to nejeví jako dostatečné ovlivnění politické scény( :biggrin: ), tak vstup do strany a angažuj se přímo. Jinak jsou to jen prázdná slova.
(William Blake)
Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

OneHeart píše:
Tomyn píše:politici v čechách jsou na defenestraci je mi z toho na zvracení kam to dospělo a nikdo z nich si už z ničeho nic nedělá
choď k volbám, pokud se ti to nejeví jako dostatečné ovlivnění politické scény( :biggrin: ), tak vstup do strany a angažuj se přímo. Jinak jsou to jen prázdná slova.
ano máš pravdu ale na to já nemám bohužel, neumím se tak krásně přetvařovat abych získal preference, spíš sem na tu defenestraci
sciorp
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sciorp »

tak jsem doma nastudoval všechnu literaturu o konspiracích co doma mám a můžu s určitostí říct, že nevim

Tomyne Vážně ti to přijde reálné?
myslím ten odkaz cos uvedl v prvním příspěvku

ted k tomu k čemu topic dospěl ted
česká politická scéna je značně nepřehledná a to podle mě z jednoho prostého důvodu, a to je pouze a jenom to, že se pomalu strácí rozdíli mezi levicé a pravicí. Ovšem zapomeňme v tomhle případě na pseudopolitické strany typu dělnická strana a jiné extrémy
jo a co musíš udělat pro to abys byl voličem? vůbec nic stačí dovršit pouze hranici zákonem ustanovenou pro plnoletost
těpic
PODPIS
OneHeart
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OneHeart »

Proč ztrácet čas přemýšlením o kontrole lidstva, když mnozí nezvládají kontrolovat ani ten svůj, jediný, život.
A ono spojení "ztrácet čas" v předchozí větě je více než přiléhavé. I kdyby člověk měl pravdivé informace, k čemu mu to kruci bude? Jako že by vedl další revoluci proti tomu zlému systému? Z toho už jsem vyrostl i já :)

něco k tomu:
Obrázek
:))
(William Blake)
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

OneHeart píše:
Preci nejde o to vest revoluci, ale poznat pravdu ne? Sam pro sebe :smile:
Odpovědět