Zmatený dav

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

TheStoupa

Příspěvek od TheStoupa »

Alcatraz píše:
ethernity píše:Docela dost často se stává, že ti co spěchají nejvíce, nejhůře si lebku při pádu roztříští :-)
A ono nejen při běhu *bázlivě kouká na Ixe* :megalol:
no pockejte :smile: ruku na srdce, jak casto behavate po meste a kolikrat ste si rozbili pri tom hlavu :) Ja teda dobiham autobusy pravidelne a spadl sem jen parkrat na lede a vzdycky akorat otlucenej zadek :)
taky je rozdil dobihat autobus (tuhle jsem si taky na lede paradne rozbil hubu :-)) a behat porad a stale vsude.
(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your
(")_(") signature to help him gain world domination.
Alcatraz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcatraz »

TheStoupa píše:taky je rozdil dobihat autobus (tuhle jsem si taky na lede paradne rozbil hubu :-)) a behat porad a stale vsude.
no jo, ale ja jsem prirozene gramlavy, kdyz uz se rozbehnu tak to tak vypada :) nejsem zvykly behat porad
steel_martin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od steel_martin »

Tento svět byl stvořem pro trpělivé lidi, co si chtějí v klidu zahrát roli své postavy. Pokud chce někdo po celou dobu běhat, ať si vytvoří třeba půlčíka, který se bude jmenovat Speedy Rychlonožka a jako bio si dá něco jako "V mládí spadl do kádě s nápojem rychlosti" nebo tak :bigwink:
Game ID: Reverend_Malthas
Rahwin

Příspěvek od Rahwin »

steel_martin píše:Tento svět byl stvořem pro trpělivé lidi, co si chtějí v klidu zahrát roli své postavy. Pokud chce někdo po celou dobu běhat, ať si vytvoří třeba půlčíka, který se bude jmenovat Speedy Rychlonožka a jako bio si dá něco jako "V mládí spadl do kádě s nápojem rychlosti" nebo tak :bigwink:
A hlavne nech si ho zalozi na inom svete...:)

IX: Nejlip na ark1 --> mnicha na 40lvl s botkama haste. :megalol:
Zamčeno