To se mi nelíbí, nemyslím to nějak zle, vím, co to je "tvrdohlavá postava", ale spát se zápalem plic ve stanu na sever od Tirianu je jak píše kokosak prakticky sebevražda.Pipi_CZ píše:No s příšerama problém nemám, prostě ležím.….i když ve stanu, ale ležím...prostě je "tvrdohlavá" no….. a zas velkou sílu jsem nechtěl....ta postava by něměla být moc silná....spíš hezká a slušně se vyadřovací...takže char.
Nemoc - Zápal plic
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
Jo to je.….jenže charakter postavy nedovolí aby šla do pokoje v hospodě....nechci říkat že je blbá, ale....víš jak to myslím.….změnilo by to postavu, zatím si totiž neuvědomuje jak je to vážnédrake127 píše:To se mi nelíbí, nemyslím to nějak zle, vím, co to je "tvrdohlavá postava", ale spát se zápalem plic ve stanu na sever od Tirianu je jak píše kokosak prakticky sebevražda.Pipi_CZ píše:No s příšerama problém nemám, prostě ležím.….i když ve stanu, ale ležím...prostě je "tvrdohlavá" no….. a zas velkou sílu jsem nechtěl....ta postava by něměla být moc silná....spíš hezká a slušně se vyadřovací...takže char.

A on tu nekdo snad psal neco ve smyslu, ze by se zapal plic mel jeste zprisnit?KaTo píše:A díky bohu (ééé, Labirovicybermisa píše:...jak je to na EQ nastaveny, tak je to jeste mirny.) za to. EQ je pořád ještě "jen" hra. HRA. Ne simulátor RL.

Jinak ja bych samozrejme byl pro, aby prihlasovani na EQ bylo mozne jen pres specialni neural-interface . Takze nemoci by si musela protrpet jak postava, tak hrac a kdyz by postava umrela, tak by hrac dostal brutalni elektricky sok a zustal par dni paralyzovany

-
- Kontaktovat uživatele:
Ne, nevšiml jsem si že by o tom někdo psal. Ještě toho trochu, aby se už v tak drsných systémech "utahovalo".cybermisa píše:A on tu nekdo snad psal neco ve smyslu, ze by se zapal plic mel jeste zprisnit?![]()
V tomto systému by byla zajímavá "mrzačící" stínová zranění...cybermisa píše:Jinak ja bych samozrejme byl pro, aby prihlasovani na EQ bylo mozne jen pres specialni neural-interface . Takze nemoci by si musela protrpet jak postava, tak hrac a kdyz by postava umrela, tak by hrac dostal brutalni elektricky sok a zustal par dni paralyzovany…