1) Je u toho offt. poznámka a měla za učel jen vtipné vyjadření jak jsem se vyžíval v jejím tvoření a že se zavisle tesim na nekdy, kdy se mi možná dostane do rukou. Opravdu nejsem malý ditě, jako někteří 12-16letí hráči, kteří přijdou a řeknou: "Chci rp meč k mýmu paladino-drakomutantovi, nejlepe šavlojidnímu typu kvuli devastu, tak +5, permanent Holy Av. a to bude pro začatek stačit [/quote]OneIceOne píše:dávej pozor, co říkáš. Říkat "Já to chci" není dobré. Co kdyby jsi udělal návrh své hole. Třeba tam dát to červené světlo, zmenšit tu váhu a podobně a pak to poslal jako návrh Labirovi. Ten se podívá a rozhodne se.
Dále. Dejme tomu, že jsi mág nekromant či já nevím. Takže budeš chvíli chodit po světě, pak si tě vyhledá zakuklená osoba a řekne ti, že tam a tam se nachází něco, co ti pomůže na cestách. Prostě nějaký quest.
Quest může mít jakoukoliv podobu a bude záležet jen na něm. Ale zase nebudeš vědět, kdy ten quest tě "potká".
*rýpe* šavle je dobrá, ale lepší je rapír :) a jen +5? Lepší je více a chybí mi tam něco OnHit :) Třeba Vorpal či tak.
Nic v dobrém, eh, ve zlém.