Musím zase zapracovat a vodit babičky přes přechody, a musím přestat oblíkat křečky do oblečků od Barbie, aby si mě Ježíšek všimnul že jsem hodnej...

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Takovy dotaz pac mam celkem podobnou sestavu (horsi procik). Na co je hra podle tebe asi tak nejnarocnejsi? Grafika, pamet nebo prave procik?steel_martin píše: - Špatný je to co se hardwaru týče.. mám A64 3000+ na 2 Ghz, 1024 RAM a Radeona 9600. Na 1024x768 špatně hratelný i na střední detaily. Hratelný to bylo až v 800x600 při low deatilech, což bylo vzhledem k 19" monitoru trochu pixel party.
Nosteel_martin píše:Nevim. V hardwaru mám jen obecný znalosti, ale můj názor je, že je to hlavně o grafice, ostatně jako ve většině případů současných her. Paměti mam starý 333 Mhzový, ale rychlost načítání lokací a hry samotný je solidní. Jak na to budou reagovat 2 jádrový procesory nevim, ale vzhledem k tomu, že se Obsidian (nebo Atari?) oficiálně nezmínil o tom, že bude NWN2 vícevláknovka (jen toolset) by měl stačit výkonnej jednojádrovej.
Takže podle mě grafika, ale znáš to - de to ruku v ruce, takže upgradem pamětí nebo procu nic nezkazíš..
Na tom druhym snad jo. Na tom prvním nevim.. na low detaily určitě, ale potom to vypadá hůř jak nwn1Gran píše:Když mám Athlon 3000+, RAMku 1024 a Radeon 9800 XT, pojede to?
A když to hodim na Athlon 3500+, stejnou RAMku, Radeon 10800 (nebo X800, jestli chcete), do vedlejšího pokoje, pojede to?
=))
Oh crap, budu muset čórovat bráchovi =Psteel_martin píše:Na tom druhym snad jo. Na tom prvním nevim.. na low detaily určitě, ale potom to vypadá hůř jak nwn1Gran píše:Když mám Athlon 3000+, RAMku 1024 a Radeon 9800 XT, pojede to?
A když to hodim na Athlon 3500+, stejnou RAMku, Radeon 10800 (nebo X800, jestli chcete), do vedlejšího pokoje, pojede to?
=))![]()
Holy crap...steel_martin píše:Ne vážně.. ty obrovský pixelový kostky na texturách mi přišly smutný :(