Wolf píše:Nedalo mi to a musel jsem to sem dát. Nejsou to moje ruce a tak asi někomu z vás dojde, kdo to hraje. Ale pomlčte o tom.. autor nechce být zvěřejněn Je to moc pěkný.
jejich pojetí magie je parádní a svět taky, tomu se říká aspoň "dobro" . Co teprve ten příběh a zpracování..
Spíš než zajímavý bych volila slova jako úchvatný.
jojo vtipné to je až na to že to je pravda, když se nad tím hlubš zamyslíš je to psycho horror
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Naposledy upravil(a) Tomyn dne 5. 3. 2009 7.17, celkem upraveno 1 x.
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Na neverwinter.cz už to pár dnů vyvěšený je. V NWN jsem ještě nic takovéo neviděl, ale třeba v Gothic se takové filmečky dělají docela pravidelně, takže pokud se Vám podobný styl líbí koukněte sem http://www.gothicz.net/index.php?sekce= … hicderfilm (nebo na podobné díla v záložce filmy).
jejich pojetí magie je parádní a svět taky, tomu se říká aspoň "dobro" . Co teprve ten příběh a zpracování..
Spíš než zajímavý bych volila slova jako úchvatný.
No nic, jdu zkouknout další díly.
Njn, nechtěl jsem se nechat moc unést.
Příběh (což oceňuji nejvíc) je dobrý a autoři si evidentně vyhráli s tím "zfilmovatěním." Blood magic není v DnD novinkou a objevilo se v několika různých podobách a zdá se, že tady to vzali za "správný" konec.
Ještě jsem to nedokoukal, ale rozhodně to v nejbližší době udělám.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Blooded - s krví (v kontextu může znít dobře), pokud bys netrval vyloženě na krvi tak je fajn něco jako nečistý nebo poskvrněný Demoncaller - démonolog (i když to zní dost vědecky), démonista (hodí se mi tam víc) Let's get ready to rumbuuuuul! - jdeme na to (prosté, ale postačí... s trochou času možná vykoumám něco víc atmosférického)
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.