Líbila se mi hlavně jemná hra Dm s postavami v hledišti. Smekám, DM byli prakticky všude, nebo určitě kde bylo potřeba. Jen škoda, že nebyly víc PC obsazené soutěže, snad příště.
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
No.. já jsem na turnaji bohužel nebyla.. ale chtěla bych poděkovat servírce c hostinci u zd. Je to opravdu moc hezké a nevěřila bych kolik to přiláká lidí. Moc hezká hra a skvěle se u toho bavím. *Mile se usměje*
Elenis píše:No.. já jsem na turnaji bohužel nebyla.. ale chtěla bych poděkovat servírce c hostinci u zd. Je to opravdu moc hezké a nevěřila bych kolik to přiláká lidí. Moc hezká hra a skvěle se u toho bavím. *Mile se usměje*
to se přidám, skvělá hra
Když já si nechci zkazit těch krásných 1000 příspěvků . Považujte mne za ducha :D
Dekuji DM az "Giny" a malou uplakanou hobitku, aspon nekdo na Tirian nazapomnel. Jen nechapu jak nekdo vedel ze potrebuju nejaky vzacny kamen ………… no nic
Díky všem zúčastněným elfkám za včerejší hru. Tak pěkně jsem si už hodně dlouho nezahrál...výprava, koupání, dost silné emoce...skoro tragický závěr... Díky.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Chtěl bych poděkovat servírce v hospodě v podhradí za skvěle splněné přání a hru vůbec a Labirovi, za velký sortiment jídla. Klobáska, chleba a dokonce i křen , klobouk dolů, tím bych nepohrdl ani v reálu. Tleskám a díky.
Taky chci poděkovat Serene, za dnesni i minulou prednasku, tuhle sem celou nestihla, ale minula byla opravdu skvela (coz, jak znam Serenu muzu rict i o dnesni i kdyz jsem ji neslysela )
Jo a taky Piti, udelaly sme si mooooc hezkej picnic