Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
Dekuj vsem ucasnikum na svatbe. Moc sem se dnesni vecer nasmal.
Byl to chvilkama sice peknej zmatek ale to k svatbe podle me patri, zvlast k tehle.
Jedine co me mrzi, ze jsem nemel v ty rychlosti dost casu zahrat si se vsemi hosty a vsem se pak nalezite venovat a tak se jim rovnou spouste i omlouvam.

Jedine co me mrzi, ze jsem nemel v ty rychlosti dost casu zahrat si se vsemi hosty a vsem se pak nalezite venovat a tak se jim rovnou spouste i omlouvam.

Kde čert nic nezmůže, tam nastčí krávu … nebo dvě kozy.
takže i já děkuji všem co z dané akce neudělali plyšovku ...i když je jen škoda, že Kat odpadla tak brzo, čekal jsem ještě nějaké peprné hlášky..i když hláška Uhni huso,Jestli hledáte tu uřvanou kněžku je v chrámu a závěrem Aki, řekni a já ji zabiju (během obřadu) mnou praštily o stůl. Takže díík
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Nemate zac, bylo mi potesenim
A ja take dekuji, bylo to moc fajn.

A ja take dekuji, bylo to moc fajn.

Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Díky za Zendaerův večer v krčmě.. jsem se zas jednou bavil
(a pardon za padání hry).
BTW: ty kvítka jdou ale na dračku

BTW: ty kvítka jdou ale na dračku

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Není zač.
A taky díky za dnešek. Konečně dnes bylo víc času na hru.
A náhodou je nás tam v Tiru a okolí víc.Tak díky i těm dvoum dalším co jsme potkali.

A náhodou je nás tam v Tiru a okolí víc.Tak díky i těm dvoum dalším co jsme potkali.

Naposledy upravil(a) Lonewar dne 9. 3. 2009 10.21, celkem upraveno 1 x.
Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.
Díky za repete hradu, i přes mrtvoly se mi to líbilo víc než minule, konečně si získali můj respekt a nebylo to jen homogenní stádo k vybití. OOC jsem se pak smál, jak tupě jsme někdy bojovali a vůbec nad celým tím naším postupem v hradu - DM se podle mě muselo taky dobře zasmát
A mantikory to potom dotáhly do konce - čekal jsem, že uděláme jednu ze 2 věcí: 1) vyhneme se jim, 2) odpočinem si a zabijeme je - ale že na ně půjdeme zvoleje a navíc proti oboum najednou, to mě v prvních momentech úplně omráčilo
Když zvážíte všechno tohle, tak to myslim dneska dopadlo ještě dobře 

Svět nepatřil nikomu, kdo nebyl hráč.
Tentokrat jsem holt nestihl zacatek za PC, tak jsem se zucastnil aspon na druhe strane barikadyPanathian píše:Díky za repete hradu, i přes mrtvoly se mi to líbilo víc než minule, konečně si získali můj respekt a nebylo to jen homogenní stádo k vybití. OOC jsem se pak smál, jak tupě jsme někdy bojovali a vůbec nad celým tím naším postupem v hradu - DM se podle mě muselo taky dobře zasmát![]()

Popravde trochu jsem se snazil, aby z toho nebyl na zaver masakr …Panathian píše:A mantikory to potom dotáhly do konce - čekal jsem, že uděláme jednu ze 2 věcí: 1) vyhneme se jim, 2) odpočinem si a zabijeme je - ale že na ně půjdeme zvoleje a navíc proti oboum najednou, to mě v prvních momentech úplně omráčiloKdyž zvážíte všechno tohle, tak to myslim dneska dopadlo ještě dobře