Pondělí a úterý to jistí. To budu vědět. Ale myslim že pojedu. Neboli 2 a 3 března...Braenn píše:Pořád to budou dvě na 50% :X Kdy tak zhruba budeš vědět, jestli ano nebo ne.. na jisto? Odvoz se snad nějak vyřeší, minimálně beček Pražáků jede dost, a takový vzácný náklad jen tak někdo neodmítne
Velikonoční sraz EQ - Chleba, pivo a mléčný deviant
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Naposledy upravil(a) anurin dne 25. 2. 2009 13.53, celkem upraveno 1 x.
Jen připomenu, že ačkoli to tak ted nevypadá, nejedeme se tam jen utopit v alkoholu:) A to Skarbimu navzdory. A myslete na to že se jedná o skautskou základnu, což zahrnuje
- způsobné chování před panem Knoflíčkem
- nepotácení se opilí po vesnici (naštěstí je dostatečně vzdálená)
- házení vajglu pouze do popelníků, nikoli na zem
Jinak jak to vidíte třeba s půldenním výletem? Byli by jste se ochotní vykopat se někdy k "ránu" až třeba do odpoledne/večera? Možností je tam víc, okolí je hezké, a Pernštejn navzdory nechutnému převýšení/přenížení/převýšení nádherný... V sobotu nebo v neděli?
Ráda bych to naplnánovala dřív než na místě, protože vím jak to dopadlo minule
Edit: a kdo se upíše na výlet, toho upíšu do prvního příspěvku a už se z toho nevyvleče!
Edit2 - A nějaké deskovky kdo má? Bang se snad doveze. A co luk(y)? Kokos, Kohen? Nápady na další program?
- způsobné chování před panem Knoflíčkem
- nepotácení se opilí po vesnici (naštěstí je dostatečně vzdálená)
- házení vajglu pouze do popelníků, nikoli na zem
Jinak jak to vidíte třeba s půldenním výletem? Byli by jste se ochotní vykopat se někdy k "ránu" až třeba do odpoledne/večera? Možností je tam víc, okolí je hezké, a Pernštejn navzdory nechutnému převýšení/přenížení/převýšení nádherný... V sobotu nebo v neděli?
Ráda bych to naplnánovala dřív než na místě, protože vím jak to dopadlo minule

Edit: a kdo se upíše na výlet, toho upíšu do prvního příspěvku a už se z toho nevyvleče!
Edit2 - A nějaké deskovky kdo má? Bang se snad doveze. A co luk(y)? Kokos, Kohen? Nápady na další program?
Naposledy upravil(a) Braenn dne 25. 2. 2009 15.44, celkem upraveno 7 x.
no fajn..to jsem chtěl slyšet...myslím, že už ted by ses měl začít liskat po čuni, když si uvědomíš jak sis to pos..lLibra píše:No pokud by jsi dva dny nejedl a pak by ti dali umolousanej rohlik … to by si smakoval kazdejAkira píše: jak sis šmakoval co, když si přijel? he? a jak ti šmakovala tady u nás v Přerově...nooo..jak myslíš...jáááák myslíš

Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Braen (umyslně píšu jenom jedno N, protože vím jak tě to se.e): pana Knoflíčka se ujmeš ty...umíš si s ním dlouuuuuuho povídat..to máme zjištěný
jinak já jsem schopen se vykopat už kolem 11 dopoledne
jinak já jsem schopen se vykopat už kolem 11 dopoledne
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Braen.. znáš to ne? Nasedneš osla... na klacík přivážeš provázek a na provázek mrkev. Sedneš na osla a jedeš. No... poradím ti... do batůžku narveš všechen chlast.. ráno vstaneš, vzbudíš všechny a řekneš všem jak se věc má. Uvidíš jak se to za tebou poplazí. Jen musíš možná do té doby pořádně posilovat.
bene, co nejdřív si dohodnu dovču aspon na půl dne.
Ad ten výlet, aspon náznak skutenčých úmyslů co se týče své přítomnosti?:))
P.S. Dráždíte chřestýše bosou nohou, konkrétně chřestýše s dvěma "n", jenž bude mít klíče od chaty
Ad ten výlet, aspon náznak skutenčých úmyslů co se týče své přítomnosti?:))
P.S. Dráždíte chřestýše bosou nohou, konkrétně chřestýše s dvěma "n", jenž bude mít klíče od chaty

Naposledy upravil(a) Braenn dne 25. 2. 2009 14.19, celkem upraveno 1 x.
hele Braen a když ne utopit aspoň zaplavat si můžeme ne sím sím sím
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Vzpomínám si jak ho moje 4 letá... za chvíli pětiletá sestřička mučila. Kayn je dětská hračka. Ale kdo děti zabaví je ojta. Ten to s nimi umí. Stačí mu koupit kojeneckou flašku a pívo do ní. Což mi připomíná, zval někdo ojtu?!Akira píše:a co teprve strejda Kayn!anurin píše:Kokosák, latex a čokoláda se postarají o všechny děti.