V autě mám zatim 2 místa pohodlně nebo 3 vzadu trochu mačkací. Odjezd z Prahy v pátek odpoledne nebo večer, příjezd do Prahy v neděli podle situace. Auto nekouří, ale může pít (kromě řidiče ovšem :)
Naposledy upravil(a) Naylun dne 17. 9. 2009 23.26, celkem upraveno 2 x.
sciorp píše:Ajku a Megnume,
tak právě blondýna rozhodla že poejdeme z prahy ve 13:30 tzn hledejte spoj tak nějak kolem 16:00 z brna
a napiš kdy jak co
přijíždíme k hotelu Grand tzn skoro k nádraží je tak? sousedko?
Podchodem pod stanicí šalin a vlakáčem, nadchodem do Vaňkovky, skrz Vaňkovku a dolů z nadchodu a jste na hlavním autobusovém nádraží. Nejvýš 10 minut chůze.
Tak ehm ani né pět minut chůze směrem k hotelu a dál k šalinovišti … ale stejně je to myslím bezpečnější podchodem
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
sciorp píše:Ajku a Megnume,
tak právě blondýna rozhodla že poejdeme z prahy ve 13:30 tzn hledejte spoj tak nějak kolem 16:00 z brna
a napiš kdy jak co
přijíždíme k hotelu Grand tzn skoro k nádraží je tak? sousedko?
Podchodem pod stanicí šalin a vlakáčem, nadchodem do Vaňkovky, skrz Vaňkovku a dolů z nadchodu a jste na hlavním autobusovém nádraží. Nejvýš 10 minut chůze.
jestli jedou ke grandu a pak vlakem, nemusí přes vankovku, stačí přejít koleje, druhý koleje, třetí koleje a sou tam
Tak jestli máš Panathiane ještě stále ty místa tak ja s Brejn by jsme se s tebou z prahy klídně svezli :) Bohužel ti ale asi nenabídnem tak epesní zpěv jako posledně Jon. :))
Kde čert nic nezmůže, tam nastčí krávu … nebo dvě kozy.
Libra píše:Tak jestli máš Panathiane ještě stále ty místa tak ja s Brejn by jsme se s tebou z prahy klídně svezli :) Bohužel ti ale asi nenabídnem tak epesní zpěv jako posledně Jon. :))
Dobře, máte to booknutý a ten zpěv ...hm, snad to nějak vydržim bez něj no :)
Libra píše:Tak jestli máš Panathiane ještě stále ty místa tak ja s Brejn by jsme se s tebou z prahy klídně svezli :) Bohužel ti ale asi nenabídnem tak epesní zpěv jako posledně Jon. :))
Dobře, máte to booknutý a ten zpěv ...hm, snad to nějak vydržim bez něj no :)
Errr... ja bych se klidne svezla pod podminkou ze ti benale zaplatim dopredu plus to co ti dluzim protoze ten horor snazit se cokoli platit elektronickou cestou s mou totalni byrokratickou neschopnosti to uz bych radeji znovu nezkousela...
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
Když jsem hlasoval předtím, tak skvělá možnost hippeas nebyla, byly jen méně lákavé, kde jsem věděl, kterou nechci a ostatní mi byly jedno. Téma hippies je pro mě ovšem tak skvělé, že bych jednoznčně hlasoval pro něj, kdyby bylo od začátku... a pokud myslíš, že hipíci běhali v zimě boso *krčí rameny*
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův