To si snat robiš srandu ? ked si DM da tu namahu posadit postavy pod zem za danove uniky nevrav mi že nema šajnu. Nasačkovat sa ku spaleništu ktore obhospodaruje ina postava hlavne ked su tie obchodne zaležitosti v Tirianu ? Najprv si aspon zisti nejake tie zakladne informacie ako začneš navrhovat riešenia a najlepšie mlč ked do toho nevidiš.Pavel Urban píše:a) O čem DM neví, to neřeší. Pokud má postava zájem o nějaký krámek, je dobré to dát najevo.allekoo píše:Ako par z mala hračov sme sa snažili zarabat inak ako harvestom či vymetanim hrobiek a jedina reakcia niektzorych členov Dm teamu bolo hadzanie klackov pod nohy. Prečo neprišili a nepovedali : Ty Ezi ty tu v meste obchoduješ nechcel by si mat vlastnej kramek?
b) Jsou tu IC faktory, které mohou stát v cestě takového zřízení ? Pokud ano, může být třeba nutné se s nimi vypořádat.
c) Hospoda u spáleniště je prázdné a volně dostupné místo. Kousek vedle je vypálená farma. Proč nezačít takový krámek tam ?
d) Něco podobného, co popisuješ se přihodilo, když Ez s Nat pořádali candrbál. Ez dostal dočasně zapnutého Staršího hráče pro lepší organizaci, byly mu DMkem vytvořené propriety (speciální předměty) a tuším, že snad i nějaká úprava prostředí. Tak prosím neříkej, že to nejde.
Skus si založit ten obchod sam, ked budeš po snahe zohnat si od Dm vymyslene povolenie na možnost podnikaniaa budeš od Dm označeny za spamera vela chuti k tomu mat nebudeš. Prečo si mysliš že tie blbe Aukce skončili nakoniec v pušti a nie v Mithalire ? Ked nieje Dm schopne riešit ani problemy ktore asi samo vymyslelo problem niekde asi predsa len bude?
Tu nejde o to čo postava chce alebo neche, ale sposoby ako tu Dm pristupuju k hračom všeobecne, za čas straveny na Eq som nikdy hadam len pri par stretnuti s Artom, nemal pocit že sme si v hre rovnocenny ako sa tu kde kto ohana.
a ad candrbal : ano užasne zapnutie staršieho hrača od Labira a vytvorenie fufnikov ked ich Kokos začal robit za pomoci demonka v čase ked ho kokos vlastne už podla vašich pravidiel sakra davno mal mat za to čo pre Eq robil. Asi si nevšimol ale všetky upravy prostredia na našich akciach ma nastarosti Nat a žiadne Dm, takže mi tu nevrav že to vlastne ide a naozaj dakujem že snahu hračov pripisuješ vlastne Dm.