Total War: ME2 - rozehraná britská kampaň

Vše co přímo nesouvisí s hrou na Equilibrii

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Alfray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfray »

Kouknu, jestli ho Jon neposlal mě.
EDIT: Tak ještě ne.
acc.:skarbi
postavy: Luthor Waldenn
Fryn

Příspěvek od Fryn »

Tak nakonec budu "pryč" ještě o něco déle (asi do konce týdne). Sehnal jsem sice komp s přístupem k netu, ale k Total Waru se zrovna nehodí, takže hra zatím zůstává na náhradnících.
Jonovi napíšu.

Nalk: Jak to vidíš s tou tvou instalací, vyřešíš to v nejbližší době ?
"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Ne, dřív jak o víkendu, ale o víkendu to určitě bude.
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Alfray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfray »

Posláno tedy Frynovi, kdyžtak to prosím přepošli Nalkovi.
btw. Toho druhýho souboru si nevšímej, byl jsem zmatenej, jak jsem ho posílal hned před tebou kamarádovi. Program na interpolaci ti opravdu určenej nebyl :D.
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Jen bych prosil o zaslání toho tahu "pro Fryna" na můj mail "nalkanar@gmail.com". Dal jsem se do instalace, takže do hodinky bych to mohl klidně i odehrát, přinejhorším odehraji večer.

EDIT po půlnoci: mail jsem nedostal, nemám jak to odehrát, jinak hra plně funguje a přepsal jsem ten jeden soubor (snad víc není třeba). :ermm: :helpsmilie:

EDIT2: asi to odehraje až Fryn to tak vidím, ale Fryne i tak mi pls pak pošli ten původní save, rád bych se na tu hru mrknul a srovnal si v hlavě ty pokyny kdyžtak :bigwink:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Fryn

Příspěvek od Fryn »

Nalk: Odehraju a pošlu na ukázku.

Teda, čekal jsem, že se hra o něco pohne, když už se tu tak vše domlouvalo, ale co už. Do příště se snad vše vychytalo.
Fryn

Příspěvek od Fryn »

Posláno Balrogovi.
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

Odehráno.

Aliance baronů na svém území rozložila mnoho vojenských táborů a shromažďuje nemalé vojsko. Kam mají namířeno - to neprozradili ani jejich jediným spojencům v boji s britskými pijavicemi.
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Fryn

Příspěvek od Fryn »

Jon odstupuje z kampaně (už ho to tak nebavilo, možná někdy někoho zastoupí …) . Domluvil jsem se s Darmianem, že ho nahradí, takže tahy Skotska už prosím posílejte jemu. Jon by měl ještě dneska odeslat svůj poslední tah Skarbimu.
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Pfff, tak on mi zničí půlku ostrova a pak řekne, že ho to nebaví? :D … no budu to mít těžké, jeho nástupce je safra schopný vojevůdce :/
Alfray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfray »

Save mám, ale asi odehraju až dneska někdy v noci.
Fryn

Příspěvek od Fryn »

Odesláno Balrogovi (a pomalu se může připravovat Darmian na svůj první tah - doufám, že máš vše potřebné).

Podivná substance, nazívaná střelný prach, byla prozatím v popředí zájmu hlavně učenců a alchymistů. Nyní se však velmi silně uvažuje i o vojenském využití této novoty. Přestože nemalý počet lidí na tento výtvor stále nazírá jako na dílo ďáblovo, ohromující síla, kterou tento prášek disponuje je nepřehlédnutelná a tak se najde spousta dalších, kteří velmi ochotně tyto předsudky přehlížejí, jen aby z této síly co nejvíce vytěžili.

EDIT: Přes víkend se dostanu ke svému kompu, takže bych měl být schopen odehrávat jak tuto, tak i third age kampaň.
darmian

Příspěvek od darmian »

Chtěl bych tímto poprosit účastníky této kampaně, aby mi do PM napsali, jak jsou na tom po diplomatické stránce se Skotskem, protože Jon mi bohužel žádné info neposlal, takže nevím, jestli nebyl s někým na něčem dohodnutý, nerozjel nějaká jednání atp. Díky moc.
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Posláno a napsáno do e-mailu.
darmian

Příspěvek od darmian »

Právě jsem zjistil, že mi chybí jedna podstatná věc - heslo ke Skotsku. :no:
Fryn

Příspěvek od Fryn »

Tak tohle je zrovna věc, u které bych čekal, že je vyřešena přednostně. Jonovi jsem hodil upomínku na icq.
darmian

Příspěvek od darmian »

Fryn píše:Tak tohle je zrovna věc, u které bych čekal, že je vyřešena přednostně. Jonovi jsem hodil upomínku na icq.
Jj, měla být. Za to se omlouvám. Vůbec mě to nenapadlo. Já se podíval, jestli mám všechno v pořádku nainstalované a nastavené, jestli kampaň jde spustit a nepadá, ale tohle mi vůbec nedošlo...
Fryn

Příspěvek od Fryn »

darmian píše:Jj, měla být. Za to se omlouvám. Vůbec mě to nenapadlo. Já se podíval, jestli mám všechno v pořádku nainstalované a nastavené, jestli kampaň jde spustit a nepadá, ale tohle mi vůbec nedošlo...
No, spíš jsem tak nějak očekával, že ti ho pošle Jon, když se domluvilo, že to za něj převezmeš.
darmian

Příspěvek od darmian »

Harold Stuart, vzbouřený anglický baron, byl poražen! Celá bitva se odehrála poblíž Derry na mostě, kde se baron pokusil překročit řeku. Byl však zaskočen vojskem skotského krále, které jim vypochodovalo vstříc z Derry a Williamam Wallacem, který se jen několik dní před bitvou vylodil v Irsku. Stuart byl se svou armádou obklíčen a předpokládalo se, že bude naprosto rozdrcen, přesto se mu však podařilo zachránit část své armády.

A má to skarbi.
Alfray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfray »

Koukl jsem na mail až teď, omlouvám se a hned jdu odehrát.

EDIT: Posláno Frynovi.

Norské jednotky vedené nástupníkem trůnu Charlesem, stále pobývají v dobytém a vypleněném Dublinu. Ale jestli se dlouhou dobu nedostaví další úspěch, kdo ví, jak to s Nory bude na Ostrovech vypadat.
Odpovědět