Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Wendigo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendigo »

No ja dik za hru poslednich par dni, uzasny quest [vazne mi spadla brada kdyz mi dosly souvislosti XD], s tim souvisejici rozhovor s Amelii a predevsim za dva strazne a Alkaran kteri zamotali chudaka pretazeneho Zela do vlastnich sarkasmu tak jak se jeste nikomu nepodarilo a vznikla situace tak absurdni ze jsem se valela smichy po zemi ;]
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Wendigo píše:No ja dik za hru poslednich par dni, uzasny quest [vazne mi spadla brada kdyz mi dosly souvislosti XD], s tim souvisejici rozhovor s Amelii a predevsim za dva strazne a Alkaran kteri zamotali chudaka pretazeneho Zela do vlastnich sarkasmu tak jak se jeste nikomu nepodarilo a vznikla situace tak absurdni ze jsem se valela smichy po zemi ;]
Ten quest ste si tak pekne poresili a dali dohromady predevsim sami, ja jen reagoval za svet na vznikajici situaci :biggrin: :bigwink: Jelikoz jsem se i ja dobre bavil, tak timto dekuji vsem zucastnenim a ze je vas hodne.

Co se te scenky s Alkaran tyce, tak dekuju Balrogovi, ze to tak pekne uhral - chudak strazny. Me poslalo do kolen, kdyz po tom vsem Alky zastavila prvniho kolemjdouciho se slovy "zdam se vam tlusta?" :megalol:
koulinek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od koulinek »

Díky zase jednou za výlet kompanie a jeho zpestření, at už to byl incident před plavbou, tak i jak sme se zamotali do cehosi co snad ani našincům nepřísluší :) Bavil sem se ale hezky, aspon Rum trochu shodil ten pupek když se proběhl.
Rumbard Tarkaren

Lepší pomalu přežívat než rychle umírat!
Uvidíte-li mě utíkat, snažte se mě předběhnout!
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

Já bych chtěl taky za včerejšek moc poděkovat - ať už Cybermisovi za tu spoutu věcí, co zvládal dělat, tak tomu hobitovi, psisku za koupel v potoce, panu Jachovi s lodí - vyjížďka je fakt parádní (samozřejmě, že už mám snímky Alkaran za kormidlem, když se Jacho nedíval :D), adeptu Orlinovi za samovznícení, banditům za to, že se nechávají propíchnout mou smrtící fintou a v neposlední řadě také Labirovi za to, že ji konečně zprovoznil i bez mezer!

Včera byl fakt parádní den ; )

Díky moc všem.

edit: Jo a bojovému mágovi za trpělivost, kterou s Alkaran při všech jeho setkáních měl, taky Eli za zmasakrovani (?) psiska a Tonnymu za informace o Juráškovi. A Anthropovi za výbornou palačinku, Tereze za knihu o koních (ano, opravdu si ji někdo i za tu nesolarovskou cenu koupil! :D), rackovi, který lítá ve výšce dvou mil nad Deskou... a vůbec : )

A tesim se, ze se brzo s Tengawarem pracovne rafnou! :D
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Darmonlor

Příspěvek od Darmonlor »

The_Balrog píše:rackovi, který lítá ve výšce dvou mil nad Deskou..
Jo, ten mě taky dostal :D

Jinak děkuji za perfektní questy, které se poslední dobou krásně propojují až mi z toho jde hlava kolem :)
Don't Dream It - Be It <i>Dr. Frank-N-Furter</i>

Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Tulak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tulak »

jojo taky dekuju za vcerejsek
Tulák: odešel za minulostí
Rick Deckard: zmizel
Petr Král: socha na stráži
hrusi

Příspěvek od hrusi »

Tulak píše:jojo taky dekuju za vcerejsek
Sice jsem se k tomu omyel nachomejt, ale chtěl bych za tu chvilku taky poděkuvat. :good:
Pro vítězství zla stačí, aby dobří lidé seděli se založenýma rukama.
Jája CZE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jája CZE »

Huh, nečekal jsem že se akce "Jen hodíme Jacha na Gobargon a jdeme dál" takhle zvrtne. Hnus velebnosti ty naše Obtočné..
-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
anurin

Příspěvek od anurin »

Albra, Ezechiel a Nyaro.… skvělá odpadní karavana! Moc se mi to líbilo... a to jak vše krásně hořelo a čudilo. Moc pěkné :thumbsup:

No a pak Brumla... a jeho poklad, fakt mě zarazil. Baví mě... líbí se mi... :bigwink:
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

anurin píše:
No a pak Brumla... a jeho poklad, fakt mě zarazil. Baví mě... líbí se mi... :bigwink:
Ten poklad má jistou spojitost s posledním příspěvkem na pranýři. Alespoň to posloužilo k něčemu dobrému. :bigwink:
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
anurin

Příspěvek od anurin »

labir píše:
anurin píše:
Ten poklad má jistou spojitost s posledním příspěvkem na pranýři. Alespoň to posloužilo k něčemu dobrému. :bigwink:
Né nadarmo se říká že vše zle je k něčemu dobré ne? :shades:
Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

taky chci poděkovat Roranovi a Albře díky nim se Brumla a vlastně i já více zanořuje do světa, já si ho osobně více užívám více než Rytu, i když na ní také čas brzo přijde

jinak že je Brumla tak sprosté...prostě musí být mám ho tak naplánovaného, ale před 22hodinou se budu krotit :)

edit díky Labirovi za to že Brumlovi poklad nechal :)
Naposledy upravil(a) Tomyn dne 3. 11. 2008 23.33, celkem upraveno 1 x.
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
anurin

Příspěvek od anurin »

Tomyn píše: jinak že je Brumla tak sprosté...prostě musí být mám ho tak naplánovaného, ale před 22hodinou se budu krotit :)

edit díky Labirovi za to že mi poklad nechal :)
Dnes to bylo fajn, včera to bylo trochu přehnané... :blush:
Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

anurin píše:
Tomyn píše: jinak že je Brumla tak sprosté...prostě musí být mám ho tak naplánovaného, ale před 22hodinou se budu krotit :)

edit díky Labirovi za to že mi poklad nechal :)
Dnes to bylo fajn, včera to bylo trochu přehnané... :blush:
no to je pravda :) to ještě přijde ale včera sem bol opyté tak proto ale bylo po 22 druhé hodině :) ale je asi pravda že pár slov se na EQ nehodí
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Kirros
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kirros »

No já děkuju všem zúčastněným při včerejší výpravě a pak taky Labirovi za to ,že sehrál sílu hor :bigwink:
Jacho Ering - Lektor Magické Univerzity v Tirianu
Vugi
Kontaktovat uživatele:

re

Příspěvek od Vugi »

Kirros píše:No já děkuju všem zúčastněným při včerejší výpravě a pak taky Labirovi za to ,že sehrál sílu hor :bigwink:
Tak tak bylo to moc fajn, akorád jsem občas ztrácel jestli vidím nebo nevidím, slyším nebo neslyším, ale stejně moc fajn. Děkujeme WB :clover:
EQ screeny: http://vugi.xf.cz/
NiamCK
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NiamCK »

Musím poděkovat Dinovi a Nyaro... hlavně z Nyaro šel pěkný strach a to jsem nebyla u nejhoršího. Albra se z toho skoro sesypala :D A já se bála i jako hráčka kdy mě probodne tím jejím pohledem :)
Smrt je jen začátek druhého dějství.
Jiper
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jiper »

Ať jen nežeru... díky za dnešní zpestření (Labirovi?), též družině a kumpánii...
Za dva poslední dny též NiamCK...

Je to hezké vrátit se po dvou měsících a být vítán... :) Vážně...
"Inu, rád bych..." Zachariash
Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

díky moc dnes za celý den co jsem hrál na Equilibrii, předně chci poděkovat dvoum novým hráčům kterých sem se tak trochu ujal a na to že tu hrajou poprvý tak jsou fakt dobří mistři terpaslíci
pak myslím že Kapíkovi a jeho trpovi, roranovi, albře a i Evě a všem koho sme potkali

nakonec velký dík Labirovi za završení našeho putování po práci skvělým questíkem so skřetiskama a sudem skřetích hovínek na který se Brumla chytil :) teda spíš von šel po skřetisku hale to je jedno je to tak půl na půl :)

dneska jsem zažil asi nejlepší den na equilibrii díky moc :clover:
Darthirii
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Darthirii »

Velmi děkuji adeptu Naylunovi. Skutečně pěkně zahraný čaroděj.

Jen doufám, že hráč teď nezačne být taky tak namyšlený. :bigwink:
Amber
Odpovědět