Moc děkuju Wolfovi, Govanovi a Erumoicovi za krásný večer plný napětí a nezvyklých situací jste pašáci, konečně někdo odvážný, kdo mi s tou prekérní záležitostí pomohl
"Přítel je člověk, který přichází tehdy, když už všichni odešli."
Safira píše:Moc děkuju Wolfovi, Govanovi a Erumoicovi za krásný večer plný napětí a nezvyklých situací jste pašáci, konečně někdo odvážný, kdo mi s tou prekérní záležitostí pomohl
Ale bylo to o chlup A pak že láska na Equilibrii neboostoje když mi padaly takový haluze
Govan syn Thora ("Oh fun and games!")
Adept Magnus - Jeho posledním kouskem je přístroj, který by měl údajně z jablek udělat mošt - a naopak. Prý by to jednou mohlo fungovat i na chmel.
Kobold Kruul - Vyčistí i ten největší magický blivajz.
Safira píše:Moc děkuju Wolfovi, Govanovi a Erumoicovi za krásný večer plný napětí a nezvyklých situací jste pašáci, konečně někdo odvážný, kdo mi s tou prekérní záležitostí pomohl
Ale bylo to o chlup A pak že láska na Equilibrii neboostoje když mi padaly takový haluze
Mě taky, takovou krásnou kamenou dvojici jsem ještě neviděla to nebyla láska to byla nenávist!
"Přítel je člověk, který přichází tehdy, když už všichni odešli."
Taky díky a omlouvám se, je to už druhý AQ, který skončil naprostým krachem, ale aspoň ten Wyvern to trochu oživil. Jinak jsem to teda neudělal jako hráč schválně … původně jsem sice chtěl zahrát, že Naylun hory moc nezná a schválně si trochu pobloudit, ale pak jsem se ztratil i OOC a myslel, že na západ už jsou koboldi, když otamtud útočili, ale ve skutečnosti je tam troglodytí kráter, holt smůla no třeba příště …
Všem díky za výpravu, doufám, že to nebylo až tak chaotické i při vysokým počtu postav. Povedeně "nepovedená" taškařice - bavil jsem se! Řikám si … je podzim, děti si pouštěj draky co Labire?
Jinak se neni za co omlouvat Panathiane, já myslim, že to proběhlo naprosto v pořádku... teda skoro pro Nayluna
Vše má své meze.
Petr Hrozný †, Vilém z Ofenburgu †, Voxeos - NPC, Jakub Poutník - M. I. A. / OFFLINE - NEDOSTUPNÝ