a dík tobě, za poskytnutí skvělé obchodní výpravy. Jak nám to pěkně šlapalo... Až na ty mrchy bloudyJon píše:Díky všem účastníkům karavany, velice jsem se bavil :)
Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
jasněže klapalo, když akirka převzala v největší krizi veleníBraenn píše:a dík tobě, za poskytnutí skvělé obchodní výpravy. Jak nám to pěkně šlapalo... Až na ty mrchy bloudyJon píše:Díky všem účastníkům karavany, velice jsem se bavil :)
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
v akipedii jsem objevil pod pojmem velbloud: mrcha, bloud, vembloud, obluda, skorokůň, hajzl, to,Eve píše:Jojo, taky musím všem poděkovat, bylo to moc zajímavé (hlavně to neustále chtěné i nechtěné komolení slova "velbloud")
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
No já jsem jí tam posadil!The_Balrog píše: Che che, jakejpak autoquestik? Kdo ji na toho koně posadil, noo? Sáhni si do svědomí ; )
(Btw už jsem se jednu chvíli bál, že tam zůstane navěky.)
^_~
Pro vítězství zla stačí, aby dobří lidé seděli se založenýma rukama.
to mi říkej bylo to dost drsnýanurin píše:Dneska ohromný dík Albře a Brumlovi. Takhle jsem se dlouho nenasmál.
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
Díky DM za fajne vcerejsi spestreni s prepadem, libilo se mi jak prvni saman si ani neskrt a druhej si naopak vychutnal bezradneho uvezneneho trpa :D to co tam predvadel, skoro sem nemoh hrat jak sem se musel tlemit. DÍK!!!
Rumbard Tarkaren
Lepší pomalu přežívat než rychle umírat!
Uvidíte-li mě utíkat, snažte se mě předběhnout!
Lepší pomalu přežívat než rychle umírat!
Uvidíte-li mě utíkat, snažte se mě předběhnout!
Me dostalo, ze kdyz uz uz jsem ti chtel dat expy za uspesne vyreseni situace, tak jsi proslapl past a nechal se chytit. A co nasledovalo byla uz klasicka skreti povaha …koulinek píše:Díky DM za fajne vcerejsi spestreni s prepadem, libilo se mi jak prvni saman si ani neskrt a druhej si naopak vychutnal bezradneho uvezneneho trpa :D to co tam predvadel, skoro sem nemoh hrat jak sem se musel tlemit. DÍK!!!
Jo, a ja dekuji Labirovi za ty skvele nove pasti
Dnes velký DÍK Albře. Dnešní hra s ní by se dala považovat za vůbec tu nejhezčí co jsem s ní kdy zažil. *uznale pokýve* Velmi mile mě překvapila co dokáže odehrát a jakým způsobem. Zanechalo to ve mě velmi silné emoce a jsem opravdu vděčný.
Je pěkné pozorovat jak se můj pikachů dostal na další lvl a dál se vyvinul.
Uff víš jak mi trnulo? To byl psychický souboj na úrovni nejvyšší pokeligy :D Myslím že odznáček mého stadionu si zasloužíš mladý trenére :)anurin píše:Dnes velký DÍK Albře. Dnešní hra s ní by se dala považovat za vůbec tu nejhezčí co jsem s ní kdy zažil. *uznale pokýve* Velmi mile mě překvapila co dokáže odehrát a jakým způsobem. Zanechalo to ve mě velmi silné emoce a jsem opravdu vděčný.![]()
Ale jsem ráda že se tim v ní probralo to staré jádro. (Ale pánové jen nechápu co mělo znamenat to vaše trenclování ve stanu
Smrt je jen začátek druhého dějství.