Jon píše:Díky všem účastníkům karavany, velice jsem se bavil :)
a dík tobě, za poskytnutí skvělé obchodní výpravy. Jak nám to pěkně šlapalo... Až na ty mrchy bloudy
jasněže klapalo, když akirka převzala v největší krizi velení
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere! Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Eve píše:Jojo, taky musím všem poděkovat, bylo to moc zajímavé (hlavně to neustále chtěné i nechtěné komolení slova "velbloud")
v akipedii jsem objevil pod pojmem velbloud: mrcha, bloud, vembloud, obluda, skorokůň, hajzl, to,
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere! Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
anurin píše:Dneska ohromný dík Albře a Brumlovi. Takhle jsem se dlouho nenasmál.
to mi říkej bylo to dost drsný
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Díky Amber a Anade za moc hezké chopení se úkolů a za pěknou hru - ačkoli to byl pak ukázkový příklad, jak může počítač spadnou v naprosto nevhodnou dobu
Díky DM za fajne vcerejsi spestreni s prepadem, libilo se mi jak prvni saman si ani neskrt a druhej si naopak vychutnal bezradneho uvezneneho trpa :D to co tam predvadel, skoro sem nemoh hrat jak sem se musel tlemit. DÍK!!!
Rumbard Tarkaren
Lepší pomalu přežívat než rychle umírat!
Uvidíte-li mě utíkat, snažte se mě předběhnout!
koulinek píše:Díky DM za fajne vcerejsi spestreni s prepadem, libilo se mi jak prvni saman si ani neskrt a druhej si naopak vychutnal bezradneho uvezneneho trpa :D to co tam predvadel, skoro sem nemoh hrat jak sem se musel tlemit. DÍK!!!
Me dostalo, ze kdyz uz uz jsem ti chtel dat expy za uspesne vyreseni situace, tak jsi proslapl past a nechal se chytit. A co nasledovalo byla uz klasicka skreti povaha …
Braenn píše:Díky Amber a Anade za moc hezké chopení se úkolů a za pěknou hru - ačkoli to byl pak ukázkový příklad, jak může počítač spadnou v naprosto nevhodnou dobu
Já děkuji Kat za podporu při úkolech a DM za oživení situace. Mám z toho parádní zážitek.
Dnes velký DÍK Albře. Dnešní hra s ní by se dala považovat za vůbec tu nejhezčí co jsem s ní kdy zažil. *uznale pokýve* Velmi mile mě překvapila co dokáže odehrát a jakým způsobem. Zanechalo to ve mě velmi silné emoce a jsem opravdu vděčný.
Je pěkné pozorovat jak se můj pikachů dostal na další lvl a dál se vyvinul.
Díky Tengovi za jednání...ještě že si Sela boostla inteligenci. Začínám chápat politiky že jsou kolikrát schopni se dohodnout jen na "budeme pokračovat příště"
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
anurin píše:Dnes velký DÍK Albře. Dnešní hra s ní by se dala považovat za vůbec tu nejhezčí co jsem s ní kdy zažil. *uznale pokýve* Velmi mile mě překvapila co dokáže odehrát a jakým způsobem. Zanechalo to ve mě velmi silné emoce a jsem opravdu vděčný.
Je pěkné pozorovat jak se můj pikachů dostal na další lvl a dál se vyvinul.
Uff víš jak mi trnulo? To byl psychický souboj na úrovni nejvyšší pokeligy :D Myslím že odznáček mého stadionu si zasloužíš mladý trenére :)
Ale jsem ráda že se tim v ní probralo to staré jádro. (Ale pánové jen nechápu co mělo znamenat to vaše trenclování ve stanu )
Nic se neboj, vidím to už jen na pár let jednání a do te skutečné politiky můžem klidně nastoupit. S takovouhle průpravou to půjde snadno, tam ani ty boosty inteligence potřeba nebudou
Kde čert nic nezmůže, tam nastčí krávu … nebo dvě kozy.