Omlouvám se že jsem dnes vědomě porušil 2x pravidla. Prvně že jsem otravoval DM ve hře když hrálo za postavu a po druhé když DM nebylo loglé nebo dělalo něco jiného a popsal jsem situaci. *Stráže odnesli mrtvolu partáka*. Považoval jsem to v tu chvíli za dobrou věc, i když to bylo porušení.
Omlouvám se za večerní výpadek Mie Dasie (snad jsem to vyskloňoval dobře ).. hold net padá i velkým pánům světel
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
Omlouvám se všem co počítali s účastí mojí postavy na "grilování", zvlášť pak Serinovi který měl slíbený ohňostroj... opravdu mě to mrzí. Přišla mi do toho jedna nečekaná rodinná záležitost...
ehm, omlouvám se hráčům, kteří mě dnes (a včera)...no prostě kolem půlnoci viděli asi dvacetkrát nalogovat a zase odlogovat.. :/ závada nebyla na vašem příjmači ani na mém vysílači...musel sem něco otestovat...problém vyřešen...omlouvám se pokud to někoho štvalo. Děkuji za spolupráci.
Někdy ve středu ve čtvrtek mizím a pak se tu do konce července asi vůbec neobjevím - a pak až do konce prázdnin jen asi tím stylem, že tu třeba jeden den budu furt, pak tu zas týden nebudu...
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
Gran píše:Někdy ve středu ve čtvrtek mizím a pak se tu do konce července asi vůbec neobjevím - a pak až do konce prázdnin jen asi tím stylem, že tu třeba jeden den budu furt, pak tu zas týden nebudu...
Omlouvám se za ten náhlý odchod - rozhodně jsem na čaj zajít chtěl, ale bylo to holt akutní =(
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila