magnumik píše:Lidi, omlouvám se, ale bohužel ruším svou účast na chatě :/ finance docházej a neni ani nějak nálada... uvidíme se na slezině EQ, pokud se zůčastníte.
co to jako má bejt?
To se nejdřív musíš zeptat, jestli ti milostivě dovolíme se nezúčastnit
Eh... sorry že nereaguju, já si toho nevšim tak můžu se teda milostivě zeptat jestli mě nejdřív dovolíte se nezúčastnit?
Pokud mi bude vše vycházet chtěl tak bych chtěl dorazit v sobotu někdy poobědě tak doufám že tam budete , uhlíky a tabak do vodnice přivezu =P.…
Bude tam ještě místo na zaparkovaní??
Victor Gall - 3x proklet, ...upálen 1121
člověk časem lituje všech svých hříchů, ale hlavně těch, které zapomněl spáchat.
Aleinerteneien: Složitá přes dvacet let stará puberťačka.
Yourichi: Veselá pohodářka, která nejraději tráví čas, s pivem, dýmkou a rybářským prutem.
Theureg: Chytrý pulork.
pro: OneHeart: Jestli to dobře chápu tak ty víš kde ta chata je:) to znamená že se na tebe mužu spolehnout co se navigace týče?
Yourichi: Veselá pohodářka, která nejraději tráví čas, s pivem, dýmkou a rybářským prutem.
theureg píše:pro: OneHeart: Jestli to dobře chápu tak ty víš kde ta chata je:) to znamená že se na tebe mužu spolehnout co se navigace týče?
nó já ti nevím. Mapa se narozdíl ode mě neřídí intuicí a počasím
Hustý:D takže ti jedoucí vlakem tam pravděpodobně budou dřív než-li my:D
sciorp píše:nevěš zeď na čerta ted sem sondoval a do rokytnice je to z prahy tak dve hodky teda když neznáš cestu tak dve a pul
Takže seš navigátor?;)