Však proto také můžeš nakreslit zákoutí topící se v šeru, v němž si lenoší krásná spoře oděná dáma obklopená vším luxusem. ;)Toueer píše:už se opakuju....jsem pro bordel :) , ...ale cihly teda nekreslim...NiamCK píše:Taky jsem pro bordel..nicméně to jestli to bude interiér nebo exteriér je samozřejmě na každém :D
RŮZNÉ OČI, STEJNÁ MÍSTA
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Smrt je jen začátek druhého dějství.
jak si skvěle notujem, to se mi líbí :)NiamCK píše:Však proto také můžeš nakreslit zákoutí topící se v šeru, v němž si lenoší krásná spoře oděná dáma obklopená vším luxusem. ;)Toueer píše:už se opakuju....jsem pro bordel :) , ...ale cihly teda nekreslim...NiamCK píše:Taky jsem pro bordel..nicméně to jestli to bude interiér nebo exteriér je samozřejmě na každém :D
-
Pavel Urban píše:Momentální (konkrétní) návrhy jsou:
Druidský hájek u Drehanu (jasný favorit)
Trosky Arnudenu
Tirianská kanalizace (uh)
Soví hrádek
Trosky v jezevčinách
Mithallirský hřbitov
Tirianský bordel (myšleno budova)
Krvavé pláně
Tak zdá se těsně vítězí Tirianský veřejný dům s 9 hlasy (když přivřu oči) před Druidským hájkem. Ostatní návrhy zůstávají žalostně v pozadí.

Tak tedy s chutí do práce a ukažte co se vám na tom tak líbí - uzávěrku bych viděl na 22.3., aby vás nějaký termín taky trochu honil.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
The cup is full.
Sice je do termínu ještě daleko, ale vybičovala jsem se k výkonu - celobarevný obrázek ručně!
Třeba to pár lidí nakopne, aby taky něco udělali :D
Omlouvám se, že to vypadá trochu jak v jeskyni, ale už jsem byla fakt líná vytvářet tam ornamentální tapetku nebo cihličky.

Třeba to pár lidí nakopne, aby taky něco udělali :D
Omlouvám se, že to vypadá trochu jak v jeskyni, ale už jsem byla fakt líná vytvářet tam ornamentální tapetku nebo cihličky.

Naposledy upravil(a) NiamCK dne 2. 9. 2009 18.01, celkem upraveno 1 x.
Jsou to copicy mixované s akvarelem a anilinkama..jinak technika je jednoduchá, jen to chce hrozně moc sebezapření. Kobereček mi trval skoro dvě hodiny , než jsem to všechno opatrně obarvila...to samé třeba ta vitrážkaBraenn píše:Uf, neuvěřitelná práce s látkou. Ty brokátové polštáře jsou bomba, nechápu jak to děláš.. a koberečekA že je to hezké celé ani nemá cenu zmiňovat:)
A děkuji :)
-
Hmmm.… *rozhlíží se, nakukuje pod nejbližší kameny*
Skoro to vypadá, jako by se veškerá energie na tohle téma spotřebovala v hlasování.
Marně hledám dílka od Toueera, Davea, Jona nebo Tomyna. Přece něco máte pánové ne...? A co někdo jiný ? Balrogu ? Akiro ? Haloooo ?!
Skoro to vypadá, jako by se veškerá energie na tohle téma spotřebovala v hlasování.

Marně hledám dílka od Toueera, Davea, Jona nebo Tomyna. Přece něco máte pánové ne...? A co někdo jiný ? Balrogu ? Akiro ? Haloooo ?!
The cup is full.
The cup is full.
energie nedošla jen času je málo a když je raději ho věnuji hraní
ale pokud bude pro mě zajímavý námět rozhodně se účastním a rád přispěji svým neuměním 

Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Rozděláno už od vyhlášení, kreslim trpaslíky a učim se statistiku. ^_^ Do termínu 23. určitě nestihnu.Pavel Urban píše:Hmmm.… *rozhlíží se, nakukuje pod nejbližší kameny*
Skoro to vypadá, jako by se veškerá energie na tohle téma spotřebovala v hlasování.![]()
-
Takže tímto vyhlašuji, že nejpovedenějším obrázkem se v tomto kole bezkonkurenčně stává výtvor autorky NiamCK. Kromě veřejného uznání vyhrává podrbání za ouškem. Šťastné výtězce spolu s realizačním týmem blahopřeji. 
Ostatní autoři, kteří ještě svá díla nedodali, prosím nezoufejte. Vaše snaha bude taktéž oceněna... potleskem nebo tak něčím.
Než se nám všechna díla sejdou, vyhlašuji další nominace na téma. Uzávěrku bych viděl na 29.3. a v příštím týdnu bychom se dali do hlasování (ať je k hlasování plný výběr a ať si potenciální autoři mohou taky trochu oddechnout).

Ostatní autoři, kteří ještě svá díla nedodali, prosím nezoufejte. Vaše snaha bude taktéž oceněna... potleskem nebo tak něčím.

Než se nám všechna díla sejdou, vyhlašuji další nominace na téma. Uzávěrku bych viděl na 29.3. a v příštím týdnu bychom se dali do hlasování (ať je k hlasování plný výběr a ať si potenciální autoři mohou taky trochu oddechnout).
The cup is full.
The cup is full.
-
Pavel: na člověka co nic nenamaloval seš kapku radikální...pokud se z toho stane povinost a budeš lidi nutit něco malovat honem, hned a na křeč....hmm...bude to kapku divný. Nebo vážně tak strašně toužíš po tom lese? Odkdy se to tu organizuje.."Teď to budete mít nakreslený a hotovo" 

Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!