Chlébské jaro 2010 aneb johoho, piráti!
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Takže přijímačky dělám o týden dřív, tedy moje účast je opět skoro definitivní...tím bych se taky rád zapsal do seznamu pivařů a ptám se, má někdo volno v autě na odjezd v pátek z Prahy?
Střízlivý nás nedostanou.
A vožralí se nedáme!
Elen - Mladá elfí lučištnice, vítězka turnaje tirínského r.1119 p.v.d.
A vožralí se nedáme!
Elen - Mladá elfí lučištnice, vítězka turnaje tirínského r.1119 p.v.d.
Jo, abych nezapomněl - vyjádření okolo chlazení je takové "Pokusím se zajistit." Nic lepšího zatím k dispozici nemám, takže to zatím chápejte jako "Zajistím na 80% k vyzvednutí v Jihlavě a pokud ne, dám vědět snad s dostatečným předstihem, aby to šlo zařídit nějak jinak."
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
-
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, jestli to sem WooDoo s Puppym písli (edit: jedu s nima v autě), každopádně poslušně hlásím, že jedu taky a že jsem student. =)) Ale ISIC nemám, ovšem žákovský průkaz (takový ten oranžový, co ho chtěj ve Student Agency) by měl stačit, ne?
Naposledy upravil(a) Gran dne 18. 3. 2010 16.43, celkem upraveno 1 x.
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
Toueera jsem nasáčkovala na plese k nám - ale nevím zda si to zapamatoval.. ale ráda bych jela někdy kolem třetí z prahy max, tak uvidíme co mu bude víc sedětNiamCK píše:Toueer to místo bere, pokud pojedem někdy odpoledne.Panathian píše:Ok, tak v mém autě je teda ještě jedno místo pohodlně a 2 sardinkově.
-
- Kontaktovat uživatele:
Btw protože jedu s WooDooem a Paem, tak si asi i ke mně můžete připsat "- čtvrtek". =)
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Jak chce jet Naylun to nevím...tak holt musíme počkat jak se vyjádří ToueerBraenn píše:Toueera jsem nasáčkovala na plese k nám - ale nevím zda si to zapamatoval.. ale ráda bych jela někdy kolem třetí z prahy max, tak uvidíme co mu bude víc sedětNiamCK píše:Toueer to místo bere, pokud pojedem někdy odpoledne.Naylun píše:Ok, tak v mém autě je teda ještě jedno místo pohodlně a 2 sardinkově.
Smrt je jen začátek druhého dějství.
jo třetí vyhovuje i měBraenn píše:Toueera jsem nasáčkovala na plese k nám - ale nevím zda si to zapamatoval.. ale ráda bych jela někdy kolem třetí z prahy max, tak uvidíme co mu bude víc sedětNiamCK píše:Toueer to místo bere, pokud pojedem někdy odpoledne.Panathian píše:Ok, tak v mém autě je teda ještě jedno místo pohodlně a 2 sardinkově.

PODPIS
jo třetí vyhovuje i měsciorp píše:Toueera jsem nasáčkovala na plese k nám - ale nevím zda si to zapamatoval.. ale ráda bych jela někdy kolem třetí z prahy max, tak uvidíme co mu bude víc sedět

Ok - Tak toueer teda k Panathianovi a Sciorp k nám. Píšu, upravuju. Skalka se nám hodí dokonale.
A ještě jsou jedno až dvě místa u kohena ve čtvrtek!!