A díky za výpravu do míst o kterých se obyčejnému beduínovi ani nesnilo, a o kterých se mu bude zdát ještě dlouho... Super parta, super DM, škoda jen těch smrtí :D
Teda, díky za tu parádní sféru. Škoda všech těch smrtí, ale ten svět mě neuvěřitelně nadchl - Mordhaim v reálu.. tolik neprozkoumaných míst a neuvěřitelných výhledů, že sem od tam odcházela s velkou nechutí tohle je přesně ten druh atmosféry, který jsem tu postrádala.. škoda že je tak nedostupný, no o to vzácnější.
Tak, a protože není atmosféra bez lidí, díky všem za prokreslenou hru - bylo nás tam tak akorát, a každej s prostorem pro svou postavičku - paráda. Snad sem moc neutiskovala. A hlavní pak dík Skyře, že jsem měla možnost vůbec se zapojit a podívat.
A omlouváme se že jsme tím Amirovi trochu vyprázdnili turnaj (perfektní nápad), škoda že se ty akce tak sešly
já chci také poděkovat Amirovi za turnaj bylo to opravdu prima i když škoda že se ta akce prolnula s tou sférou, ale já si turnaj užil do sitosti a chci poděkovat všem kteří se tam aspoň mihli bylo to moc príma a oslava po vyhlášení vítěze se mi moc líbila :)
díky Romě za fajný tanec, zábavu Albře za hudbu a Amelii za pivec :) a všem ostatním za atmosféru
pak také ještě jednou Romě a Markovi za fajný AQ
opět další krásný a naplněný den v živém světě
opět se moje postava více propojila se světem
díky, díky, díky
edit: díky za noční hru Anade prima rozhovor
edit2: jinak na příspěvek od Romy - Brumla by stejnak vyhrál zajisté JE TO BOREC
Naposledy upravil(a) Tomyn dne 7. 12. 2008 3.27, celkem upraveno 2 x.
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Za peknej dnesek taky dekuji.
Brumlovi za to, ze se mnou byl ke konci skoro porad. Amirovi za rybareni, prasakovi za super nabourani rybareni (k vuli tomu taky Roma nevyhrala >)) ) Alfrayovi za "polapeni" prasaka a pak kazdemu, koho Roma dnes potkala a jehoz jmeno si nevybavim.
První řadě bych chtěl poděkovat Safiře. (ona už bude vědět) Moc děkuji měl jsem opravdu radost.
A druhé poděkování věnuji všem co dorazili na Amirem pořádaný turnaj v rybaření. Ještě větší poděkování Brumlovi, Romě, Alfreovi a Jakubovi. PRvním dvěma za to, že vydrželi až do konce(a že bylo vůbec komu udělit cenu ) a druhým dvěma za výpomoc při oraganizaci.
Ještě jednou všem velké díky.
Pro vítězství zla stačí, aby dobří lidé seděli se založenýma rukama.
Poděkování za včerejší výpravu. Objevilo se sice pár nepříjemností, ale jinak myslím, že to bylo hodně povedené. Děkuji všem co se k tomu připojili. Sám jsem netušil kam to celé povede .
"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher
hrusi, rádo se stalo jsem moc ráda žes mě nakonec vyáthl od práce na rybářskou soutěž!
Eriku a tobě jedno velké díky za všechny ty víkendové zvraty, od "obyčejné" procházky do Hobitína, kam jsme nedošli po škrábance od kočky na poličkách apatykáře. Jak já trnula, že mu to celé s tou kočkou převrátíme Myslím, že oba máme na jazyku ještě hodně a hodně takových scének, všechny je vypisovat nebudu i když byly nezapomenutelné všechny.
"Přítel je člověk, který přichází tehdy, když už všichni odešli."
také se připojuji k díkům jsem rád že jsem viděl tu zducholoď dnes s Rumem a pak teda procházka a doprovod alky a posezení u soudku
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Děkuju všem za výpravu do hor všem - vůbec jsem nečekal, že by to bylo tak "velký", úspěšný a místy hodně humorný (viz třeba nákladní medvěd). Děkuju Labirovi za podporu, vstřícnost a hobitku. Omlouvám se za moje AFK odběhnutí, bohužel to jinak nešlo.
Vše má své meze.
Petr Hrozný †, Vilém z Ofenburgu †, Voxeos - NPC, Jakub Poutník - M. I. A. / OFFLINE - NEDOSTUPNÝ