Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Enesek

Příspěvek od Enesek »

To já chcu taky poděkovat všem se kterýma sem dneska hrál … Edvin, Ez, Nat a nakonec Bard :) :clover:
diky
Erika - Cikánské dítko
Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun
Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř
Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …"
Gradush - "Žrát!"
----------------------------------------
In omnia paratus!
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

Díky za rybářský turnaj, takových akcí víc :))

A díky za výpravu do míst o kterých se obyčejnému beduínovi ani nesnilo, a o kterých se mu bude zdát ještě dlouho... Super parta, super DM, škoda jen těch smrtí :D
Kraki Skengdrang
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Teda, díky za tu parádní sféru. Škoda všech těch smrtí, ale ten svět mě neuvěřitelně nadchl - Mordhaim v reálu.. tolik neprozkoumaných míst a neuvěřitelných výhledů, že sem od tam odcházela s velkou nechutí :cray: tohle je přesně ten druh atmosféry, který jsem tu postrádala.. škoda že je tak nedostupný, no o to vzácnější.
Tak, a protože není atmosféra bez lidí, díky všem za prokreslenou hru - bylo nás tam tak akorát, a každej s prostorem pro svou postavičku - paráda. Snad sem moc neutiskovala. A hlavní pak dík Skyře, že jsem měla možnost vůbec se zapojit a podívat.

A omlouváme se že jsme tím Amirovi trochu vyprázdnili turnaj (perfektní nápad), škoda že se ty akce tak sešly :crazy:
Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

já chci také poděkovat Amirovi za turnaj bylo to opravdu prima i když škoda že se ta akce prolnula s tou sférou, ale já si turnaj užil do sitosti a chci poděkovat všem kteří se tam aspoň mihli bylo to moc príma a oslava po vyhlášení vítěze se mi moc líbila :)

díky Romě za fajný tanec, zábavu Albře za hudbu a Amelii za pivec :) a všem ostatním za atmosféru

pak také ještě jednou Romě a Markovi za fajný AQ

opět další krásný a naplněný den v živém světě

opět se moje postava více propojila se světem

díky, díky, díky

edit: díky za noční hru Anade prima rozhovor

edit2: jinak na příspěvek od Romy - Brumla by stejnak vyhrál zajisté JE TO BOREC :bleh: :megalol:
Naposledy upravil(a) Tomyn dne 7. 12. 2008 3.27, celkem upraveno 2 x.
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Roma

Příspěvek od Roma »

Za peknej dnesek taky dekuji.
Brumlovi za to, ze se mnou byl ke konci skoro porad. Amirovi za rybareni, prasakovi za super nabourani rybareni (k vuli tomu taky Roma nevyhrala >)) ) Alfrayovi za "polapeni" prasaka a pak kazdemu, koho Roma dnes potkala a jehoz jmeno si nevybavim.
Roma Spouštěč pro Equilibrii 2.0 NWN Camera mod Listování v PM

Get the ability to choose: (.Y.) (oYo) (.)(.) (*)(*) (o)(0)
Erik Brandlgod
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Erik Brandlgod »

Já děkuju Dustilovi a Safiře za super výlet, chvíli sem se i bál, když padla tma a my se vraceli tím lesem :D

A Safira má pak u mě ještě jedno poděkování za to že se se mnou trápila do tak pozdních hodin, super zábavička :bleh:
- Charakter postavy je jako noční obloha, roste, rozpíná se, tmavne a nad ránem prostupuje světlem, nejde ohraničit ani přesně definovat

- Orin Ruthrakkar - muž na stezce poznání
Acc: Smajdalf.cz
hrusi

Příspěvek od hrusi »

Tak se přpojím s poděkováním. :smile:

:clover: První řadě bych chtěl poděkovat Safiře. :smile: (ona už bude vědět) Moc děkuji měl jsem opravdu radost.

:clover: A druhé poděkování věnuji všem co dorazili na Amirem pořádaný turnaj v rybaření. Ještě větší poděkování Brumlovi, Romě, Alfreovi a Jakubovi. PRvním dvěma za to, že vydrželi až do konce(a že bylo vůbec komu udělit cenu :smile: ) a druhým dvěma za výpomoc při oraganizaci.

Ještě jednou všem velké díky. :yes:
Pro vítězství zla stačí, aby dobří lidé seděli se založenýma rukama.
Bargud
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bargud »

Chtěl bych poděkovat své "zachránkyni" Alkaran za výbornej výlet na kterej se jen tak nezapomíná. :bigwink: Chvílema ale docela nervák. :biggrin:
Motorový boty v ploutvi tulipánů udělaj ředkev!
Fryn

Příspěvek od Fryn »

Poděkování za včerejší výpravu. Objevilo se sice pár nepříjemností, ale jinak myslím, že to bylo hodně povedené. Děkuji všem co se k tomu připojili. Sám jsem netušil kam to celé povede :smile: .
"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher
Safira

Příspěvek od Safira »

hrusi, rádo se stalo :bigwink: jsem moc ráda žes mě nakonec vyáthl od práce na rybářskou soutěž!

Eriku a tobě jedno velké díky za všechny ty víkendové zvraty, od "obyčejné" procházky do Hobitína, kam jsme nedošli po škrábance od kočky na poličkách apatykáře. Jak já trnula, že mu to celé s tou kočkou převrátíme :blush: Myslím, že oba máme na jazyku ještě hodně a hodně takových scének, všechny je vypisovat nebudu i když byly nezapomenutelné všechny.
"Přítel je člověk, který přichází tehdy, když už všichni odešli."

Safira Yarwillaneya
Eithné
Erik Brandlgod
Kontaktovat uživatele:

A nejlepší na tom je, že to ještě ani zdaleka nekončí :biggrin: Taky se skvěle bavim :)
- Charakter postavy je jako noční obloha, roste, rozpíná se, tmavne a nad ránem prostupuje světlem, nejde ohraničit ani přesně definovat

The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

Děkuji všem, kdo Alky dnes pomáhali dopravit kovadlinu přes půl desky - ať už v Říši, nebo v tirianu : )

Dík. A teď jsem rád stejně jako ona, že už je všechno zařízeno, uklizeno, koně vyhřebelcovaní a ustájení... a můžem se všichni uložit do postele! : )

(a jeden skoro westernovej screen : ))

Obrázek
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Ikkie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ikkie »

taky díky.. nakonec jsem rád, že nedošlo jenom k situaci "předám a nazdar", ale pěkně jsme si přitom zahráli :)

a děkuju brachům za následnou dohru u soudku :)
Tereza Smittová - RIP (portrait by NIAM)
Balkon, syn Daskův
Athriel
Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

také se připojuji k díkům jsem rád že jsem viděl tu zducholoď dnes s Rumem a pak teda procházka a doprovod alky a posezení u soudku
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Tulak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tulak »

diky vsem za vypravu do hor a spet a take Dmku za sprijemneni hry
Tulák: odešel za minulostí
Rick Deckard: zmizel
Petr Král: socha na stráži
Alfray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfray »

Taky poděkuju celý skupině za výpravu do hor. Za její sílu, ale na druhou stranu zranitelnost a emoce, který k tomu patří. :clover:

Než bych všechno vyjmenoval, asi bych padnul na klávesnici, takže prostě VELKÝ DÍK VŠEM! :smile:
acc.:skarbi
postavy: Luthor Waldenn
psin

Příspěvek od psin »

Děkuju všem za výpravu do hor všem - vůbec jsem nečekal, že by to bylo tak "velký", úspěšný a místy hodně humorný (viz třeba nákladní medvěd). Děkuju Labirovi za podporu, vstřícnost a hobitku. Omlouvám se za moje AFK odběhnutí, bohužel to jinak nešlo.
Vše má své meze.

Petr Hrozný †, Vilém z Ofenburgu †, Voxeos - NPC, Jakub Poutník - M. I. A. / OFFLINE - NEDOSTUPNÝ
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Díky Amber za výbornou hru v domácím prostředí... Ještě chvíli to povede tímto směrem a za chvíli bude Kat chodit při odmlování spát bez večeře :megalol:

A dvě malé poděkování za zábavné vsuvky - Labirovi za neodbytné koboldy a Altairovi za rozhovor, který dokázal obsáhnout v malé chvíli.. vše :ant_police_bear:
Erik Brandlgod
Kontaktovat uživatele:

Veliký dík celé kompanii a labirovi za skvělou výpravu, moc jsem se bavil :biggrin:

Lonewar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lonewar »

Moc dík všem z kompanie za dnešek.Za cestu do hor a hlavně cestu zpátky.
A za dění v hospodě a cestu s nosítky.
A velký dík Labirovi. :yes:
Naposledy upravil(a) Lonewar dne 9. 3. 2009 10.12, celkem upraveno 1 x.
Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.
Odpovědět